Neler Yeni

Babam Kumar oynuyor, nasıl önünü alabilirim?

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
Malesef kral borç katlanarak arttı, işinden oldu
boşanma aşamasına geldi. Sonra bıraktım diyip kendini affettirsi, hala oynuyor affettirdikten sonra sanırım 250 300 bin borç var şuan ve hala devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Youtubede bu internet kumarının algoritmasını ve bunu yenemiceni anlatan videolar var onlardan izletmeyi dene birde baba şu anda büyük ihtimalle kaybettpi parayı çıkarmaya çalışıyor bunu yapamicanı o açık ile bırakması gerektiğini anlat.
Öyle bi cesaretim malesef yok, ne zaman konuşmaya başlamal istesem bi anda duruyorum.

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Harvey
boşanma aşamasına geldi. Sonra bıraktım diyip kendini affettirsi, hala oynuyor affettirdikten sonra sanırım 250 300 bin borç var şuan ve hala devam ediyor.

Öyle bi cesaretim malesef yok, ne zaman konuşmaya başlamal istesem bi anda duruyorum.
kardeşim o zaman kendi haline bırak parası bitince daha oynayamaz zaten

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam gecmiş olsun o zarara giren insan psikolojik olarak parasını çıkarmaya çalışacak bu yüzden bırakmayacak anca biri tüm borcunu kapasa bı daha oynamaz onu'da yapacak durumun yok muhtemelen senin yapacak bir şeyin yok gibi

Bence ise yarıyacak tek yol bu⬇️
Konuşmak baba bak oynamaya başlayınca borcun kaçtı bak internette bu konuda bir konu açtım (Konuyu göster) ve herkes bırakması gerektigini borca gireceğini bu olayların yaşanacağını söyledi ve bak şuan ne haldesin artık kumarın kazandırmayacağını anla milyonlarca insan oynuyor senin gibi ailevi sorunlar yaşıyolar yalnız kalıyorlar daha ne yapılmayı planlıyorsun de

-Bana kalsa sen eğer polise gizlice ihbar etseydin hatta durumu izah etseydin senin ismini vermelerini isteseydin falan sana yardımcı olurlardı babana sadece 5K ile 20K arası kumar cezası keserlerdi (hapis yok)baban artık vazgeçersdi korkup oynamazdı bence Ama bak söylemediğin için şuan 300K borcu var şuan ihbar etsende ise yarayacağını sanmıyorum

-Eğer müslümansa dine önem veriyorsa Haram para getiriyon 1 milyon para kazansan ne olacak sonuçta haram para haram paradan hayır mı gelir de falan filan

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Donald
Kendi babamı , hayır daha iyi bir şey olmalı
Aklımda acaba bende öylesine girip sadece göstermek için yapsam ders alirmi , kötü örnek oluyorum diye
sen ver bilgileri ben ediyim aga benim babam değil nede olsa

mantıklı dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00