RTX3070
Reaksiyon skoru
9,088

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Forumda yazılım ve güvenlik konusunda çok fazla bilgi kirliliği var gibime geldi yoksa bana mı öyle geliyor?
    • Beğen
    Reaksiyonlar: DeH$et ve Emirhandkee
    leroxy
    leroxy
    Yani adam kendi düşüncesini sunuyor tak uyarıyı hak etti gibisinden yaklaşmak bence yanlış olur.
    Zaten o şekilde davranmamaya çalışıyoruz. Aslında burada bunu tartışmak da mantıklı değil çünkü bunun bir temeli yok, her kategoriye her konuya konunun türüne hatta konu sahibinin ne anlattığına kadar bu uyarı durumları etken oluyor.

Yani yanlışı savunmuyorum, hata payı göze alınmalı.
    İşte benim bahsettiğim de hata payının bazı durumlarda olmaması. En basitinden bir işlemci overclock konusunda adamın işlemcisinin durumunu, silikonunu sample'ını bilmeden "1.1v 4.2GHz hayatta yemez o" demek başka, karşındaki insanın daha önce neler yapabildiğini bilip o şekilde yorumlamak başka. Ki zaten üstteki örnek verdiğim mesaj aynen yazılsa bu yanlış bilgilendirmeye girmez, görüş belirtmek olur.

Kısacası istisna durumlar çok ve bunları tartışsak konuşsak sabahı buluruz :D
    Diğer arkadaşları bilmem ama ben Ağ Sistemleri dahilinde olabildiğince az "Yanlış Bilgilendirme" uyarısı atmaya çalışıyorum.
    RTX3070
    RTX3070
    mesela en son hatırladığım 6 gb 3060 yok demiştim ama mobil versiyonunda varmış. İnternetten bakıp yorumda bulunmam gerekirdi ama o anlık bir hareket ile o yorumda bulundum.

Aslında burada yanlış bilgi yok. 3060 denilen kart her yerde masaüstü olarak geçer. Mobildekinin adı 3060 Mobile olur. Doğru söylemişsiniz.
    DeH$et
    DeH$et
    Virüs demişken 🤠 doğru mudur hocam?
    IMG_20220114_010338.jpg
    Her gün aynı saatte şu gördüğünüz uzun İngilizce metni atan yeni hesaplar bot, onların hyperlink'lerine tıklamayın. Daha gariplerini başka forumlarda görmüştüm buradakiler yine basit oluyor. Mesela mesajlarının altına imza gibi sahte numara koyuyorlar, hyperlink saklıyorlar vs.

Bu videoda Windows transferinde hızın daha düşük çıkmasının nedeni Windows'un Workstation sürümleri dışında dosya transferlerinde tek çekirdek kullanması, merak eden varsa söyleyeyim dedim.
    RTX 3090 Ti duyuruldu, konu açmayacağım zaten çok bilgi verilmedi. Verilse bile zaten 3000 dolardan satılır çok da önemli değil.
    "Change your system language to English. Version 5.0.10.0 doesn't have Turkish language strings imo. (I guess you're Turkish too.)"

Bunu ROG forumunda Armoury Crate crash sorunuyla ilgili gördüm. Çok ilginç, bu doğruysa (ki doğru, sonradan test ettim) neden zaten olan şeyleri dahil etmemişler?
    Şu Armoury Crate kadar kötü bir mühendislik örneği yoktur.
    Kimseye hakaret amaçlı söylemiyorum ama bu nedir ya. Uygulamanın bir sorununu yeni çözdüm, şimdi de bugünkü güncellemeden sonra uygulama direkt açılmıyor. Silip yüklemek de işe yaramadı. Teşekkürler Asus.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler
193,442
Son üye
nrkrm