Arama sonuçları: *

• Users: quik
  • Order by date
  1. quik

AMD RDNA™ 3 / RX 7000 ekran kartları tanıtıldı! (RX 7900XTX 999$)

+1 RTX 4090'a gucleri yetse bile uzun surede cikaracagi elektrik masrafinin (ki Turkiye'deyiz) altinda kalamayacak olup burada garip garip salliyolar ilginc muhabbet gercekten. RX 7900 XTX, RTX 4090 degil de RTX 4080 rakibi bile olsa $200 daha ucuza gelmis oluyor, yazilimsal bir problemi...
  2. quik

AMD RDNA™ 3 / RX 7000 ekran kartları tanıtıldı! (RX 7900XTX 999$)

8K'de oynatip oynatmamasi acikcasi zerre onemli degil. 8K cozunurlugun standartlasmasina yillar var daha. $600 ucuza ve cok daha az guc tuketimiyle cikariyorlar, yazilimsal problemi olmadigi surece NVIDIA'nin galip cikmasi mumkun degil. Daha fazla satacagina suphem yok, yillardir bu marketin...
  3. quik

Nexus mod sitesi güvenli mi?

Surekli olarak denetlenen populer bir platform, cok kuskulaniyorsaniz indirtikten sonra dosyalari taratin, virustotalden falan kontrol ettirin.
  4. quik

RTX 3060lı sistem mi yoksa Xbox series X mi

15K ile aldigin konsol ile sadece oyun ve basit multimedya islerini halledebilirken, 15K'ya toplayacagin veya hazir alacagin sistemle her isini gorebiliyorsun. Konsollarin kendine ozel oyunlari vesaire de var fakat yavas yavas onlar da PC'ye gelmeye basliyor. Xbox'in cok da ahim sahim bir konsol...
  5. quik

22.9.1 Güncellemesinden sonra tarayıcılarım bozuk açılıyor. (?)

Actiginizda geri kapanmiyor ise opera://settings/system sayfasina gidip donanimsal hizlandirmayi kapatabilirsiniz. Tarayiciniz ekran kartini kullanmayi birakacagindan dolayi sorunun cozulecegini dusunuyorum.
  6. quik

Fps düşmüyor ama görüntü takılıyor

Termal degerlerinizi kontrol ettiniz mi bunlar yasanirken? Fazla isinmadan dolayi termal throttling yasiyor olabilirsiniz.
  7. quik

RX 6500 XT alırsam pişman olur muyum?

Biraz daha bekle/biriktir RX 6600 al en azindan. RX 6500 XT para israfindan baska bir sey degil. Gelecegi olmayan bir kart. TR'de surekli onerildigini goruyorum ki fiyatindan oturu olsa gerek fakat bu yanlisa dusmeyin. Pisman olup satmaya calisirsiniz elinizde patlar.
  8. quik

Yardım Bu ürünü nereden bulabilirim

https://nanoleaf.me/en-EU/
  9. quik

Yardım Ekran Kartının Kasanın İçinde Taşımak

Yolda sallanma veya disaridan fiziksel darbe seklinde bir sey olmadigi surece bir problem olacagini sanmiyorum o zaman.
  10. quik

Yardım Ekran Kartının Kasanın İçinde Taşımak

Kasanin icini baloncuklu plastikle doldurabilirsiniz, kart hareket edemezse herhangi bir zarar da gelemez. Bosta kalir ve sallanarak gelirse agirligiyla anakarta ve kendisine hasar verebilir.
  11. quik

Steam'daki gta 5 nasıl online oynanır

FiveM ayri bir yazilim ile aciliyor, kendi sitelerinden bulabilirsin. Ayrica YouTube'da bircok detayli anlatimi var nasil FiveM oynayabilecegine dair. Oyunun kendi Online'ini ise ESC menusundeki sekmeleri gezerek bulabilirsin.
  12. quik

RTX 3090 Kaç yıl götürür

Neye dayanarak boyle bir varsayim yaptiniz ki? Kasanizi temiz tutup asiri agir yuk bindirmediginiz takdirde rahat 7-8 yil dayanacak bir kart. Tabii ki alacaginiz modele, sogutmasina vesaire de dayanir bu durum ama 2016'nin flagship karti bile belirli alanlarda gunumuzun orta seviye GPU'larina...
  13. quik

DP port ve HDMI arasında fark varmı?

HDMI surumune gore degisir, 1.4 ve uzeri 1080p'de 144hz+ desteklemekte. Takip deneyin, olmazsa DisplayPort kablosu alirsiniz.
  14. quik

Lol 1080 p yayını için minimumda kaliteli sistem

Olur. Fanlari yanlis tarafa bakacak sekilde takmazsaniz bi' problem cikmaz.
  15. quik

RDR3 gelirse nasıl olur sizce?

Ucuncu oyunu da ikinci oyunun prequeli olarak yapilirsa oynanir. RDR1 devami gelecek bir oyun degildi cunku.
  16. quik

Lol 1080 p yayını için minimumda kaliteli sistem

Hava sirkulasyonu iyi olan bir kasa sectikten sonra sivi sogutma da olur kule tipi sogutma da olur cok fark etmez, iceri giren havanin kesinlikle ve akici bir sekilde disari cikmasi lazim sadece.
  17. quik

Yayın, Oyun ve Grafik tasarım için ekran kartı önerisi

3090, fakat butcenizi zorluyor ise ve VRAM 12GB olsa da problem olmaz diyorsaniz 3080ti dusunun derim. 3080ti, mini 3090 tarzi bir kart, en farkedilir kismi VRAM miktari.
  18. quik

Öneri Asus Radeon DUAL-RX6500XT- 4gb Ekran Kartı hepsiburadada 4099 tl

6500XT 1 2 yila yukseltmenizi gerektirecek bir para israfidir. Almayin, 1 2 ay gec toplayin ama 6500XT almayin. 2022'de 4GB VRAM ile cikmayi becerebilmis sacma sapan bir kart kendisi.
  19. quik

RTX 3090 için EVGA mı MSI mı ?

Ne konuda ustun? Elinizde 3 karta dair veri bulunuyor mu? 1662417191 EVGA urunleri Turkiye'de distributorler tarafindan satiliyor, direkt bir servis seceneginiz yok. Dolayisiyla gonderip tekrar teslim almaniz daha uzun surebilir.
  20. quik

CSGO Prime aldım arkadaşlar sizce fiyatı uygun mu

Dolar kurunun asiri fazla yukselmesinden dolayi bircok gelistirici ve yayimci fiyatlarini guncelliyor. Ayni zamanda ucuza oyun alabilmek amaciyla TR Steam hesabi satin alan yabancilardan dolayi da olabilir. Bu isle ugrasan buyuk bir market var su an. Bolgesel fiyatlandirma olan ulkelerden hesap...
Top Bottom