RTX3070
Reaksiyon skoru
9,088

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Eminim ki bu tek beni şaşırtmayacak ama Speedtest haritasında gördüğüm kadarıyla Konya'da Kule Site civarlarında şu an 5G mevcut.

Bir ara gittiğimde hız testi yapacağım, unutmazsam sonuçlarını atarım.
    Ryzen 7000'ler için biraz erken gibi. Bu 3D V-cache işi nereye gidecek biraz görmek lazım olabilir. IHS'lerin de incelemelerden bakarsak en azından, biraz teması daha kötü gibi.
    Razer ürünlerini alırken bundan böyle 2 defa düşüneceğim gibi.

Konudaki en son yazdığım güncelleme kısmını okuyunuz.

Garip olan şey şu, bu sorunu bu mouse'u alanlarda görsem bir şey demeyeceğim ama bambaşka model Razer mouse'larda da aynı sıkıntılar oluyor. Amazon Global'de incelemelerde yazmışlar çok kez. Bir de çift tıklama çok oluyormuş onu diyorlardı.
    Mustafa Zahid
    Mustafa Zahid
    Çoğu kişi "Razer çok iyi, en kral marka." falan diyor da ben hala Razer'a sıcak bakamıyorum.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: RTX3070
    RTX3070
    RTX3070
    Ürünleri bana çok hoş gelse de artık sorgulamaya başladım, acaba yapı kalitesine önem mi vermiyorlar?
    Mustafa Zahid
    Mustafa Zahid
    Yapı kalitesi hakkında bir fikrim maalesef yok çünkü hiç Razer kullanmadım. Hep internetten araştırma yaparak markalar hakkında az çok bilgiye sahibim. En düzgün yorumlar Logitech - SteelSeries'te falan. O yüzden fare seçimini Logitech, kulaklık ve klavyeyi SteelSeries olarak yapıyorum.

Hayatım boyunca Logitech fare olarak G300s efsanesini, G502, G203, G703 kullandım ve bunlarla toplam rahat 7+ senem vardır. Sadece G300s'te sağ tıkın sertleşmesi problemini yaşadım ki onda da bir zahmet olsun o fareyi 3+ sene falan kullanmıştık.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: RTX3070
    Forumdaki toksiklik bir ayrı arttı gibi. Birisi dolandırılınca veya basit bir sorunu çözemeyince onlara çocuk veya düşünemeyen insan muamelesi yapılmamalı. Hele ki gülenler ayrı bir olay. Buraya Türkiye'nin çok farklı yerlerinden katılanlar var, herkesin aynı teknoloji bilgisi olması beklenemez.
    1644692425805.png

@alpolojix Turknet'teki Speedtest pingim 24'ten 2'ye düştü yeni bir şey mi yaptılar?
    (Paket 100 Mbps ben biraz fazla uzaktan kullandığım için hız düşüyor ve AX200 ile H298A uyumu 0 resmen. A31'de 94-96 Mbps oluyor :D)

Asus'un bunu yapması yaklaşık 5 haftalarını aldı ama sonunda düzeldi.
    RTX3070
    RTX3070
    Ciddi misin hocam :D. Ya nasıl oluyor ben bunun güncellemelerini dili İngilizce yapıp 3 günde bir yaptım daha yeni düzeldi :D.
    leroxy
    leroxy
    Galiba sende bir sorun olabilir.
    Diğer forumlarda zaten yazmışlardı düzeldiğini, bende eski Install tool olduğundan Armoury Crate'i eski sürümde yeniden kurabilmiştim nasıl olduysa.
    Sonra yeni sürümdeki sorun düzeldiğinde siteden tekrar indirip elimdeki uninstall tool ile de kaldırıp yeni halini kurdum. Çalışmıştı :D
    RTX3070
    RTX3070
    Ben hatta 2 kez o işlemi yaptım ama hiç düzelmemişti. Çok ilginç bir durum.
    • Üzgün
    Reaksiyonlar: leroxy
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,461
Üyeler
193,404