Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Öztek bilgisayar güvenilir bir sitemi

Ne bileyim başka bir yerden alın bence zaten gelse bile kötü bir kargo ile gelme ihtimali de var çok bilinmeyen kalitesiz bir yer gibi riske gerek yok.
  2. Aybars Han

Yardım İtopya hazır sistem alım

Hayırlı olsun. Alınır bence.
  3. Aybars Han

adidas kargo kaç günde ulaşır?

Yani kargo olarak çok çok hızlı değildir hem ünlü bir marka. Mamafih kalitesinide belli eder büyük ihtimal arkadaşın dediği gibi 3 ila 5 gün içerisinde gelir.
  4. Aybars Han

Litreleri aynı olmasına rağmen buu iki termos arasındaki fark nedir?

Şu görselleri küçük atın lütfen :( 1694081820 Koskoca bina gibi gözüküyorlar.
  5. Aybars Han

Plastik kelepçe nereden bulunur?

gafamıza vurmak için değilse sorun yok.
  6. Aybars Han

Kasayı üste koyabileceğim masa önerisi?

Alacağınıza bağlı. Yine de o kadar zam var ki bu tür paralar ucuz gözüküyor.
  7. Aybars Han

Rx 6700xt - Rx6800 - Rx 6800xt arıyorum beyler hadi el birliğiyle çözelim şu işi

nvidia önermez misiniz hocam niye o kadar sorun yaşadınız ki?
  8. Aybars Han

Kasayı üste koyabileceğim masa önerisi?

ne kadar geniş ve uzun bir şey istiyorsunuz? bence ikabul edebileceğiniz boyutda klasik bir şık bilgisayar masası yeter çok para harcamaya gerek yok ama sizin kararınız.
  9. Aybars Han

Öneri Ev İçin 2 Oda Soğutacak Klima Önerisi

bir de nem var hocam bizdede o derecelere çıktı ve nemliydi arabistandan kötüdük hocam valla.
  10. Aybars Han

🚨 1 DOLAR $ = 26,52 ₺'YE KADAR YÜKSELDİ!

yirmi olduğu zaman çok iyi hesap yapıyoduk ya :( 1 olsunda kolay hesaplayalım :D
  11. Aybars Han

Sendeo kargo büyük rezalet.

sendeo kargo nasıldır da yaptığım yorumdan alıntı: Hocam bi tık hortlatıyorum gerçi bu konuyu hatırlıyorum ama tabi bilgim olmadığı için yazmamıştım. İstisnasız bütün insanlar nasıl övdü bir fikrim yok belkide biri ki kişi gerçekten iyi yazdı diğerleri de mesaj kasmak için baktığını yazdı. Yine...
  12. Aybars Han

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Soğan alamadık kanka walla ben de seviyorum SOĞANLI menemen.
  13. Aybars Han

Olum aynen ya birini gördüm tayyipden önce okul mu vardı dedi bak valla ciddiydi ne ironisi var ne mecazı var. Üç kuruşluk mizah yapıp sonra bunu demen ironik. Ve gta ile siyasetin ne alakası var? sEn GiT tOp TeKmElE tAyYiP.
  14. Aybars Han

BÜYÜK RESMİ GÖRMÜŞSÜN KANKA. OYUN BÜYÜK DEMİ. GERÇEKLERİ GÖRMÜŞSÜN.
  15. Aybars Han

Günlük sinirimi doldurdum. Patlayacağım yakında.
  16. Aybars Han

Troll değilsen kanka sana içimden çok güzel iltifatlar dedim bilesin. Trollsen sana yine çok çok iltifatlar etdim.
  17. Aybars Han

OHA AMA BEN BU KONULARA GÜLEREK VE MESAJ OLARAK ''OHH'' VİDEOSUNU ATARAK GİRİYORDUM BU SEFER Bİ AFALLADIM. BU KADARDA FAZLA A''
  18. Aybars Han

🔥 AKARYAKIT FİYATLARI UÇTU! SIVI YAĞI GEÇTİ🔥

yorum yok OHH 1689486834 o da ayrı gafa zaten
  19. Aybars Han

Sahibinden Param Güvende güvenilir mi?

güvenlidir diye biliyorum hocam.
Top Bottom