Neler Yeni

İsrail - Filistin savaşından sonra CarrefourSA neden sürekli indirim yapıyor?

İceWolf

80+ Silver
Veletler çıkmış hala Türkiye kötü, Starbuck gidemiyoruz diyor. Hasta la bunlar. :)

Avrupada STARBUCK sayıları:
Finlandiya 16, Danimarka 17, Norveç 23, Portekiz 23, Belçika 31, Yunanistan 32, Macaristan 34, Çekya 46, Romanya 53, Polonya 74, İrlanda 82, Hollanda 87, İspanya 153, Almanya 167, Fransa 183, Türkiye 523

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Kardeşim oku bidaha istersen sana yazmadım carl-s'e yazdım. Senin zaten boykot ettiğini goruyorum. Sana niye yazayım 🙂 Sana cevaben yazdım ki sonunda da boş ver ugraşma bunun gibilerle diyorum.
Bahsettiğin kişi pek normal olmadığını düşünüyorum. :D

İceWolf

80+ Silver
Kardeşim oku bidaha istersen sana yazmadım carl-s'e yazdım. Senin zaten boykot ettiğini goruyorum. Sana niye yazayım 🙂 Sana cevaben yazdım ki sonunda da boş ver ugraşma bunun gibilerle diyorum.
Pardon çok özür dilerim. Yanlış anlamışım, düzelttim.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Bu arada senin dediklerin hepsi zırva ve kendin çalıp oynuyorsun sürekli dış güçlere veya misyon diyorsun bunu diyenler kimin kitlesi olduğu belli oluyor zaten neyse engelli listeme hoş geldin ekonomi mükemmel ABD, Avrupa bizi kıskanıyor sana göre zaten siz şükür etmeye devam edin. ;)
Kardeş, ekonomi ile israil savaşının alakası ne. Avrupanin bizi kiskanmasi ne alaka olum biz oyle bir şey mi dedik. Amma bos yapıyon be olum.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Kardeş, ekonomi ile israil savaşının alakası ne. Avrupanin bizi kiskanmasi ne alaka olum biz oyle bir şey mi dedik. Amma bos yapıyon be olum.
İcewolf öyle düşünüyor o yüzden yazdım ve adam beni kesin cia veya mossad olduğumu düşünüyordur. :D

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun

İceWolf

80+ Silver
İcewolf öyle düşünüyor o yüzden yazdım.
Benim düşündüklerimi nerden biliyorsun. Alışmışsınız tabii ki birilerine iftira atıp zihin okuyuculuğu yapmaya.
Sevgili dış misyon. Bulunduğun ülkede Carrefour varmı?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çünkü lüx. Türkiye o kadar zenginki AVRUPADAKİ 50 ÜLKENİN TOPLAM STARBUCK sayısı kadar STARBUCK Türkiyede var. Avrupalı fakir STARBUCKA gidemiyor ama Türkiyede işi gücü olmayan veletler bile STARBUCK tan çıkmıyor :)

Yavvv cevap bile yazma vakit kaybediyorsun. KOŞŞŞŞ Carrefoura MCDonaldsa, MİGROSa. Kaçırma bu indirimleri. Boşver almayan almasın :)

Yav sen ne biçim bi tipsin. Millete akıl veriyorsun "ekonomi kötü koşun indirimlere" diye ama kendin koşmuyon. Laaa KOŞŞŞŞ indirimler bitiyor....
İşte bu lüks dediğimiz neden lüks yani alt tarafı bir kahve 100 lira lan hayatında bi heyecanı bi zevki olsun düşman gibi bakmayı ne zaman bırakacaksınız

İceWolf

80+ Silver
Bir yandanda Kutlama hazırlıkları yapıyorum. Gerçekten o yüzden yanlış anladım. Tekrar kusura bakma. Hakkını helal et.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Benim düşündüklerimi nerden biliyorsun. Alışmışsınız tabii ki birilerine iftira atıp zihin okuyuculuğu yapmaya.
Sevgili dış misyon. Bulunduğun ülkede Carrefour varmı?
İftira atan ben değilim sizsiniz ve mağdur edebiyatı yapmaya başlamışsın git doktora git dediklerin hiç normal değil şaka değil gerçek...

İceWolf

80+ Silver
İşte bu lüks dediğimiz neden lüks yani alt tarafı bir kahve 100 lira lan hayatında bi heyecanı bi zevki olsun düşman gibi bakmayı ne zaman bırakacaksınız
Düşmanmı? Aksine düşman değil yardım etmek, gerçeklere gözlerini açmak gerek diye düşünüyorum. Ve aksine Starbuıck cular bizi düşman olarak görür. Hatta Starbuck gitmeyenlere YOBAZ yaftasını vururlar direk. Şu forumda 100 lerce kez duymuşumdur bu lafı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunuda söyliyim. Ben Türk kahvesi seviyorum. Biz kahve içmiyormuyuz zannediyorsun :)

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Düşmanmı? Aksine düşman değil yardım etmek, gerçeklere gözlerini açmak gerek diye düşünüyorum. Ve aksine Starbuıck cular bizi düşman olarak görür. Hatta Starbuck gitmeyenlere YOBAZ yaftasını vururlar direk. Şu forumda 100 lerce kez duymuşumdur bu lafı.
Yazdıklarına bakıyorum, profil resmine bakıyorum. Sana şunu sormak istiyorum. Çin mallarına boykot uyguluyor musun? Eğer uygulamıyorsan sana zahmet profil resmini değiştirir misin.

İceWolf

80+ Silver
Yazdıklarına bakıyorum, profil resmine bakıyorum. Sana şunu sormak istiyorum. Çin mallarına boykot uyguluyor musun? Eğer uygulamıyorsan sana zahmet profil resmini değiştirir misin.
Uyguluyorum canım merak etme. Ama Çine ve uygur bölgesine giden dostlarım var merak etme. Ordaki durumuda biliyorum. Benim profil resmim net, Sen önce AMERİKAN bayraklı, Yahudi profil resimlilere ver bu tavsiyeyi bence... :) Bak bir tanesi hemen üstte :)

Onlara: "Yahudiysen tamam, yahudi değilsen profil resmini değiştir, Amerikalıysan tamam, Türkiyedeysen profil resmini değiştir" de. :)

Top Bottom