RTX3070
Reaksiyon skoru
9,088

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Keşke sadece forumca değil ülkece şu her mevzuda siyaset yapma işini bıraksak da ortak hareket edebilsek. Gelişmekten bahsediyoruz ama daha birlik olamıyoruz veya kendimize odaklanamıyoruz.
    İtopya'dan ilk alışverişim. Pazartesi sabah bir kulaklık almıştım hâlâ kargoya verilmedi. Burası normalde de mi yavaş kargo yapıyor?
    RTX3070
    RTX3070
    Bu geleli baya oldu bu arada geri yazmamışım.
    Türknet upload mı artırdı? 8'den 14 Mbps'ye çıkmış.
    milenix
    milenix
    tt kendi altyapısını kullananlarda artırdı ama bana hala gelmedi
    • Beğen
    Reaksiyonlar: RTX3070
    5 GHz'den iyi performans alamıyorsanız 2.4 GHz deneyin. Çoğu kaynakta 5 GHz'in direkt daha iyi olduğu söylenir ama bu çok durumsaldır.
    5 GHz çok daha fazla hızlara izin verir ancak dalga yapısı bakımından farklıdır. Dalga boyu daha küçük olduğu için daha fazla etkiye maruz kalabilir. Bir örnek göstereyim.
    Az önce 2.4 GHz'den FIFA 23 güncelliyordum.
    1680350708370.png

5 GHz ağımda olsam bulunduğum yerde maks. 3-4 alıyorum. Bu tabii ki router'dan da kaynaklı (H298A) ama ben en iyi router'ı bile alsam yine de 5 GHz bulunduğum yere optimal olmaz.
    Kasa masanın yanında ve antenler arkada. Kasa full metal ve masanın ayakları da metal. Arada da 3-4 duvar var. Bundan dolayı pozisyon değişince bile 5 GHz direkt etkileniyor. Ping ve paket kaybı zaten acayip düzeyde oluyor. Genelde 5 GHz ile oyun oynamam neredeyse imkansız oluyor.
    Uzun lafın kısası, Wi-Fi performansınız 5 GHz ile kötü ise 2.4 GHz kullanmayı deneyin.
    Üzerinden 1-2 hafta geçti, Exynos modemlerde güvenlik açığı keşfedilince Samsung Türkiye desteğine canlı sohbette cihazım etkilenen cihazlar listesinde mi diye sordum. Direkt güvenlik açığını reddettiler :D. Dedim Google'a yazsanız bile bir sürü güvenilir kaynaklarda var diye "öyle bir durum bulunmamaktadır" dediler.
    3. parti YouTube uygulamalarını kullanıyorsanız 3. habere bakın.
    En çok etkilenen Türkiye'deymiş.
    DerratiX
    DerratiX
    3. parti youtube uygulamalarından kasıtları ne
    Bu donanım sahteciliği işi çok artmış. Bu sefer de Google ana sayfama Technopat'dan bir SSD konusu çıktı konudaki arkadaş da dolandırılmış.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,592
Üyeler
193,443
Son üye
kayix