Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

Çözüldü✓ elektrik kesilip geldiğinde pc bozulablir mi

Akım korumalı priz alıp, onun üstünden kapatabilirsin. Fişten çıkarmadan psunun arkasından kapatabilirsin. Bunlar pc kapalı durumdayken sorun yaratmaz fakat açıkken napacaksın? Ki ayriyeten muhtemelen bir şey olmaz arkadaşın dediği gibi ama bence akım korumalı priz alınmalı.
  2. 1dodooo

Ryzen 5600 + RX 6700 XT Sistem Anlık FPS Drop

Hocam hiç olacağına ihtimal vermiyorum ama silmeyi ya da temiz kurulum yapmayı deneyin belki olmuştur
  3. 1dodooo

Üzgünüm ekran kartından başka o zaman başka olasılık kalmıyor galiba.
  4. 1dodooo

Hocam win 11 e geçtiyseniz, ben NVİDİA kullanıcısıyım ama mavi ekran almıştım bir kaç kere hatta bir günde 3 kere alınca win10 geri dönmüştüm düzelmişti. Eğer güncelleme ile geçtiyseniz win11 e sıkıntı olmuş olabilir. Win10 geri dönüp dener misiniz? Daha fazla yardımcı olamadığım için kusura...
  5. 1dodooo

Ram de olup olmadığına bakmak istiyorsan testler var onun için. İnternete yazarak bulabilirsin, ayriyeten çift ramin var ise teke düşürerek deneyebilirsin arkadaşından aynı seri kullanan varsa ya da son çare olarak farklı model ram deneyebilirsin. En azından ramden olmadığını kenara koymuş...
  6. 1dodooo

KASANIN FANLARININ DÖNMEME SORUNU

Kasanın muhtemelen bir fanlar için kontrolcü vardır arka tarafında, bu kontrolcüye psudan bağladığın kabloyu kontrol edebilirsin, kolay çıkıyor sallanmalarda. Anakart üzerindeki bağlantılarını kontrol edebilirsin. Başka aklıma pek gelen bir şey yok.
  7. 1dodooo

Mavi ekran alıyorum son günlerde crystal disk testleri

Cerulean Studios'a ait bir şey gözükmüyor ne ccleanerda bulabildim ne program ekle kaldırdan. Bu arada diğer mavi ekran verdiklerini opera açılırken yapmıştı, oyun oynarken de arkada opera açık oluyordu. Opera'yı da kaldırıp ekledim, diğer dediklerinizi de yaptım. Hepsi tamamlandı, bakalım mavi...
  8. 1dodooo

Teşekkür ederim ama program ekle kaldırda Cerulean Studios bunu göremiyorum. Opera'daki şifrelerin olduğu dosya ne biliyor musunuz? Şifrelerim gitmesin ama eğer olmuyorsa silip yükleyeyim.
  9. 1dodooo

https://disk.yandex.com.tr/d/I7X8v_B6rrasdA @Emirhandkee
  10. 1dodooo

Birkaç kere mavi ekran sorunu yaşadım, HDMI ile 144hz de oynamaya başlamıştım 120hz den yukarı çıkıp ondan dolayı olduğunu düşünüp sonra 120hz ye geri düşürdüm. En son mavi ekran aldığımda ise direk disk düzeltilmesi yaptı, disk onarılıyor şeklinde. Ondan öncekilerde ise direk pc kapanıp kendini...
  11. 1dodooo

Ekran kartım valorant'da 60 derece oluyor işlemci ise 73 derece

Sıcaklıkların çok normal, hele bu sıcak zamanlarda ben 240mm sıvı soğutucuyla 65-67 dereceleri görürken kule tipi soğutmayla o sıcaklıkları görmen çok normal.
  12. 1dodooo

Coler master MasterGel Pro Nasıl ?

Ben kullandım, acayip yapışkan ve çıkmıyor. Zalman'dan daha memnun kaldım, LoL'ü 65 derece de oynarken (Mastergel), Zalman ile 52-53 lerde oynuyorum. Beğenmedim.
  13. 1dodooo

PSU'dan Gelen Bu Kablo Ne İşe Yarıyor

Büyük ihtimalle anakart üzerindeki CPU besleme kablosu. Ön tarafında CPU yazıyorsa öyledir, başka 8 pin girişi olmaması lazım anakart üzerinde kontrol et bakalım var mı? PCIE kablosu değil bu, 6+2 pin şeklinde olur PCIE kablosu. (Ya da direk 6)
  14. 1dodooo

Formatta usb diski ne zaman çıkarmalıyız ?

Format tamamlandığında diye biliyorum.
  15. 1dodooo

FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

Öyle yazmışsın zaman zaman bende fps drop yiyorum. Bir oyunda max 2 kere oluyor ama oluyor yani.
  16. 1dodooo

FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

lol de fps drop sorununu çözemezsin :D hiç bir oyunda olmayan fps droplarım orda mevcut.
  17. 1dodooo

İnce hesap arıza iade deyişim

Eğer yaptığın şey senlikse kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Belki daha bilgili olan vardır. Net konuşmak istemem.
  18. 1dodooo

İnce hesap arıza iade deyişim

6 ay geçtiyse iade kabul etmeyeceklerdir. Belki parça değişimi olur ya da tamiri ama iade olacağını sanmıyorum.
  19. 1dodooo

FPS ölçe programları (AfterBurner dışında)

NVIDIA'nın betada olan bir FPS göstergesi vardı sanırım ama arkadaşın dediği gibi afterburner bu.
  20. 1dodooo

Bilgisayarım ne kadar eder?

23 Kasım 2020?
Top Bottom