Arama sonuçları: *

1. Kürşat K.T.K

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

ben böyle yapıyorum knka kasa daha fazla hasar veriyorum böyle daha çok pump sağlıyorum gibi hissediyorum birgün de 3 bölge yapmak beni yoruyor işten çıkıp gittiğim için kişiden kişiye değişiyor ya bu itiş çekiş de olur böyle de olur önemli olan bir kası haftada 2 defa çalıştırıp gerekli set...
  2. Kürşat K.T.K

Askerlikte çekilmiş bir fotoğraf bu da askerden sonra iki kişi arasındaki farkı anlıyor musunuz askerde tipsiz cılız biriydim tabi bana kısa saç da yakışmıyor hep uzun bırakıyorum saçlarımı kim inanır bu kişi aynı kişi olduğuna 😄
  3. Kürşat K.T.K

Yıllar geçse de o unutmuyor ya bir şekilde yardımcı oluyor 😄
  4. Kürşat K.T.K

Sarkma olmaz ama kaslarda geri çekilme meydana gelir tabi kas hafızası olduğu için hızlıca toparlanırsin önemli olan beslenme düzeni diğer her şey oluyor bir şekilde
  5. Kürşat K.T.K

Kendime eleştiri yapacak olsam keşke daha erken başlasaydim diyorum 26 yaşında başlamak biraz geç oldu gibi geliyor 😄 1728247056 185/186 arası boy ilk baş atsam gülersin askerlik fotoğrafim var askerden geldikten 1/2 ay sonra başladım
  6. Kürşat K.T.K

Çok iyiymiş ben şuan maksimum 55 görüyorum sakatlık olduğu için de fazla zorlamamam gerekiyor
  7. Kürşat K.T.K

Shoulder Press 90kg yapmak çok zordur çıkıyorsa helal olsun
  8. Kürşat K.T.K

Serbest ağırlık her zaman daha etkilidir bu yüzden Bench ile 60/70 yaparken dambıl ile 30 yapamıyorsun kolay kolay serbest de yük kasa daha çok veriliyor makineler de ağırlık dağılıyor şiddet azalıyor misal ben lateral reise kablo ile 20 kg yapabiliyorum dambıl ile 12 maksimum oluyor onu da...
  9. Kürşat K.T.K

Her hakaret de omuz çalışıyor ve en hassas nokta omuz önemli olan ağır girmek değil doğru ağırlık seçip doğru rotasyonda doğru sistemde yapmak geliştikçe zaten kilolar kendisi artıyor ilk zamanlar bunun hatasını çok yaptım ve şuan onun acısını çekiyorum
  10. Kürşat K.T.K

Bende sakatlık olmasa daha fazla zorlicam ama bana sinyal veriyor diyor ki bak yapma ben buradayım unutma diyor hemen geri çekiliyorum 😄 bakalım biraz daha iyi olsun güzel şeyler olacak inşallah
  11. Kürşat K.T.K

Beslenme yoksa zaten belli bir yere kadar oluyor ondan sonra beslenme de takiliyor benim gibi
  12. Kürşat K.T.K

Bu yaşa göre güzel ilerliyorsun kardeşim göğüse biraz daha ağırlık ver
  13. Kürşat K.T.K

O zaman evde yapacaksın knka ikinci el alet alacaksın aşağı yukarı 3 bin TL ye çıkar işini görecek set
  14. Kürşat K.T.K

He öyle knka evet var ama salonda da olması lazım yoksa da alternatif hareketler var atıyorum sırt da lat puldown yapicam baktım makineler dolu bizim salonda bunun aleti var onda yapıyorum alternatif hareketler her zaman var ama tabi ki bir standart programım var ona sadık kalarak ilerliyorum...
  15. Kürşat K.T.K

Tanımıyorum onu bilmiyorum knka
  16. Kürşat K.T.K

Pazartesi : Sırt / Ön Kol Salı : Göğüs / Arka Kol Çarşamba : Omuz / Bacak Perşembe : Dinlenme Cuma : Sırt / Ön Kol Cumartesi : Göğüs / Arka Kol / Omuz Pazar : Dinlenme Bacak fazla yapmıyorum haftanın 1 günü yapıyorum
  17. Kürşat K.T.K

Zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez bol su içmelisiniz zaten gün içinde bu ürünü kullan kullanma su içmek zorundasın he almak zorunda mıyım dersen zorunda değilsin ama bu kaslarda su depo etmeye yarıyor güç artışı sağlıyor mecburi değil tercih meselesi 1728244640 Knka devam etmek sizin...
  18. Kürşat K.T.K

Bende bunu istedim ilham olmak ne mutlu bana inanmak başarmanın yarısıdır inanıyorum ki sende en güzel şekilde yaparsın yeter ki vazgeçme ve çok çalış 1728244240 Kreatin kullanıyorum bu olmazsa olmaz birde antrenman esnasında alınan güç veren bcaa onun dışında ekstra yaptığım bişey yok kreatin...
  19. Kürşat K.T.K

Beslenme hiç yok diyebilirim şöyle her sabah 3/4 yumurta mutlaka var öğlen dükkanda ne çıkarsa akşam da evde ne çıkarsa o başka yediğim yok almam gereken kaloriyi alamıyorum keşke onu yapabilsem
  20. Kürşat K.T.K

Çekim hatası diyelim 😂
Top Bottom