🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81SF 27" OLED 4K 240 Hz 0.03ms 33.997₺

firefly07

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
LİNKLER:
Amazon (9 Taksit) İNDİRİM BİTTİ
Vatan Bilgisayar (6 Taksit) İNDİRİM BİTTİ

MediaMarkt (4 Taksit + 2.000₺ Maxi Puan)

ÖNEMLİ NOT: Bu model MAT kaplamaya sahiptir. Önceki jenerasyon G80SD ve G61SD gibi modellere kıyasla kullandığı mat kaplama daha agresif. Alan kişinin bunu bilmesi lazım. Mat oledden glossy olede geçen @Perfectshot06 ve @TaHao hocalarım bariz bir şekilde glossy'nin daha iyi ve güzel görüntü verdiğini söylüyor.

MAT KAPLAMANIN DEZ AVANTAJLARI:
[-] Beyazlarda kumlu görüntü (Grain)
[-] Işıklı ortamda morumsu görüntü
[-] Siyahlar gün ışığında iyi değil (Karanlık ortamda simsiyah)

MAT KAPLAMANIN AVANTAJLARI:
[+] Işıklı ortamda daha rahat kullanım, yansıma olmuyor
[+] Temizliği glossy modellere göre çok çok rahat

Son düzenleme:
  • Kızgın
Reaksiyonlar: Loky
17 ye gigabyte aldık. Bu da alınır da 2x çok be maksat oled ise hepsi oled 3-5 bine tercih hakkı olur da 17 çok

bu ürünü 1 aydır takip ediyorum neredeyse ben de 40-45 gün önce almıştım fiyatı görünce şaşırdım ihtiyacı olan varsa yapışsın. msi'ın 32lik glossy oledini almıştım bu ürünün yanında netligi ve daha doğru renkleriyle sönük kaldı. bence bu fiyattaysa özellikle mat'a biraz şans verilmeli. 1 ay önce ben de mat hic sevmiyordum ancak şu anda benim için çok bi farkı yok gözüm alıştı ucuz olanı alır geçerim. hz, ppi, renk doğruluğu benim için daha önemli.

bu ürünü 1 aydır takip ediyorum neredeyse ben de 40-45 gün önce almıştım fiyatı görünce şaşırdım ihtiyacı olan varsa yapışsın. msi'ın 32lik glossy oledini almıştım bu ürünün yanında netligi ve daha doğru renkleriyle sönük kaldı. bence bu fiyattaysa özellikle mat'a biraz şans verilmeli. 1 ay önce ben de mat hic sevmiyordum ancak şu anda benim için çok bi farkı yok gözüm alıştı ucuz olanı alır geçerim. hz, ppi, renk doğruluğu benim için daha önemli.
Elimde Samsung G5 Oled, Gigabyte MO27Q28G ve Gigabyte MO27Q2A vardı. Gigabyte MO27Q28G'ı sattım 2 tane monitör var şuanda elimde diğer ikisini daha satıp buna mı geçsem diyorum ama Gigabyte MO27Q2A Glossy olduğu için satasım yok çok.

Elimde Samsung G5 Oled, Gigabyte MO27Q28G ve Gigabyte MO27Q2A var. Gigabyte MO27Q28G sattım 2 tane monitör var şuanda elimde diğer ikisini daha satıp buna mı geçsem diyorum ama Gigabyte MO27Q2A Glossy olduğu için satasım yok çok.
şu fiyatın üstüne 9 taksit olması harbi iyi fırsat geçilebilir aslında ama mat aldın diye pişman olma sonra

şu fiyatın üstüne 9 taksit olması harbi iyi fırsat geçilebilir aslında ama mat aldın diye pişman olma sonra
Tayfun hocam bundaki mat baya agresif diyordu bilemedim ya valla çok aradayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen mat olmasından memnun değilsin herhalde satıyorum vs diyordun

Geri