Fanboy mu oldum

ben o kısımda genel konuşuyordum size özel yazmadım fanboy diyebilirsiniz bu arada olmadığım için sorun yok Xbox ile ilgili bir eleştiri yapınca sürekli fanboy damgası yiyorsun PS Plus Deluxe çıkmış Game Pass den başka rakip sistem mi var karşılaştırmayalım mı Türkiye'de malum sebeplerden dolayı EKONOMİ KÖTÜ İNSANLAR MİLLİ CİHAZ HALİNE GETİRDİ FALAN FİSTAN bir eleştiri yapıyorsun fanboy oluyorsun. PS4 PS5 den iyi mi demişsiniz şu an için fiyat olarak PS4 daha mantıklı neden diye sorsanız PS5 fiyatları çok yüksek ve herkes alamıyor bütçesi PS5'e yetmiyorsa zorlamasına gerek yok çünkü şu an için PS5'e gelen neredeyse bütün oyunlar PS4'te de var özetle bütçesi PS5'e yetiyorsa tabi ki PS5 alsın ama PS5'e yetmiyorsa şu an için zorlamasına gerek yok PS4'te kendisine fazlasıyla yeter bu arada Xbox Game Pass de o AAA oyun nere de var çok merak ettim adamlar 2 yılda çıkardığı oyun sayısı 2 tane Forza Halo Game Pass tamamen indie oyun yuvası buradan fanboyluk çıkaranlara da yapacak bir şey yok ne desem boş gibi duruyor zaten Xbox Series S de var elimde çok güçlü bir PC ye de sahibim son soruduğunuz soru Gamepass anlık olarak daha iyi, oyun sayısı fazla olsun diye en eski oyunlarını sisteme eklemiyor demişsiniz de bir araştırın bence hangisi eski oyunlar veriyor hangisinde kalitesiz gereksiz oyunlar sisteminde barındırıyor metacritic ortalaması 60 olan oyunları hangisi sisteminde barındırıyor bence PS Plus Deluxe yi tekrardan bir araştırın ama şu an Game Pass PS Plus Deluxe den daha iyi diyorsanız işte asıl fanboy sizsiniz yada PS Plus Deluxe kütüphanesindeki oyunlar hakkında fazla bilginiz yok.