Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

başta bana full body 5 gün her yerimi çalıştırdılar sonra 4 günde indi en önemlisi uyku ve beslenme bi de benim gibi kafana göre set ekleme ağırlık kaldırma orda hocalar var onalara sor sorunca değil de sormayınca kızarlar
  2. EmreErkanAydın

Fitnessa Başlıyorum Önerileriniz Nedir?

Oradaki hocaları dinle 20kg ne 60 zaten kaldırıyorum deyip 60 a abanmıştım yarını yataktan kalkamıyordum
  3. EmreErkanAydın

14 yaşında fitness yapılır mı?

Bence de git ben o yaşta olsam yazılacak param da olsa yeter sürekli giderim o yaşlarda fitness için en iyi yaşlar
  4. EmreErkanAydın

14 yaşında fitness yapılır mı?

Tabi yapılır asıl genç yaşta yapılıyor düzenli beslenme uyku ve sporla manyak boy ve vücut yaparsın bence elinden geldiği kadar gitmeye çalış ve pes etme başta gerçekten insan acısına katlanamıyor ya da hemen gelişmek istiyor ama zamanla baya iyi oluyorsun geleceğe yatırım olarak düşün
  5. EmreErkanAydın

15 yaşımda fitness a gideceğim

Bence 15 yaşında gideceksen 20 yaşına kadar bırakma boy da atarsın
  6. EmreErkanAydın

16 Yaşındayım fitness yapıyorum ve göbeğim var

Antremanlarda eritirsin o yağları düzenli beslen
  7. EmreErkanAydın

30 bin TL bütçe ile 4 ayda vücut yapabilir miyim?

Evet toz falan değil de beslenme listesi hazırlamıştılar fıstık ezmesi yulaf göğüs kırmızı et falan tam hatırlamıyorum aylık bin tl yakın masraf oluyordu bırakmak zorunda kaldım ben 2020 de gidiyordum şimdiki kurla daha fazla tutar o kadar çok tavuk ve pilav yemiştim ki bıraktığımda bile pilav...
  8. EmreErkanAydın

30 bin TL bütçe ile 4 ayda vücut yapabilir miyim?

4 ayda pek bir şey olmaz ben de bir hevesle gitmiştim 6 ayda bir şey olur diye pek fazla değişen bir şey olmadı 1 yıl anca
  9. EmreErkanAydın

Bazen Spor Performansinin Düşük Olmasi

Tr de en büyük sıkıntı vitaminsizlik enerji kaybı fazla uyku gibi şeyler yapar çok çabuk yorulursun bunun da sebebi düzenli beslenmediğimiz için oluyor genelde kanlarına baktır bi
Top Bottom