Arama sonuçları: *

1. Mehmet0031

Da sistem 2 Fan hiz ayarlama

Bneim kasa da da 2 sistem.Fanlar rahatsızzetmiyor fakat gece atarken ses var nasıl oto alabiliriz biosta oto seçili fakat en yüksekte çalışmakta
  2. Mehmet0031

DA SİSTEM 2 GELDİ .Derleme yapalım.

Usta benim pc de r5 3500 var bu işlemcide daha isinma yasamadim 1593068036 Bendede böyle oldu önce ekran karti driver kurup sonra ekran karti bios yükseltysi yaptim oldu
  3. Mehmet0031

İsi değerlerini atmadımki.Ben Fanlar ses yapiyo diom. 1592925462 Yok Corsair
  4. Mehmet0031

Ben sesiz uyumaya aliışım uyurken dene bide
  5. Mehmet0031

2 kutu 1 kasa kutusu 2.si uzın ince bi kutu ekran kartı ve diğer kutular vardı boş kutular
  6. Mehmet0031

Sistem fan hizı ayarı yapacam akşam bakalım gece uyurken rüzgar sesi gibi uğultusu var onun harici hiz performans fena
  7. Mehmet0031

İyi hatirlattin akşam yolluyayim
  8. Mehmet0031

İlk anakartta kitit var onu aşağıya indirion sonra karti sok kilit oto kapanıyor.Sonra vidala hemen yaninda güç kablosi var onu bağla sonra hdmi veya dp tak.kasayi ac
  9. Mehmet0031

Sağol 1592909319 Ney anlamadim
  10. Mehmet0031

Yok kurmadim
  11. Mehmet0031

Didek anakarttaki kiliti açiuon karti sok oraya kilit kapaniyo kartı sokunca.Sonra kasa kolisinin içinde vidalar var onları yandan vidala o kadar
  12. Mehmet0031

Akşam gta 5 testi yapacam atarim buraya fps testibi
  13. Mehmet0031

Evet mhz ler yükseldi
  14. Mehmet0031

Sistem ilk gün sipariş verdim dün geldi .Kargo ise cumartesi yola çiktı pazartesi bende
  15. Mehmet0031

İtopya siparişlerimden girince 1 adet çikiyodu.Normal kargolarıma girince 2adet gözüküyor fakat birinde hiçbirşey yazmıyor
  16. Mehmet0031

Selam arkadaşlar.Da sistem 2 geldi.Kasa kurulumu herşeyi yaptım.Gece oyun indirmeye bıraktım .Sadece steam ve epik games oralardan oyun iniyor ve ekran kartı boşta fanları bile çalışmamakta.Ama kasa da bi rüzgar sesi geliyor uğultu şeklinde.Sizdedemi öylemi hadi gündüz yine bişi farketmedim de...
  17. Mehmet0031

PC kapat dediğim zaman kapanmıyor

Selam .Da sistem 2 bugün kurdum şuan oyunlar inmekte fakat sistemde fan sesi çıkmakta bu kadar fan sesi olacağını düşünmemiştim.Bide sizdede bi uğultu geliyormu rüzgar uğultusu .Ekran kartı fanlar dönmüyor fakat arka metal plakada biraz ısı var ama sistem boşta .Ama yinede fanlar biraz oto...
  18. Mehmet0031

[Çözüldü] Da Sistem Abdullah bey in son storisi

Selam arkadaşlar.Abdullah bey son storisinde ekran karti bios güncellemesinden bahsetmiş.Attı mı form a.Bulamadımda
Top Bottom