Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Yardım Yapıcı kart borcu

Umarım donuna kadar alırlar da disari cikip milleti dolandirmaya don bulamazsin 😄
  2. KaraKartall

İkinci el garantisi bitmiş airpods 4 alacağım

Kardeşim ciddi misin? 2. Elde kulak içi kulaklik! ilginçsin. Git başka markanin sifir kulakligini al. 2. elden don alıp yıkayıp giysen daha temiz olur. Cunku O kulakligi camasir suyuna yatıramazsin :D
  3. KaraKartall

Dolandırıldım hemde yasal yoldan! :D Sarı site

Hem dolandiricilik yapip farkli urun gonderiyor hem de 2 yil dava mı bekliyor
  4. KaraKartall

🟠 MANİSA'DA YAŞAYANLARIN BİLGİSİNE!

Suya ekmek bandirip bandirip yiyin gari. 👍
  5. KaraKartall

Wraith güvenilir mi?

Güvenilir alışveriş yapmıştım.
  6. KaraKartall

❌İndirim Bitti! A101 Gaming Bilgisayar 19.999 TL - 3 Ekipman Hediye

Bu ne yaa. dolandiriciliktan dava acilmasi lazim.
  7. KaraKartall

🔥İndirim 4070 SUPER KAZIK İNDİRİM

Bizim satıcılar nvidiadan bile fazla kazanıyor. Bence nvidia kapatsın kepenkleri TR gelip dükkan açsın. Nvidia bile aynı tutuyor fiyatı, bizim saticilarin yaptigina bak. Almayın bu fiyatlara düşecek
  8. KaraKartall

Taahhütüm bitmediği halde faturam zamlanmış

Bence sen yeni tarifeye geçerken hatalı geçmişsin ya da hatalı bilgi vermişler. Taahhütlü diye taahhütsüz paket vermişlerdir. Sonra da yeni yılda zam yapmışlardır. 1 sene taahhütlü faturanın sözleşmeye rağmen direkt olarak 165 e çıkarılması olası değil gibi. Sözleşmeye aykırı hareket etmez...
  9. KaraKartall

🟠 İkinci el araç satışı durma noktasına geldi!

ÇAKILSIN ARKADASIM.
  10. KaraKartall

Yardım Aras kargo ne kadar rezalet fotoğrafları koyuyorum

Sen takıp numaranı at formca bastıralım kargoyu hızlı getırın dıye. Aynı ıslemı yapabilir araba arızalanmıstır cıkamamıstır. Ne bılım sofor hastalanmıstır. Bizim burada da en temiz calisan aras kargo, en kotusu surat kargo. napalim simdi. Yapcak bisey yok beklicen kardes
  11. KaraKartall

Yardım Taksitli laptop alma

Taksitim daha kolay bir sistemi yok. Senetle taksit var belli başlı yerlerden onlar da kazık. 10 binlik laptopu 20 bine verir. Ayrıca kartın kendisi faizli ne demek. Sen faizli alış veriş yapmadıkça niye faizli olsun. Ayrıca gelirin olmadığı için limitlerin kisitli olacaktır. Laptopu alacak...
  12. KaraKartall

sizce dolandırıldım mı? sahibinden

Satıcıyı bana özelden ulaştırsana kardeş sana zahmet
  13. KaraKartall

Bugün kargolar saat 13.00'a kadar çalışır tamamen kapalı değil kardeşim. "Kargo şirketleri cumartesi günleri çalışmaktadır. Kargolar saat 09.00 ile 13.00 arası normal çalışmalarını sürdürmektedir." Googleden surf yapabilirsin.
  14. KaraKartall

Ben dolandiricilik yapamaz demedim ki. Belki ortağının hesabını vermiştir. Bu işi sadece tek kişi yapmıyordur. Ben olsam peşin hüküm vermezdim. Bir de hafta sonu zaten şu an kargolar çalışmıyor. Millet hemen geçmiş olsun dolandirildin yazmıs. Hayatında imei kayit kacak telefon almamışlar daha...
  15. KaraKartall

Yurtdışı telefonlar kaçak yollarla ülkeye sokulduğu için İbana para gönderirken illegal alış veriş olduğu için açıklama kısmına genelde bir şey yazdırmıyorlar böyle satıcılar. Yazarsan banka sorun çıkarıp ticari hesap sanıyor. Satıcılar da bunu istemiyor. Hemen içinizi karartmayın. Toplu satış...
  16. KaraKartall

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

En guzel cevabı verdi . Bazılarımız nasiplenememiş daha.
  17. KaraKartall

Kardeş, ekonomi ile israil savaşının alakası ne. Avrupanin bizi kiskanmasi ne alaka olum biz oyle bir şey mi dedik. Amma bos yapıyon be olum.
  18. KaraKartall

Kardeşim oku bidaha istersen sana yazmadım carl-s'e yazdım. Senin zaten boykot ettiğini goruyorum. Sana niye yazayım 🙂 Sana cevaben yazdım ki sonunda da boş ver ugraşma bunun gibilerle diyorum.
  19. KaraKartall

Bu Carl's yobazın kendi ailesi orada ölseydi, yine ucuza makarna almaya koşardı carrefoura boş ver sen.
  20. KaraKartall

Orada kundakta BEBEKLER ölüyor hala, yok arap sevici, yok bizde olsa onlar bişey yapmazdı, yok 100 yıl önce onlar bize ihanet etti, yok 2 tane İsrail malı almasan nolcak adamlar mı batacak. Ne yobaz veletlersiniz siz arkadaşlar. Böyle yazan arkadaşlara cidden acıyorum. Çocuğun dini, meshebi...
Geri