Tilsch
80+ Bronze
Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?Ben testlerini izledim öyle abartı bı sıcaklığı Yok MSI fazla güç tüketiyor oda max 76 falan görüyor.
Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?Ben testlerini izledim öyle abartı bı sıcaklığı Yok MSI fazla güç tüketiyor oda max 76 falan görüyor.
Neye dayanarak boyle bir varsayim yaptiniz ki? Kasanizi temiz tutup asiri agir yuk bindirmediginiz takdirde rahat 7-8 yil dayanacak bir kart. Tabii ki alacaginiz modele, sogutmasina vesaire de dayanir bu durum ama 2016'nin flagship karti bile belirli alanlarda gunumuzun orta seviye GPU'larina kafa tutabiliyorken 3090'in bu kadar kisa sure goturmesi mumkun degil.Kral emin misin ? 2K Ultra 8-10 yıl fazla değil mi ? Ben 3-4 MAX 5 diye düşünüyordum.
1080 ti hala taş gibi ise buda götürür bı 5 yıl ama 10 yıl zorKral emin misin ? 2K Ultra 8-10 yıl fazla değil mi ? Ben 3-4 MAX 5 diye düşünüyordum.
O Çekirdek sıcaklığı. Asıl ısınan kısım Gddr6X Vram`ler, yazın 100 derece üstü çalışıyor.Ben testlerini izledim öyle abartı bı sıcaklığı Yok MSI fazla güç tüketiyor oda max 76 falan görüyor.
Karar aşamasındayım.Hangi modeli almayı düşünüyorsunuz?