Neler Yeni

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut
Bende bunu istedim ilham olmak ne mutlu bana inanmak başarmanın yarısıdır inanıyorum ki sende en güzel şekilde yaparsın yeter ki vazgeçme ve çok çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kreatin kullanıyorum bu olmazsa olmaz birde antrenman esnasında alınan güç veren bcaa onun dışında ekstra yaptığım bişey yok kreatin de herkesin kullanması gereken bir ürün zaten
Kullanmasak olmaz mı yahu hocam zararlı mı değil mi bilmiyorum protein ocean creatine kullanılır mı günde zaten ortalama 2.5-3 fix içen birisiyim spor yaparken 3.5-4ü bile buluyordu creatine için su içmek lazım diyorlar ya o yüzden diyorum

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
1-2 yıl önce 6-7ay yaptım ama kadir hocanın deyimiyle dümenden yaptık bu sefer harbi adam gibi yapmak istiyorum senin vücutta maşallah gaza getirdi
bende 6 ay yarı dümenden yapmıştım gene üst gövde genişledi özellikle sırt sonra bırakmak zorunda kaldım işte 5-6 ay oldu bırakalı çalışmaya başlayınca bide fast food'a dönmek zorunda kaldım çok kilo yapmadı ama o zamanki kadarda okey değilim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kullanmasak olmaz mı yahu hocam zararlı mı değil mi bilmiyorum protein ocean creatine kullanılır mı günde zaten ortalama 2.5-3 fix içen birisiyim spor yaparken 3.5-4ü bile buluyordu creatine için su içmek lazım diyorlar ya o yüzden diyorum
Zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez bol su içmelisiniz zaten gün içinde bu ürünü kullan kullanma su içmek zorundasın he almak zorunda mıyım dersen zorunda değilsin ama bu kaslarda su depo etmeye yarıyor güç artışı sağlıyor mecburi değil tercih meselesi

bende 6 ay yarı dümenden yapmıştım gene üst gövde genişledi özellikle sırt sonra bırakmak zorunda kaldım işte 5-6 ay oldu bırakalı çalışmaya başlayınca bide fast food'a dönmek zorunda kaldım çok kilo yapmadı ama o zamanki kadarda okey değilim
Knka devam etmek sizin elinizde ben sabah 7:15 de kalkıp işe gidiyorum akşam 7 de çıkıyorum spora gidiyorum eve geliyorum duş al yemek ye yat bu kadar vaktin bile mi yok bahaneye yer yok sağlıklı olduğun zaman gidersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut
Zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez bol su içmelisiniz zaten gün içinde bu ürünü kullan kullanma su içmek zorundasın he almak zorunda mıyım dersen zorunda değilsin ama bu kaslarda su depo etmeye yarıyor güç artışı sağlıyor ama mecburi değil tercih meselesi

Knka devam etmek sizin elinizde ben sabah 7:15 de kalkıp işe gidiyorum akşam 7 de çıkıyorum spora gidiyorum eve geliyorum duş al yemek ye yat bu kadar vaktin bile mi yok bahaneye yer yok sağlıklı olduğun zaman gidersin
Msu öncesi sakatlanmamak için bırakmıştım sonrada ha başladık ha baslicaz bi başlayamadık bu sefer kesin olarak başlamayı düşünüyorum kreatin kullanmam yüksek ihtimalle zararı yok gibi duruyor ama bilemedim

Msu öncesi sakatlanmamak için bırakmıştım sonrada ha başladık ha baslicaz bi başlayamadık bu sefer kesin olarak başlamayı düşünüyorum kreatin kullanmam yüksek ihtimalle zararı yok gibi duruyor ama bilemedim
Antrenman programın nedir hocam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Antrenman programın nedir hocam
Pazartesi : Sırt / Ön Kol
Salı : Göğüs / Arka Kol
Çarşamba : Omuz / Bacak
Perşembe : Dinlenme
Cuma : Sırt / Ön Kol
Cumartesi : Göğüs / Arka Kol / Omuz
Pazar : Dinlenme

Bacak fazla yapmıyorum haftanın 1 günü yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut
Pazartesi : Sırt / Ön Kol
Salı : Göğüs / Arka Kol
Çarşamba : Omuz / Bacak
Perşembe : Dinlenme
Cuma : Sırt / Ön Kol
Cumartesi : Göğüs / Arka Kol / Omuz
Pazar : Dinlenme

Bacak fazla yapmıyorum haftanın 1 günü yapıyorum
Güray hipertrofi antrenmanı nasıl hocam herkesin önerdiği bir program

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
ibrahim demir
gayet iyi hocam
git aşık ol terkedil iki katı olursun nerden bilion diye sorma
hatırlıyorum da iki ay hiç off vermeden gitmiştim :ROFLMAO:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hareket olarak ss gibi bir programın var mı hocam şu bölge için şu hareketler gibi
He öyle knka evet var ama salonda da olması lazım yoksa da alternatif hareketler var atıyorum sırt da lat puldown yapicam baktım makineler dolu bizim salonda bunun aleti var onda yapıyorum alternatif hareketler her zaman var ama tabi ki bir standart programım var ona sadık kalarak ilerliyorum

gayet iyi hocam
git aşık ol terkedil iki katı olursun nerden bilion diye sorma
hatırlıyorum da iki ay hiç off vermeden gitmiştim :ROFLMAO:
Aşık olacak kafa da değilim kardeşim şuan ilişki vs istemiyorum

eneskaya6

80+ Silver
Hocam sırt değil göğüs atın düşman arkadan yaklaşır düşman değiliz 😄
On numara olmussunuz bende baya ara vermiştim geri basladım ful disiplinli şekilde sizin gibi toparlayım yeter

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Zararı yok aksine faydaları saymakla bitmez bol su içmelisiniz zaten gün içinde bu ürünü kullan kullanma su içmek zorundasın he almak zorunda mıyım dersen zorunda değilsin ama bu kaslarda su depo etmeye yarıyor güç artışı sağlıyor mecburi değil tercih meselesi

hocam benim hem evime uzak hemde işyerinin vardiyası derken birde borç harç var cebime aylık 2000 tl para kalıyor en kötü spor salonu burada 1500 tl nerdeyse yol yemek derken ayın 20 sine gelmeden elde kalan para 0

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Kadir
Powerlifter ben beğendim kürşat hocam sirt çok iyi

Ekler

• Screenshot_20241006-231208_Instagram Lite.jpg
    Screenshot_20241006-231208_Instagram Lite.jpg
    430.9 KB · Hit: 22