Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Hocam ben aslında orda sadece örnek vermiştim yani tüm yatırım vs. Hepsini yazmamı mı bekliyon?? Dediğim gibi kripto sadece örnekti yoksa bir sürü yatırım şekli var zaten. ayrıca Cinsiyet ile yatırımın alakası zihniyet diyebilirim kimse gelipte bir erkeğin Zihni ile bir kızın zihni aynı...
  2. KaptanMC

Çok fazla karabasan görüyorum

Hocam karabasan öyle bir şey değildi sadece bazen rüyanın farkında olunca Döngüye giriyor Matrix hatası çok takmayın Hocam karabasan öyle bir şey değil yok'da zaten boş muhabbet o sadece. Matrix hatası dediğim gibi bazen oluyor öyle rüyadaylen rüyanın farkında olup uyanmaya calışıyoruz ama aynı...
  3. KaptanMC

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Anlıyorum kendi kazancını kazanmak Ailene yük olmamak istiyorsun iyi güzel Ama dürsüt olalım Kusura bakma ama Bu işler kısa zamanda ögrenilcek ve gapılacak işler değil aksi takdir'de eline gelen o 1000-3000TL arasıda gider bu sefer morelim bozulur ve daha kötü olur sana tavsiyem en azında kendi...
  4. KaptanMC

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

Hocam polis'e gürültüden şikayetciyim de ilgilenir Su bahçeye tavuk koymuşlar sürekli gürültü oluyor + kokuyor falan belki ilgilenir
  5. KaptanMC

Youtube da eğlenceli kanal arıyorum

-Eğlence Kanalı = Mevtcan Bahav -Eğlenceli Sohbet= RRaenee / Ebonivon / Eray -Sempatik + eğlenceli MuratAbiGF
  6. KaptanMC

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

Knk haberin olsun Kadınlar Özellikle çok fazla sigara kokusundan rahatsız olurlar ve sigara içmeyen insanlar özelliklede kadınlar çok daha uzak mesafeden Kokuyu alabiliyorlar Bu yüzden muhtemelen farkındalar özelliklede annen
  7. KaptanMC

Boy kompleksi ve takıntısi

Hocam Cidden buna mı takılıyorsu uz benim boyum 1.70 ben şahsen çok takmıyorum he 1.78 olmak istemez mıydım isterdim Ama psikolojimi de bozmuyorum yani tek zoruma giden şey belki kardeşlerimin 1.80 olmasıdır😅 Ayrıca Kız muhabbetine gelince Japonya'da gidip 1.60-1.65 boyunda Anime kızı ile...
  8. KaptanMC

Aileme sigara içtiğimi nasıl söyleyebilirim ?

Hocam içenlerin hepsi zaten Arkadaş ortamından dolayı içiyor Bende Lisede iken 3 sene falan önce Arkadaş ortamında içmiştim ama ben biraz mantığa göre yaşayan biri olduğum için içersem bana bir şey katmayacak hayır tadı falan da güzel değilki içeyim bı anlamı yok ve vücuda zarar veriyor diye...
  9. KaptanMC

Monitör ekranına bakarak namaz kılmak günah mı?

Hocam dediğiniz gibi sünnet yani farz değil yani sünnet'i yapmak zorunda değilsiniz ama ekstra sevap kazandırır yani sünneti kılmassanız günah değil Hoc bir nevi Souls-Like Oyunları gibi düşüne bilirsiniz eğer oyunda ilerlemek ve kazanmak istiyorsanız boss'ları öldürmek zorundasınız ama Yan...
  10. KaptanMC

Hocam Türkçe'den kastı aslında Arapça harfler yerine türkçe harfler ile yazılı şeklini okumaktan bahsediyor yani Türkçe anlamını okumanı değil -hocam belki doğru anlamışsındır ben yanlış anladıysam iye söyledim doğru anladıysam çok takma zaten yazdığı mı
  11. KaptanMC

Hocam o Sen ile Allah arasında yani muhtemelen Öğrenene kadar böyle kılarsan sorun olmaz diye düşünüyorum Çünkü ameller yaptıklarına göre değil niyete göre yani Eğer Amacın Namaz kılmak ibadetlerini gercekleştirmek ise Allah Kabul eder bence Sonuçta Rahim kısmı Afeden bağışlayan demek Yani...
  12. KaptanMC

Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir?

Harbi Hocam Ya bende Normalde kitap ağzını açmayan insanım Bu sene meğzuna kaldım Sayısal okuyorum Hazirana kadar nasıl yetiştirecek bilmiyorum Ocakta başlarım çalışmaya herhalde😂😂😂😂 1731784325 Hocam o bildiginiz de yanlış daha doğrusu gereksiz çünkü Artık YouTube premium'da reklam çıkıyor ve...
  13. KaptanMC

Bugün Hayatıma Reset Attım Tövbe Ettim...

Hocam Naptınız Tüm kumar borcundan falan mı Kurtuldunuz ,Evlendiniz mi yani ne olduda Bı anda aklınıza geldi yani bunlar değilse geriye sadece 1 seçenek kalıyor Lavaboda yalnız kaldığında o duvara boş boş bakıp hayatı Sorgulayıp 1 günlük motivasyonun yüklenmiş ve 2-3 gün sonra unutucaksın...
  14. KaptanMC

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Hocam merak etmeyin 25TL için bunu yapacak henüz yok ülkede (ben öyle düşünüyorum) bu yüzden umursamayın verse bile en fazla ben hesap alırken bana bu bilgi verilmedi ben düzeltmelerini istedim ama umursamadılar falan dersin sen kazanırsın her türlü
  15. KaptanMC

Çok çirkinim lütfen tavsiye verin

Napcan hocam İdol mü Olcan Boş ver takma böyle şeyleri kimse sana yandan bakıp ıyyy iğrenç şeye bak o burun ne 🤮 aw tipsizi Demiyor hocam O kadar takma😁
  16. KaptanMC

Babam Kumar oynuyor, nasıl önünü alabilirim?

Hocam gecmiş olsun o zarara giren insan psikolojik olarak parasını çıkarmaya çalışacak bu yüzden bırakmayacak anca biri tüm borcunu kapasa bı daha oynamaz onu'da yapacak durumun yok muhtemelen senin yapacak bir şeyin yok gibi Bence ise yarıyacak tek yol bu⬇️ Konuşmak baba bak oynamaya...
  17. KaptanMC

PÜRÜZSÜZ CİLT İÇİN TAVSİYELER

Hocam Çok basit Gir youtube Black Pink gibi grupların videolarına bak arada sırada sonra Kesfetin Arkadaşlar Black pinkin kullandığı makyaj malzemeleri vs. Vs. Diye bı ton cilt videosu düşer (!)😂😂😂😂😂😂
  18. KaptanMC

Dolandırılıyor muyum yoksa gerçek mi

Ayman hocam 🤣 Cidden bunun gerçek olduğunu düşünüyormusunuz hemde bu devirde🤣 Hocam bunlar oltalaama siz nerde gördünüz daha uzlaşmadan para veren falan yanlış bilmiyorsam Uzlaşmadan karar saglanırsa sorun yok ücretsiz ama sorun sağlanmazsa dava açılırsa falan kaybenden taraf 1.400TL falan...
  19. KaptanMC

Babam normal mi? ?

Hocam Babalar biraz tuhaftır zaten olur öyle şeyler ama namaz kılmayıp tuvalete sol ayakla gir falan çok değişik bir çar mış😂 -yanlış anlamassanız cinsiyetiniz ney? Yani bı erkek çok takmaz bence ama kızsanıx rahatsız olmuş olabilirsiniz normalde baba kıına bir şey yapmaz dicem'de türkiyede...
  20. KaptanMC

Klavye önerdik diye yemediğimiz laf kalmadı

Yok hocam bende zaten stokları yamyam gibi bitirmemize güldüm orda hatta biride yanlış anlamış neyse oraya girmiyek😁 Ama cidden adamlara helal olsun ilk'te dedim herhalde fiyatlardan haberleri yok yada bozuk ürün falan kakalıyolar ama adamlar bu fiyata sattılar he bozuk alanlarda oldu ama 8.5K...
Top Bottom