Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Bu wifi adaptörünü alamam doğru mu

Ben soruyu anlamadım. Amazon linkindeki adaptörü kullanıyor olmana rağmen ping problemi mi çekiyorsun? Bende de bu model (TP-Link Archer T2U) wifi adaptör var. Bilgisayarın dibinde Access Point olmasına rağmen zaman zaman ben de ping kaynaklı drop yiyorum. iPhone 6s telefonum AP'den 95mbit...
  2. H

İnternet Kutusu nasıldır?

İnternet kutusu diye firma mı varmış. 😁 Millenicom falan deneyebilirsin muhtemelen turknet’in sunduğu hızı sunacaktır. Daha ucuza.
  3. H

Superonline 500 Mbps ile Steam indirme hızı 5-10 MB/s

Sürekli devam eden bir şey ise Superonline'dan olabilir belki Steam'i sınırlandırıyor olabilir. Turknet 100mbit internet ile 10+ alıyorum ki normal. Anlık bir sorun da olabilir, Steam'in o sırada sunucuları o hızı verememiştir.
  4. H

İnternet Önerisi (1000)

100 mbit aylık 100 TL'ye şu devirde çok iyi. Yine de 200mbit'lik de hiç fena olmazdı. Karar senin. :)
  5. H

İnternet Önerisi (1000)

100 mbit 125 TL'ye Gibirnet'te mi geliyor? Eğer öyleyse biraz daha fazla verip 200 mbit almak daha mantıklı. Oyun falan indirirken daha rahat edilir. Gerçi ben RDR2'yi yaklaşık 2.5 saatte indirmiştim ama neden 1 saat 15 dakikada inmesin değil mi? :)
  6. H

İnternet Önerisi (1000)

Turk Telekom fiber altyapısında 100 mbit Turknet kullanıyorum. Salonda Netflix dönem dönem 4k şuanda da fhd izlenirken CS GO'da pingim 40-50-60 seviyesinde geceleri de 35'lere falan düşüyor. 100 üstündeki her tarife iyidir. Gibirnet'in kullanıcı deneyimini hiç duymadım eş, dost kullanan ama...
  7. H

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

Turknet'in 10 aylık faturayı (1400 TL) peşin veya 3 taksitle öderseniz, 170 TL yerine 140 TL olarak kullanma imkanı veren bir kampanyası vardı. (25 ağustosta bitti) Haziran 2023'e kadar 140 tl'ye zam yapmayacağız dedikten sonra Türk Telekom'un veya ekstra döviz artışının bilemicem artık hangisi...
  8. H

oyun indirmek için nereye gidebilirim

Bence gece bırak insin ama ille de gideceksen. Beşiktaş/Barbaros Bulvarı'nda Adeks internet cafe/cafe var. Mutfağı da var. Wifi'sı sabah gidersen 50 falan verir diye düşünüyorum. 3-4 kere oturmuşluğum var speedtest öyle bir şeydi. Meraktan yapmıştım. Hizmet olarak satıyorlar mı bilmiyorum ama...
  9. H

Türknet'e Geçilir Mi?

Köy benzeri bir yerde oturuyorsan malesef TTNET tek çare. Turknet’te sorun olduğunda mesaj atıyorsun, sonra seni geri arıyorlar. Evet hızlılar ama atıyorum teknik bir sorun olduğunda, kablo kopması, port arızası, çeşitli yan sorunlar. Turk Telekom ekiplerini yönlendireceklerdir. Ee bu da gün...
  10. H

TürkNet Yeni Fiyatı 170 TL

170 TL yaparlarsa Turk Telekom'dan kampanya beklerim. 2 yıl taahhüt artık karlı olmaya başlayacak. Şaka gibi ülkeyiz. 100 ile başladım, 2 ay sonra 40 lira zam geldi. Eyvallah dedik. Şimdi bir 30 lira daha. Cıkkk. Memnunum ama olmaz aga.
  11. H

wifi adaptör tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00K11UIV4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00?ie=UTF8&psc=1 Bunu kullanıyorum. Fena değil. AC olmasına rağmen 100 mb alması gereken interneti ortalama 50-60mbit alabiliyor. iPhone 6s'in 95 mb aldığı router'da. W10 ile kullanıyorum.
  12. H

Gigafiber internet ile max 30 mbps indirme hızı

Steam sınırlandırıyor olabilir. Adamların server'ları her ne kadar kuvvetli olsa da belki de yoğun saatlerde maksimum indirme hızını optimum yaymak için sınırlandırıyorlardır.
  13. H

Turknet'e geçtiğime bin pişmanım!

Hmm. O zaman süreç nasıl işler ben de bilmiyorum. Portu 1 günde kapmamışlardır herhalde. Ttnet arayınca portun olup olmadığını görebilirler. Bir arayın bakalım. TT’den eski hızı alabileceğin senaryoyu yaratın da gerisi kolay. Turknet iptal edilir
  14. H

Turknet'e geçtiğime bin pişmanım!

Turk Telekom’a iptal başvurusunu E-Devletten mi yaptın? Eğer sinyal dün kesildiyse ve seni TT’den daha aramadılarsa geri dönme şansın var. En son iptal teyidini almak için bir kez daha arayıp önce uygun fiyat (müşteriyi tutmak için) teklif ediyorlar. Sonra görüş soruyorlar. İptal mı? Önerilen...
  15. H

Turknet modem veriyormu

Hayır. Fiber kullanıyorum modem zimmetli olarak verildi. Turknet'ten çıkarsam geri iade edeceğim.
  16. H

Türk Telekom Fiber Altyapımız Var Turknet Kullanılır mı?

Bunu gideremezsin. Tek bir interneti pek çok kullanırsa o internet etkilenir. Gayet doğal. Zaman zaman daha az etkilenir, ben içerde Netflix izlenirken (4K), odamda oyunu oynarken sıkıntı yaşamıyorum ama pingim 68-70’lere çıkıyor. Çok daha fazla kullanıcı olsa çok daha yukarı çıkabilir. Yalnız...
  17. H

Turknet’in sitesine girersen veya google’dan direkt olarak aratırsan steam’e en hızlı bağlanan operatör olduğunu görebilirsin. Yani bi ara öyleydi. 2021 olabilir. Ping servis sağlayıcıdan ziyade altyapının yeni ve ideal yapıda olmasıyla alakalı biraz da. Düşük ping eskiden ülkede önemsenmiyordu...
  18. H

Birebir anlattığın senaryo. TTNet altyapısı (fiber eve kadar giren sarı kablo) ile Turknet kullanıyorum. 100/8 alıyorum sorunsuz. Steam bağlanmasında da problem yok. Wifi ile 50 ping alıyorum, geceleri 37 alıyorum. Laptop kullanıcısıyım. Ethernetle pek denemedim. İstanbul’dayım. Fiyat 140 lira...
  19. H

Wifi sinyal güçlendirici öneri

Ya da 1500 liraya TP-Link'in kaliteli mesh sistemleri var. Para biriktirip, videoları izleyip uyar mı uymaz mı diye düşünüp onu alacaksın. Çünkü mesh sistem kullanmadığım için sadece videolardaki anlatımlardan biliyorum. 2. el mesh sistem de kovalanabilir.
  20. H

Wifi sinyal güçlendirici öneri

Rica ederim.
Top Bottom