Arama sonuçları: *

1. Lunchx

(CÖZULDU) Dualshock 4 Bilgisayara Baglanmama Sorunu.

Hocam cok zaman gecmis ustunden suanda xbox kol kullaniyorum zaten
  2. Lunchx

ps5 mi xbox x mi hangisi ?

Hocam PS5 öneririm eger pc niz var ise zaten bir kol alip istediginiz oyunu oynarsiniz. PS5 e özel oyunlar oynamak daha guzel ve heyecan verici olur bence.
  3. Lunchx

Playstation 5 Alinir Mi ? ( Cözuldu )

Evet, tesekkur ederim ilgin ve alakan icin.
  4. Lunchx

Anladim hocam tesekkur ederim cevabiniz icin zaten ps5 oyun acip oynanilacak baska bir sey ögrenmeye gerek yok.
  5. Lunchx

Tesekkur ederim hocam cevap icin, sessiz diye biliyorum ps4 gibi degil degil mi ?
  6. Lunchx

Hocamy urt disindayim ondan dolayi aliyorum turkieyde 16k verilmez, zaten burada indirim bekliyorum eskiyor yavas yavas. 1677586797 Forzayi bilgisayarda oynuyorum hocam zaten.
  7. Lunchx

Anladim hocam tesekkur ederim yanitiniz icin.
  8. Lunchx

Hocam bendede şuanda ds4 mevcut hikaye oyununu vs öyle oynuyorum şuanda gerek yok gibi ya indirim falan olursa alırım heralde teşekkür ederim vaktinle ayırıp yazdığın için
  9. Lunchx

Evet iyi bir his ama yatagim duvara bakiyor
  10. Lunchx

Peki anladim, evet mantikli olmuyor buradkai fiyattan daha yuksek vermis oluyorum.
  11. Lunchx

Hocam ne yazik ki yurt disinda yasiyorum. 1677501513 Ayrica hocam acilmis kutulu urunu sifirindan 200 tl fark ile satiyorsunuz sifirini 15.400 tl ye bulabiliyor bu arada akakcede.
  12. Lunchx

HM peki anladim hocam cok tesekkur ederim cevabiniz icin.
  13. Lunchx

Hm hocam sanmam ya bence öyle bir hata yapmazlar, evet bakalım biraz para biriktirdikten sonra tam karar vereceğim
  14. Lunchx

Evet hocam Xbox alicaktim fakat direksiyon setup um mevcut suan ve sadece Playstation da calisiyor belki Ps oyunlarinda araba oyunu falan bulurum diyorum ama bilmiyorum ya, ve ps ye ayricalikli özel younlarda var diye biliyorum. 1677490293 Normalde bilgisayarda oynuyacaktim fakat malum steam...
  15. Lunchx

Diyorum bende alip bir god of war falan bitireyim.
  16. Lunchx

Ben sifir almayi dusunuyorum alir isem bir ara Ps4 pro almistim sonra geri satmistim.
  17. Lunchx

Merhaba iyi forumlar, hali hazirda saglam bir sistemim var sizce Ps5 alinir mi.
  18. Lunchx

PC satıp 2.el den ps4 pro almak.

Hayir PS4 pro almistim zaten 1 2 saatte isinan bir sey degil 3 saati gectigi zaman.
  19. Lunchx

PC satıp 2.el den ps4 pro almak.

Normalde ps4 pro leri önermiyorum bende almistim 1 hafta sonra iade etmistim oyunlar cok pahali ve ayrica b ir 2 saatte bir dinlendirmen gerekiyor cok isiniyor ve geceleri oynuyor isen biraz ses cikabilir. Fakat en iyi secim olmus senin icin sistemin guncel oyunlari acicak bir sey degil o yuzden...
  20. Lunchx

Ps4 Remote play kasma sorunu

Ps4 u kablo ile baglamayi deneyin fakat bir sey degismez buyuk ihtimal, internetiniz oldukca iyi ethernet ile baglaniyorsunuz wifi gibi degil neden jaynaklandigini anlamadim sorunun. Bende internetten kaynakli bir sorun olusmustu.
Top Bottom