Neler Yeni

PC satıp 2.el den ps4 pro almak.

LehMecun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Umut İslam
Herkese hayırlı günler, bilgisayarım istediğim oyunların çoğunu kaldırmıyor. Bende bilgisayarı satıp ps4 pro almayı düşündüm (2.el olarak). sizce mantıklımı bilgisayarda yaptıklarım youtube girmek,Tarayıcıda gezinmek ve twitch izlemek. bunları ps4 te yapabilir miyim? benim aklımdan geçen bilgisayarı satıp 2.el ps4 pro almak. birde yanına aylık 70tl lik ps puls aboneliği almak. sizce mantıklımı? ve sizce bilgisayarım kaç tl eder?

Bilgisayar özellikleri:

• İşlemci- ryzen 3 3100.
  • Ram- T-Force 3600mhz cl18 8gb.
  • Anakart- Msi a320m-a pro.
  • Ekran kartı- afox rx550.
  • Psu- Fsp 600w 80+ puls.
  • Kasa- 4fanlı bir model.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
dediklerini ps4'te yapabilirsin ama tarayıcı seni tatmin etmez onun dışında YouTube'da gezebilirsin,Twitch yayını izleyebilirsin,oyun oynayabilirsin,Netflix,Disney+,Amazon Prime ve daha bir çok şey yapabilirsin.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Normalde ps4 pro leri önermiyorum bende almistim 1 hafta sonra iade etmistim oyunlar cok pahali ve ayrica b ir 2 saatte bir dinlendirmen gerekiyor cok isiniyor ve geceleri oynuyor isen biraz ses cikabilir. Fakat en iyi secim olmus senin icin sistemin guncel oyunlari acicak bir sey degil o yuzden ps plus aboneligi ile rahatca oynayip takilirsin.

En İyi Cevap
3

tutkuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tutku Sağlam
Normalde ps4 pro leri önermiyorum bende almistim 1 hafta sonra iade etmistim oyunlar cok pahali ve ayrica b ir 2 saatte bir dinlendirmen gerekiyor cok isiniyor ve geceleri oynuyor isen biraz ses cikabilir. Fakat en iyi secim olmus senin icin sistemin guncel oyunlari acicak bir sey degil o yuzden ps plus aboneligi ile rahatca oynayip takilirsin.
farklı modelini almışsın sanırım o yüzden. pc yi satıp 2.el proyu aldım çok iyi yaptım ısınma yok fan sessiz istediğim kadar oynayabiliyorum oyunlar pahalı diyorsun ama dolar euro yüksekse normal bunlar. ea play ve ps plus satın aldım öyle oynuyorum kafam rahat.

En İyi Cevap
3
Bana göre en iyisi neden çünkü şu an için özel oyunlar geliyor 4K hem de size bir soru God Of War Ragnarök'ü Spider-Man Miles Morales'i ya da Horizon Forbiden West'i 4K bir şekilde oynamak içi nasıl bir PC toplamanız lazım ayrıca PS Plus Deluxe ne kadar iyi bir sistem olduğunu söylememe gerek yok Game Pass nasıl ezdiğini 2 firmanın da oyun kütüphanesine girip oyunları incelemek çok kolay isteyen karşılaştırabilir ve PS Plus Deluxe kütüphanesindeki oyun sayısı Game Pass'i geçti.
Hocam biraz Fanboyluk yapmışsınız, ben hiç bir yerde ne Xbox ne Gamepass dedim. Peki ben size bir soru sorayım PS4, PS5'ten de mi iyi? Kullandığınız tabir yanlış diyorum. Daha iyi ve daha mantıklı olması farklı şeyler.

Ayrıca PS Plus Deluxe AAA oyunları ilk çıktığı gün sisteme dahil ediyor mu? Gamepass denen bir sistem olmasa PS Plus diye bir şey olur muydu? Sony bu konuda çok ezildiği için karşı olarak çıkardı ancak Gamepass anlık olarak daha iyi, oyun sayısı fazla olsun diye en eski oyunlarını sisteme eklemiyor.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
farklı modelini almışsın sanırım o yüzden. pc yi satıp 2.el proyu aldım çok iyi yaptım ısınma yok fan sessiz istediğim kadar oynayabiliyorum oyunlar pahalı diyorsun ama dolar euro yüksekse normal bunlar. ea play ve ps plus satın aldım öyle oynuyorum kafam rahat.
Hayir PS4 pro almistim zaten 1 2 saatte isinan bir sey degil 3 saati gectigi zaman.

En İyi Cevap
3
Fanboy mu oldum :) ben o kısımda genel konuşuyordum size özel yazmadım fanboy diyebilirsiniz bu arada olmadığım için sorun yok Xbox ile ilgili bir eleştiri yapınca sürekli fanboy damgası yiyorsun PS Plus Deluxe çıkmış Game Pass den başka rakip sistem mi var karşılaştırmayalım mı Türkiye'de malum sebeplerden dolayı EKONOMİ KÖTÜ İNSANLAR MİLLİ CİHAZ HALİNE GETİRDİ FALAN FİSTAN bir eleştiri yapıyorsun fanboy oluyorsun. PS4 PS5 den iyi mi demişsiniz şu an için fiyat olarak PS4 daha mantıklı neden diye sorsanız PS5 fiyatları çok yüksek ve herkes alamıyor bütçesi PS5'e yetmiyorsa zorlamasına gerek yok çünkü şu an için PS5'e gelen neredeyse bütün oyunlar PS4'te de var özetle bütçesi PS5'e yetiyorsa tabi ki PS5 alsın ama PS5'e yetmiyorsa şu an için zorlamasına gerek yok PS4'te kendisine fazlasıyla yeter bu arada Xbox Game Pass de o AAA oyun nere de var çok merak ettim adamlar 2 yılda çıkardığı oyun sayısı 2 tane Forza Halo Game Pass tamamen indie oyun yuvası buradan fanboyluk çıkaranlara da yapacak bir şey yok ne desem boş gibi duruyor zaten Xbox Series S de var elimde çok güçlü bir PC ye de sahibim son soruduğunuz soru Gamepass anlık olarak daha iyi, oyun sayısı fazla olsun diye en eski oyunlarını sisteme eklemiyor demişsiniz de bir araştırın bence hangisi eski oyunlar veriyor hangisinde kalitesiz gereksiz oyunlar sisteminde barındırıyor metacritic ortalaması 60 olan oyunları hangisi sisteminde barındırıyor bence PS Plus Deluxe yi tekrardan bir araştırın ama şu an Game Pass PS Plus Deluxe den daha iyi diyorsanız işte asıl fanboy sizsiniz yada PS Plus Deluxe kütüphanesindeki oyunlar hakkında fazla bilginiz yok.
Boş bir mesaj okumayacağım bile. Mesajı okumadan kafana göre bir şey kurup ona cevap verip fanboyluk yapmayı bırakırsan söyle kaldırırım.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,397
Üyeler
165,351
Son üye
drmuhammetdogan
Top Bottom