Neler Yeni

ps5 mi xbox x mi hangisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2-3 gündür xbox series x ve playstation 5 arasnnda hangisini almalıyım diye düşünüyorum xbox gamepass ve ps plus araştırdım gamepass daha mantıklı gibi sizce hangisi daha mantıklı xbox oyunlarına baktığımda daha çok oynayacağım oyun var gibi duruyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2-3 gündür xbox series x ve playstation 5 arasnnda hangisini almalıyım diye düşünüyorum xbox gamepass ve ps plus araştırdım gamepass daha mantıklı gibi sizce hangisi daha mantıklı xbox oyunlarına baktığımda daha çok oynayacağım oyun var gibi duruyor
Xbox icine siniyorsa xbox al sana kalmis

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Pc varsa xboxsa gerek yok

halitxct

80+ Silver
Xbox oyunları zaten pcde var kankam ps5 çok daha mantıklı ve daha iyi bir konsol

ulkekerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem ulke
X Box alıp 1 aya yakın kullandıktan sonra iade edip ps5 aldım. Ps5 in kalitesinin 3 te 1 ini xboxta bulamadım.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam PS5 öneririm eger pc niz var ise zaten bir kol alip istediginiz oyunu oynarsiniz. PS5 e özel oyunlar oynamak daha guzel ve heyecan verici olur bence.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Pc nin yanına ps5 aldım hayat varmış
Özel oyunları mükemmel
Ayar derdi yok kafam rahat
Plus üyelikle bir sürü oyun var

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Sadece bu oyun mu @Che_ zaten attığım oyun en son çıkan özel oyunu Xbox'ın iyi oyunu var da ben mi yazmadım.
Biraz zevk meselesi. Hikayeli oyunlara herkes saramıyor veya Xbox'taki çoğunluk gibi online oyunlara

Top Bottom