Merhabalar, Midex MS-2020SSTF mikrofonum ve Midex GLX600HD USB ses kartım var. Daha önceden mikrofonnu Phantom Power ile kullanıyordum ve sesi stereo kayıt alabiliyordum. Ses kartında sadece sol kanaldan kayıt alıyor, satıcıyla iletişime geçtim destek hatları pek bir işe yaramadı. Sağlık...
Arkadaşlar hayatımda ilk defa user manual okudum. Monitör teknolojileri hakkında pek bilgim yok ama display port ile hdmi aynı görüntüyü ve tazeleme oranını mı veriyor? Birbirlerinden farkı ne? İkinci görüntüsünde HDMI ile DP için aynı değerleri vermişler.
Genelde 7-8k öneriler yapıldığı için ayrı konu açmayı uygun gördüm.
Aslında 1080p ve 24" bana fazlasıyla yeterli olacaktır bu yüzden LG 23,8" 24GN65R-B 1Ms 144Hz tercih ettim. Pivot olmasını özellikle istiyorum çünkü çizgi roman vs. okurken veya kod yazarken fazlasıyla yardımcı olacağına...
Şu an kuzenim Beylikdüzü'nde önünde 1 kişi falan var. Niye bu kadar sürdü anlamadım
Edit: Aslında mantıklı ya herkes 2 dk sürse bile 100 kişilik işlem 4 saat yapar.
1700390170
Oh be! İçime su serpildi. Sipariş veriyor şu an.
Al sat yapıyor çoğu kanka. Eskiden telefon aksesuarı satıyordum. Müşteriler hep 14 pro maxi ikinci telefon almıştı 11 kullanıyordu. Kimisiyle hala görüşüyorum, satanlar altından daha kazançlı diyorlar. Tabi ben onların yalancısıyım.
Ben de borca girip SE2 almıştım 4500TL'yi 5500 olarak ödedim...
Farkının olmadığı adam derken umarım benden bahsetmiyorsundur kanka. Ben 12 yaşımdan beri çalışırım. Felç kalmasam 940m grafikli laptop alır yaşamıma devam ederdim.
Kanka tabii ki öyle isteyeceğiz. Sen tuzun kuru diye millete laf atıyorsun. Benim bahsettiğim şey ilk girenlerden olup iş şansa döndüğü için alamaman.
1700379911
Bence bunun illa ki çözümü vardır. Geçici sunucu yükseltmesi vs. gibi.
İşte o çok saçma. Video yüklendiğinden itibaren 40 dakika falan uğraştım ben de. Siteye ilk girdiğimde ekran kartı stok Yok falan dedi f5 çektim stok var dedi sepete ekledim bilmem ne ohoo...