jombo 11 Kasım 2025 şaka yaptığım çok bariz belli diye düşünüyorum uyartı atılmasına çok takmam da bari bir sonu olsun sırf şaka yaptığım için uyarı puanımın bitmemesi üzer çünkü o kadar emeğimiz var forumda.
şaka yaptığım çok bariz belli diye düşünüyorum uyartı atılmasına çok takmam da bari bir sonu olsun sırf şaka yaptığım için uyarı puanımın bitmemesi üzer çünkü o kadar emeğimiz var forumda.
jombo 11 Kasım 2025 @Abdullah Hacıgül Abi dalga geçtim şaka yaptım uyarı atarsın eyvallah ta bari süresiz atma gözünü seveyim xd.
@Abdullah Hacıgül Abi dalga geçtim şaka yaptım uyarı atarsın eyvallah ta bari süresiz atma gözünü seveyim xd.
jombo 10 Kasım 2025 Atatürk'ü sevmeyen herkes vatan hainidir. Aksini iddia eden ise annesi çok bilinen bir insandır. 10/11/193∞
Atatürk'ü sevmeyen herkes vatan hainidir. Aksini iddia eden ise annesi çok bilinen bir insandır. 10/11/193∞
Mantıklı Kanks Aferim 9 Kasım 2025 Aga sizin derdiniz ne lan? Hep ban sebebini açıklamayan kişinin profilindeki yanıtımı beğeniyorlar sonra ban yiyorlar
Aga sizin derdiniz ne lan? Hep ban sebebini açıklamayan kişinin profilindeki yanıtımı beğeniyorlar sonra ban yiyorlar

Reaksiyonlar: jombo