almanya 2.dünya savaşından çıktığında hiç bişeyi yoktu boş boş konuşma bilader herkes kaçarsa kimse çalışmaz elini taşın altına sokmazsa nası düzelecek bu memleket neyse sizden hayır gelmez zaten güle güle iyi yolculuklar
:D nasıl hizmet etmeyi düşünüyorsun bu ülkeye bu ülkeden kaçıp ölene kadar amerikada yaşamak isteyerek kendine bile yalan söylüyorsun bide inkar etmesi yok mu xd
1618417550
ayrıca üni 3 okuyorum ankarada pc müh abisi :)
pp sinde mustafa kemal olan birisi ve amerikaya gidip ölene kadar orda yaşamak istiyorum diyen birisi.....işte sizin vatanperverliğiniz ancak bu kadar ancak gösteriş atam atam atam ama iş icraate gelince ölene kadar amerika tabi kardeşim devam et atam atam demeye pp yapmaya
bende var hocam alttaki 3 fanı ters diğer yukardaki 6 fanı düz şekilde bağlarsanız çok güzel hava sirkülasyonu olucaktır görüntüsü zaten muazzam bence olup olabilecek en estetik güzel görünen kasa 🤗
bende gt 1030 var sıfır valo lol cs 0 kasma ama monitör 2k 2k oynuyorum oyunları kasma donma yok şu anlık 700 tl gaming gecelerinden almıştım idareten ama işimi görücek gibi uzun süre inşAllah