Arama sonuçları: *

1. XDEV

En İyi TYT kaynakları nelerdir?

TYT matematik için 345 yayınları soru bankası veya Bilgi Sarmal yayınları soru bankası önerebilirim. İkisi de orta seviye bir kitap.
  2. XDEV

Lisede kaç gün devamsızlık olursa belge alınmıyor?

Rica ederim. Hayırlı akşamlar.
  3. XDEV

Lisede kaç gün devamsızlık olursa belge alınmıyor?

Bildiğime göre 5 günü geçerse belge alamıyorsun. Müdür veya müdür yardımcısı ile konuşarak durumu çözebilirsin.
  4. XDEV

Özel güvenliklere m4a1 veriliyor mu?

Tank ile F16 da tahsis ediyorlar (!).
  5. XDEV

Yazılım öğrenmenin püf noktaları

Püf noktası araştırmak ve kendini geliştirmek. Sürekli olarak öğrendiğiniz programlama dili ile projeler geliştirin.
  6. XDEV

2023 Yılında Oynadığınız En İyi Oyunlar

Counter-Strike 1.6
  7. XDEV

boş

Tövbe edebilirsiniz.
  8. XDEV

Milet Akademi Sayısal Ders Programı Alınır mı?

Bence çalışma programı için para vermene gerek yok. Aşağıda bağlantısını eklediğim dosyayı inceleyebilirsin. İnternette ücretsiz birçok programda bulunuyor. http://bunyan.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_09/16092945_TYT-AYT-SAYISAL.pdf
  9. XDEV

İşte benim Müslümanlık inancım.

Sadece onlara izin verildi. 1695185840 Mesajından gördüğüm ise İslam hakkında bilgisiz olman. Kötü anlamda söylemiyorum. Araştır ve daha çok araştır. Araştırmak güzel bir şey. 1695185874 Şunu da söyleyeyim. Bu araştırma forumlar ile olmaz.
  10. XDEV

Küçük de olsa haç işaretli, şeytan işaretli formaları giymek günah mı?

Herhangi bir mecburiyetin yoksa giymemen daha doğru olur.
  11. XDEV

En fazla ne kadar dolandırıldınız?

300 TL
  12. XDEV

İTEMSATIŞ GÜVENLİ Mİ

Satıcı olarak hiç işlem yapmadım ama alıcı olarak daha önce bir sorun yaşamıştım ve iademi yapmışlardı. Dolandırma gibi bir konu olursa alıcının bilgileri size veriliyor sanırım. Yani şikayetçi olabiliyorsunuz. 1690455565 Hocam zaten alıcı hiçbir işlem yapmaz ise 24 saat içinde otomatik olarak...
  13. XDEV

İTEMSATIŞ GÜVENLİ Mİ

Yanlış bilmiyorsam destek ekibi konuyu inceliyor ve herhangi bir sorun varsa çözmeye çalışıyorlar.
  14. XDEV

Dua eder misiniz? Babam yoğun bakımda

Allah acil şifalar versin. Geçmiş olsun.
  15. XDEV

Atatürk din düşmanı mıydı?

İnternet üzerinde araştırma yapabilirsin.
  16. XDEV

Ülkemizin sonu nereye mi gidiyor?

O reklamlar internetteki etkinliklerinize göre Google tarafından otomatik olarak karşınıza çıkartılan reklamlar. Yani ülkenin bir yere gittiği yok. Çok saçma bir başlık olmuş.
  17. XDEV

Dünyanın en büyük lideri kimdir

Mete Han
  18. XDEV

icardinin pozisyon sizce penaltı mı ?

Penaltı.
  19. XDEV

İslam Dini Hakkında Yanlış Bilinen Şeylerin Doğruları

Biraz daha iyi araştırmanızı öneririm.
  20. XDEV

Orucumu erken açsam ne olur

Hocam sizin dediğinize göre namazı biliyoruz ama nasıl kılındığı Kur'an-ı Kerim'de yazmıyor. O zaman kılmayalım.
Top Bottom