Neler Yeni

Klavye önerdik diye yemediğimiz laf kalmadı

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali
1-2K Hahahahha hocam konuya gir ürün paylaşılıncaki satış sayısı ile Şuanki satış sayısına bak ilk paylaşıldığın'da 1K bile değildi şuan 8.5K ve inceleme yorumların %99 türk bende demesi en az 6K'sı nı bizler aldık lan 5 tane alan adamlar var 2 alıp sonra 2 tanede sipariş verenler var😂 he sonradan muhtemelen bu satış rakamlarından sonra en popüler ürünler arasına girdi zaten bu ürün o yüzden alan yabancılarda vardır ama baktığım zaman yabancılar muhtemelen bilgisiz oldukları için bu klavye yerine daha çok güzel tasarımlı klavyeleri alıyorlar zaten konusu açılmasa bizimkiler'de gidip red Switch sıradan klavyeleri alacaklardı
Dostum seni heryerde görüyorum çok toxicsin haklısın ama yani sana sinir oluyorum "1-2K Hahahahhah" ne demek yani 1-2k'dan fazla yazabilirsin. Seni heryerde görüyorum aynı şekilde cevap veriyorsun daha kibar ol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarısını okudum durdum devam ettim
Sevgi görmemiş herhalde dedim
Aynısını düşündüm ailesi çöpten bulmuş herhalde

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Dostum seni heryerde görüyorum çok toxicsin haklısın ama yani sana sinir oluyorum "1-2K Hahahahhah" ne demek yani 1-2k'dan fazla yazabilirsin. Seni heryerde görüyorum aynı şekilde cevap veriyorsun daha kibar ol

Aynısını düşündüm ailesi çöpten bulmuş herhalde
Hocam Ben orda adama gülmedim işte sorununuz bu yanlış anlıyorsunuz veya ben kendimi tam ifade edemiyorum her neyse ben orada cevap verdiğim kişiye değil olaya güldüm aslında

-Ayrıca Ailesi çöpten bulmuş derken acaba bana diyeceğine kendin mi başta ağzını konusmanı tavrını düzeltsen?

-LOL oynuyorum knk çok sorgulama😁

Gurkanpiro

80+ Gold
1-2K Hahahahha hocam konuya gir ürün paylaşılıncaki satış sayısı ile Şuanki satış sayısına bak ilk paylaşıldığın'da 1K bile değildi şuan 8.5K ve inceleme yorumların %99 türk bende demesi en az 6K'sı nı bizler aldık lan 5 tane alan adamlar var 2 alıp sonra 2 tanede sipariş verenler var😂 he sonradan muhtemelen bu satış rakamlarından sonra en popüler ürünler arasına girdi zaten bu ürün o yüzden alan yabancılarda vardır ama baktığım zaman yabancılar muhtemelen bilgisiz oldukları için bu klavye yerine daha çok güzel tasarımlı klavyeleri alıyorlar zaten konusu açılmasa bizimkiler'de gidip red Switch sıradan klavyeleri alacaklardı
en az dıye belırttım guzel klavye denk gelırse 1 tane daha alıyım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
en az dıye belırttım guzel klavye denk gelırse 1 tane daha alıyım
Yok hocam bende zaten stokları yamyam gibi bitirmemize güldüm orda hatta biride yanlış anlamış neyse oraya girmiyek😁

Ama cidden adamlara helal olsun ilk'te dedim herhalde fiyatlardan haberleri yok yada bozuk ürün falan kakalıyolar ama adamlar bu fiyata sattılar he bozuk alanlarda oldu ama 8.5K kişi almış ve sorun yaşayan toplasan 100 kişi yok en büyük markalarda bile bu kadar var zaten neyse

O sırada aslında aldıkları fiyatın üstüne 10 değilde 2K kâr koyup büyük indirim diye 100 adet satan PC siteleri😂

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arnold Ciwardagexer
siyahtan memnun musunuz ben beyazını aldım gecikme vs yoksa bi tanede siyah almayı düşünüyorum
Hocam siyahın sesi beyaza göre çok daha creamy. Ben siyahın sesini daha çok beğendim fakat görünüş olarak bence beyaz daha iyi. Graywood'ları beyaza takıp denedim fakat keycapslerin arasında da fark var aynı olmuyor. İkisi de muhteşem klavyelerin şu anda siyahı kullanıyorum hangisi satılmazsa onla devam ederim.

Bu adam hastalıklı ruhlu. Yalnız bende ajazz ak820 pro da var aula da var ama bence ak820 pro daha iyi kişisel tercih.
Hocam ben zaten "bu fiyata f75 varken ak820 çöp gibi" yazmak istemiştim. Yoksa vergi yasası çıkmasa bende de şuan ak820 pro vardı o da çok iyi klavye.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Hocam siyahın sesi beyaza göre çok daha creamy. Ben siyahın sesini daha çok beğendim fakat görünüş olarak bence beyaz daha iyi. Graywood'ları beyaza takıp denedim fakat keycapslerin arasında da fark var aynı olmuyor. İkisi de muhteşem klavyelerin şu anda siyahı kullanıyorum hangisi satılmazsa onla devam ederim.

Hocam ben zaten "bu fiyata f75 varken ak820 çöp gibi" yazmak istemiştim. Yoksa vergi yasası çıkmasa bende de şuan ak820 pro vardı o da çok iyi klavye.
Yarin geliyor bende bi deniyeyim belki siyahinida alirim

EsdeathSama

80+ Bronze
Ajazz genel kalite olarak 1 tık daha iyi. Bende o popüler konunun altında ajazzla kıyaslaması hakkında soru sormuştum. İnsanlar genel olarak ajazz kalitesinde olduğu söylüyor fakat test ettiğim üzere ajazz az daha kaliteli ve sağlam hissettiriyor. Tabii aradaki fiyat farkına bakarsak bu fiyata ak820ye yakın olması muazzam.

F75 bu fiyata net alınır arkadaş biraz "boş yapmış" :D

Top Bottom