The Semih
80+ Gold
Valla hocam gerçi forumda herkesin İphone kullandığını düşünürsek normal2 veya 3 serisi geçebilir eyw yenilikler var 4070 ten supere geçmek fantezi
Valla hocam gerçi forumda herkesin İphone kullandığını düşünürsek normal2 veya 3 serisi geçebilir eyw yenilikler var 4070 ten supere geçmek fantezi
öyle kart upgrade editlmez o karttan bir karta geçiceksen 4080 süperveya 4090Benim 4070ti satarım 4070ti supere geçiyordum diyordumda benim kartın üstüne kaç koymam lazım kim bilir
bu iyiydiValla hocam gerçi forumda herkesin İphone kullandığını düşünürsek normal
PC hocası kanalında güncel dolar kuruyla gelecek diye söylenmiyor bile aynı fiyattan çıkacak diyorlar. Bu kanallara parayı veriyorlar belli oldu.Bir de tüm yutubırlara ağız birliği yaptırıp 4070'i kötületiyorlar artık alınmaz vs diye. %10-15 FPS artışı olsa bile %50-100 fiyat artışı var onu napıcaz? 4070 kullanıcısı olarak söylüyorum ki pazarlama stratejisi bunlar hep...
Zaten şuanki piyasada fiyatlar kesinlikle esnafın doyumsuzluğu vergi çip krizi stok sorunu vs. bir dünya bahane ürettiler yükselttiler piyasayı şuan herhangi bir sorun yok her şey ortada alınmaması lazım ki fiyatlar hak ettiği seviyeye düşsün bu 27 28 pny ekran kartı için fiyatsa asus msi gigabyte 3 fanlı seriler muhtemelen 35 4070ti super ise min 45/50 olur599doların üstüne kdv ekleyince TL olarak 21k yapıyo kar cart curt max 24-25k olmalı. o da ekstrem düşününce. ülkemiz piyasası zortlattı.
Knk adam açıklamiş zatenSıcak fırsat mi bu kanka?
Bu da 27 olacak demek kiQp de ucuzmuş yine. Vatan da 72k gosteriolar . Ne demişler göster ama elletme...
Nvidia Geforce RTX 4070 Super Lansmanı Vatan Bilgisayar'da!
Nvidia Geforce RTX 4070 Super Lansmanı Vatan Bilgisayar'da!www.vatanbilgisayar.com
Bugün lansman var İstanbulda .Satışa ne zaman başlayacaklar haberi olan var mı?
Konu Sicak Firsatlar kategorisine acildiginda ne aciklarsa aciklasin oraya acilmis oluyor. Pahalilik konusulacaksa dogru kategoride konusulur. Konunun kategorisi sonradan modlar tarafindan duzeltildi.Knk adam açıklamiş zaten