Arama sonuçları: *

1. UCAK

🔥İndirim Familia Plus 32'li Tuvalet Kağıtları 179TL

Evet orası öyle ama 40'lığı konu açtığınızda 199 tl idi o yüzden pahalı yazdım knk.
  2. UCAK

Yanıltıcı ürün resmi koyan firmayı şikayet ettim

Eline sağlık hocam. Hiçbir şey çıkmaz ama yinede sen olması gerekeni yaptın. Malesef bu ülkede suçlunun yanına kar kalıyor yaptığı.
  3. UCAK

Yanlış markayı mı şikayet ettim (THH)

Çok pardon satın alım sonrası iade ile karıştırmışım yorumumu düzelttim teşekkürler hocam.
  4. UCAK

Yanlış markayı mı şikayet ettim (THH)

Ürünü size satan A satıcısıyla işiniz yok şu aşamada. B markası ürününüzü onarmak zorunda. Ayrıca 14 iş günü onarma süresi var. Eğer ürün onların yetkili servisine teslim edildikten sonra 20 iş günü içerisinde onarmazlarsa aynı modelin sıfırı veya başka model sıfır muadili ile değişim hakkın...
  5. UCAK

İtopya'dan PC aldım.

Bugün gelmez daha çok beklersin :blobdance:
  6. UCAK

İtopya sözde indirim mi desem

Böyle fiyat oyunları yapmaları mide bulandırıcı. Stok bittiyse bitti yazacaksın.
  7. UCAK

Yardım Sarı siteden ürün aldım iade ettim satıcı onaylamıyor

Birkaç güne otomatik onaylanır. 2.el ürün sonuçta, parası da ona göre. Bu süreçleri bilerek alıyorsun.
  8. UCAK

10kya 3060 alınır mı?

Alınmaz tabii ki. 4060 bile alınmaz.
  9. UCAK

İban İle Dolandırılmada Dava Açsam Kazanır Mıyım?

Malesef ilgisizlik oluyor ama bu sonuç çıkmayacağı anlamına gelmez. 1500 tl neyseki büyük bir rakam değil fakat senin şikayetçi olman sana bir şey kaybettirmez. Güzelce gidip delillerinle ciddi şekilde dolandırıldığın için suç duyurusunda bulun. İster karakoldan isterse direkt savcılığa gidip...
  10. UCAK

İban İle Dolandırılmada Dava Açsam Kazanır Mıyım?

Dostum yapman gereken çok basit. Elindeki tüm deliller ile vakit kaybetmeden karakola gidip suç duyurusunda bulun. Gönderdiğin iban ad soyad, ödeme dekontu, ilan linki ve görseli, satıcı üyelik linki ve görseli, ad soyad vs ne bulursan hepsiyle şikayetçi ol.
  11. UCAK

Öneri İkinci el bilgisayar

Kasa maks 7k eder. Kalanı ekipman. Eğer alacaksan çok pahalı. Muhtemelen ekipmanlar kötüdür.
  12. UCAK

🔥İndirim [SIFIR] RTX 3060 MSI GAMİNG X ( TR ÜRÜNÜ ) 5500 TL

Sen anlarsın da bazen anlamayıp gerçek sanan küçük arkadaşlar oluyor. :)
  13. UCAK

🔥İndirim [SIFIR] RTX 3060 MSI GAMİNG X ( TR ÜRÜNÜ ) 5500 TL

Tam da İzmir otobüs bileti almıştım. Not: şaka.
  14. UCAK

sahibinden param güvende iade nasıl yapılır

Hakikaten öyle. Bir de kategoriyi bulacaksın felan. Google'da ülke kuracak kadar bile bilgi varken halen açılan başlıklar "Google güvenilir mi" kıvamında oluyor. Komik bir durum.
  15. UCAK

sahibinden param güvende iade nasıl yapılır

https://yardim.sahibinden.com/hc/tr/articles/115004659473-%C4%B0ptal-ve-%C4%B0ade-S%C3%BCreci-Nas%C4%B1l-%C4%B0%C5%9Fliyor- 1623269047 Ben de anlam veremiyorum. Herkes Google'ı biliyor ama kullanmayı beceren yok. Ultra tembellik sanırım.
  16. UCAK

HepsiBurada Yanlış Ürün Gönderdi?

Ürünün orjinal kutusu deforme olmadığı sürece sorun olmaz. Yani patpatı yırtman problem değil.
  17. UCAK

HepsiBurada Yanlış Ürün Gönderdi?

Klavyeyi açıp parçalayacak halin yok. Paketleyip iade talebi oluşturup kapından alacaklar işte. Sonrada paran yatacak kargo teslim edilince.
  18. UCAK

Bu sayfa dolandırıcı mı :)

Sayfa bot hesaplı. Yorumlar full "aldım güvenilir" yazan botlarla dolu. Malesef millet inanıyor böyle sayfalara alıyorlar. Gümrük adı geçen bu tarz sayfalara itibar etmeyin.
  19. UCAK

Yanlış ürün gelirse ne yapmam gerek?

Satıcı delta s göndermek istemezse (stok yok olarak belirtir) ürün iade olur ve para iadesi yaparlar hemen büyük sitelerden aldıysan.
Top Bottom