Neler Yeni

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam benim hem evime uzak hemde işyerinin vardiyası derken birde borç harç var cebime aylık 2000 tl para kalıyor en kötü spor salonu burada 1500 tl nerdeyse yol yemek derken ayın 20 sine gelmeden elde kalan para 0
O zaman evde yapacaksın knka ikinci el alet alacaksın aşağı yukarı 3 bin TL ye çıkar işini görecek set

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman evde yapacaksın knka ikinci el alet alacaksın aşağı yukarı 3 bin TL ye çıkar işini görecek set
Kısmet olursa çalışmayı bıraktığım zaman tekrar başlayacağım ilk yemek düzenini oturtmam lazım antrenmandan önce hala o yapı var da üstüne koyamıyorum sadece orta basamakta kaldım diyeyim :)

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Görkem çetinkaya
Yaklaşık 9.5 ay önce fitness a başladım ve aktif devam ediyorum 2/3 defa sakatlık geçirdim lif yırtılması oldu sinir zedelenmesi oldu omuzumda sakatlıklar oldu vs şimdi şükür toparlanmaya başladım güncel durumum bu şekilde sizce nasıl
COk basarili reiz tebrik ederim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kısmet olursa çalışmayı bıraktığım zaman tekrar başlayacağım ilk yemek düzenini oturtmam lazım antrenmandan önce hala o yapı var da üstüne koyamıyorum sadece orta basamakta kaldım diyeyim :)
Beslenme yoksa zaten belli bir yere kadar oluyor ondan sonra beslenme de takiliyor benim gibi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beslenme yoksa zaten belli bir yere kadar oluyor ondan sonra beslenme de takiliyor benim gibi
bende takılmıştım o yüzden yaptığım dönemde Trapez ve sırt olarak baya gelişmiştim Triceps iyidi biceps zayıftı tricepse göre

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bende takılmıştım o yüzden yaptığım dönemde Trapez ve sırt olarak baya gelişmiştim Triceps iyidi biceps zayıftı tricepse göre
Bende sakatlık olmasa daha fazla zorlicam ama bana sinyal veriyor diyor ki bak yapma ben buradayım unutma diyor hemen geri çekiliyorum 😄 bakalım biraz daha iyi olsun güzel şeyler olacak inşallah

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bende sakatlık olmasa daha fazla zorlicam ama bana sinyal veriyor diyor ki bak yapma ben buradayım unutma diyor hemen geri çekiliyorum 😄 bakalım biraz daha iyi olsun güzel şeyler olacak inşallah
en son yaptığım dönemlerde 3 kere benchte sol omzumu sakatladım çok çok zorlasaydım eğer birdaha yapma şansım kalmazdı omuz bu sporun bel kemiği olduğundan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
en son yaptığım dönemlerde 3 kere benchte sol omzumu sakatladım çok çok zorlasaydım eğer birdaha yapma şansım kalmazdı omuz bu sporun bel kemiği olduğundan
Her hakaret de omuz çalışıyor ve en hassas nokta omuz önemli olan ağır girmek değil doğru ağırlık seçip doğru rotasyonda doğru sistemde yapmak geliştikçe zaten kilolar kendisi artıyor ilk zamanlar bunun hatasını çok yaptım ve şuan onun acısını çekiyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Her hakaret de omuz çalışıyor ve en hassas nokta omuz önemli olan ağır girmek değil doğru ağırlık seçip doğru rotasyonda doğru sistemde yapmak geliştikçe zaten kilolar kendisi artıyor ilk zamanlar bunun hatasını çok yaptım ve şuan onun acısını çekiyorum
tek bench presste bu durumdaydım 70 kg üstüne çıkamadım hiç diğer dumbell hareketlerinde 20-25-30 kg lara kadar çıkmama rağmen.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
tek bench presste bu durumdaydım 70 kg üstüne çıkamadım hiç diğer dumbell hareketlerinde 20-25 kg lara kadar çıkmama rağmen.
Serbest ağırlık her zaman daha etkilidir bu yüzden Bench ile 60/70 yaparken dambıl ile 30 yapamıyorsun kolay kolay serbest de yük kasa daha çok veriliyor makineler de ağırlık dağılıyor şiddet azalıyor misal ben lateral reise kablo ile 20 kg yapabiliyorum dambıl ile 12 maksimum oluyor onu da yapmıyorum hareket bozulduğu için bu sebeple hissederek ve ara ara statik bekleme yaparak ilerlemek bence daha etkili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom