RTX3070
Reaksiyon skoru
9,088

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Forumda monitörler hakkında aşırı bir dogma bilgi oluşmuş.
    VA kötü, IPS iyi diye bir şey yok.
    Aldığınız ürünü sırf siz aldınız diye üreticisinden iyi satmanıza gerek yok.

Çok çok haklı bir video. iPhone fiyatlarında durum daha da vahim, onlara da ayrı bir içerik yapılabilir aslında.

4080 almayı planlıyordum ben de bu fiyat karşılaştırmasını yapmıştım. Arada dağlar tepeler var. Almanya'ya vs giden bir tanıdığım olursa onunla alırım yoksa almam. Birisinin bir şey demesi lazımdı, bence herkes bu videonun lafını etsin, paylaşsın vs bu çok önemli.
    Togg hakkındaki çoğu yorum harbiden komik. Neden sadece yerli arabamızı yapmamızın üzerine özelliklerinden vs konuşmuyoruz da parti muhabbeti yapıyoruz? Bir teknoloji forumundan beklenen hareketi yaparız umarım.
    20221025_174026.jpg

Bugünkü parçalı güneş tutulması, S21 Ultra ile çektim ve kameranın önünde ışığı alması için yeşil filtre vardı.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: MematiBaş🚬
    Windows XP Aşığıyım
    Windows XP Aşığıyım
    porçay her yerde (!) şaka bi yana bizde okulda dışarı çıkardı bazı hocalar güzel şeyler yapmış 5ler onlarla baktık baya güzeldi
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: RTX3070
    20221022_204123.jpg

Eskiden bu şimdiki antenin yanında bir tane daha antenim vardı, 5 GHz için o, çok fazla ping ve düşük hız alıyordu. Ben de bir Wi-Fi uzatıcı kablo aldım ve bunu yukarı taşıdım.

20221022_204023.jpg

Bunu yaptıktan sonra 5 GHz hızlarım 16-35 Mbps'den 82'ye çıktı. Steam'de 10.5-10.7 Mb/s indiriyor. Eskiden en fazla 4-5 oluyordu. Bazen hâlâ hız düşüyor ama onun modemimden kaynaklandığına eminim çünkü o zaman yakından ve telefonla da hız düşük oluyor.

Kablo için bunu aldım:
    Aranızdan hiç MSI global desteği ile anlaşabilen oldu mu? Ne desem farklı anlıyorlar :D. Aynı şeyi 3 defa söylemem gerekiyor.
    1665077629745.png

Yok artık! Parasını verip satın aldığımız donanımların yazılımında bile mi? Sırf bunlar yüzünden asla Norton almayı düşünmedim, McAfee aboneliğimi de iptal ettim.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,233
Üyeler
193,304