Arama sonuçları: *

1. E

Technopat Sosyal'den banlandığım için Techolay Sosyal üyeliğim reddedildi

Üyeliğinizin onaylanmama nedeni de sunuluyor, tek istisna çoklu ya da spam üyelik ve çoklu üyelik açıp başka yerlerden karalama çalışması yapmak da mantıklı tabii :) Baş edilemeyecek şeyler değil bunlar fakat kafasına göre reddetme gibi bir durum söz konusu değil. Çoklu üyelik açarsanız...
  2. E

Techolay üyeliğim onaylandı ancak yetkim yok

Direkt olarak iletişim kanallarından mail atabilirsiniz bu tür durumlarda: https://techolay.net/iletisim/
  3. E

msvcr100.dll ve msvcp100.dll hatası

Process Monitor raporu paylaşın o halde. Gerekli desteği en azından bu konuda sunalım, bir defa girdik ve çıkmak olmaz.
  4. E

Mecburen bekleyeceğiz, kolay gelsin o zaman.
  5. E

Aşağıdaki paketi indirip kurun muhtemelen düzelecektir. https://drive.google.com/drive/folders/1MDVJEc99QnMNtwbeVkx8uBZJVAgqpyij
  6. E

minidump dosyama bakarmısınız

Vanguard'ı kaldırın ve tekrar kurun lütfen. Bu sayede sorununuzun çözülmesi gerek.
  7. E

Mavi Ek Hatası IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Sorun sistemdeki depolama biriminde gibi. HD Tune 5.75 indirip sistem disklerinin Health sekmesinin ekran alıntısını paylaşmalısınız. ******************************************************************************* * * *...
  8. E

Minidump Analizi Yapar Mısınız?

...Sorunun devamında Olay Görüntüleyicisi logu paylaşılabilir. Ona rağmen sorun devam ederse Driver Verifier uygulanmalıdır. ******************************************************************************* * * *...
  9. E

Mavi Ekran sorunu. Minidump paylaşıyorum.

O halde ben işime geri döneyim, bir gün tanışmak dileğiyle. İyi okumalar dilerim, kolay gelsin. :)
  10. E

Bu arada kendimi tanıtayım, ben Enes. Daha çok bir başka forumda aktifim ki rehberlerimi illaki görmüşsünüzdür. Yardımı olur diye isterseniz aşağıya bırakabilirim. :)
  11. E

Demek buraların minidump okuyan kişisi sizsiniz ha? @FightForHonor Eksiğinizi belirteyim, ses sürücüsü kurdurmalısınız. Buralarda bile biri var mı diye bakmıştım anlaşılan buranın bilirkişisi sizsiniz. Önünüzde uzun bir yol var diyebilirim. 😉 Ses sürücüsü...
  12. E

Mavi Ekran Hatalarım

Buyurun, adım buralara da yayılmış ha? :D
  13. E

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Benim yazdığımı görmek yerine kavga çıkartmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlar kavgaya gerek yok ama anlaşılan her iki tarafta da haklılık payı var. Açıkçası ben Sosyal'de tanınan ve bilinen bir üyeyim ve burada yardım etmemi rica eden bir arkadaş için geldiğimde yöneticilerden birisi minidump...
  14. E

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Bilgi asla Türkçe bilgisine göre değildir fakat anlaşılan böyleymiş desenize. Ben burada minidumptan bir şey çıkmaz, RAM arızalıdır diyen bir yetkili ile karşılaştığım günden beri buraya olan tüm güvenim bitmişti.
  15. E

Mavi Ekran Hatası Yardım

Neden bu kadar kastınız? Direkt olarak dosyaları yükleyin bir servise o kadar.
  16. E

kapanmıştır özür dilerim

Abartmadınız mı? En azından yazım kuralları orada önemli. Bu açıdan benim gözümde 1-0 önde.
  17. E

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

Hala kapanmamış mı bura ya :D
  18. E

YIRTILMA VE GHOSTİNG YARDIM !!

Driver Booster kullanıyor musun?
  19. E

Minidump Analizi Yapabilenler Bu Konuya Lütfen Baksın

Şunu söylemek gerekirse haksızsınız. Gerçekten de çok bilgili kişiler var. Sadece Microsoft'un Bug checkleri ile çoğu sorun halledilir. Ekstradan sysinfo ve lm vb. komutlar ile hataların tamamına ulaşırsınız.
  20. E

Donanım Arşivi Sistem2- SSD sorunu-Açıklama

SSD marka neydi? Yine bir DA sistem faciası...
Top Bottom