Neler Yeni

Çok fazla karabasan görüyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Semih Boran
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Cünüp olarak yatmayın. Mümkünse gusül alın. Normal abdest de olabilir. Felak, Nas, Surelerini 3 defa okuyun. 1 kere Euzü Besmele çekin ve diğerlerine başlamadan önce Besmele çekiyerek okuyun. Okuduktan sonra Salavat getirin. Birde Euzü Besmele'den evvel de Salavat getirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Eren Mutlu
Karabasan falan boş iş sırt üstü yatmayı bıraktığımdan beri bir kere bile başıma gelmedi saçma sapan hurafelere inanmayın sırt üstü yatmayın yeter. Uyku felci deniyor ona.

KKuzey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kuzey
arkadaşlar haftada en az 3 kere uğruyo bana artık kormuyorumda alıştım nerdese ama tabi durum cok köt oluyor nasıl kurtulabilirim bu illetten

yaklaşık 3 4 aydır boyle oncedende uğruyodu ama az
Hocam abdest şart.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Nasıl oluyor tam olarak? Hayatımda 1 kere 7-8 yıl önce yaşadım ama aynı şey mi emin değilim. Uyanmak isteyip uyanamıyordum. Ama 1 kere yaşadım
Hocam karabasan öyle bir şey değildi sadece bazen rüyanın farkında olunca Döngüye giriyor Matrix hatası çok takmayın

rüyanın içinde uyanıyosun bi döngü gibi oluyor bunu 6 7 kere yaşıyorsun bi silüet görüyorsun hareket edemiyorsun vucudun karıncalanıyor
Hocam karabasan öyle bir şey değil yok'da zaten boş muhabbet o sadece. Matrix hatası dediğim gibi bazen oluyor öyle rüyadaylen rüyanın farkında olup uyanmaya calışıyoruz ama aynı zamanda İçimizde Bunun rüya olmadığı şüpheside olduğu için veya başka bir sebep'ten(uzun zamndır yaşamiyorum bu yüzden çok hatırlamıyorum)her neyse bu sebepten dolayı rüya içinde bir döngüye giriyoruz daha doğrusu zihnimiz verdiğimiz emirleri Vücudumuz yerine rüyamıza iletiyor yani bilin altında emir veriyosun beyin ile vücuda sinyal yollamıyorsun bu yüzden kalkamıyoruz bu yüzden uyurken dünya ile ilişkimiz kesiliyor takı duyu organlarımız ses veya dokunma gibi iletileri beyne iletip aktif edene kadar

Tamamen Benim Teorimdir! (Kesin değildir)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,373
Üyeler
160,839
Son üye
ÆRTEMİS
Top Bottom