Neler Yeni

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Serbest ağırlık her zaman daha etkilidir bu yüzden Bench ile 60/70 yaparken dambıl ile 30 yapamıyorsun kolay kolay serbest de yük kasa daha çok veriliyor makineler de ağırlık dağılıyor şiddet azalıyor
bazı hareketlerde 30 görüyordum da genelde 20 kg çalışıyordum makinaları fly,Chest,Shoulder vs fullüyordum fly da 70,Chest ve shoulderde 90 falandı
Mesaj otomatik birleştirildi:

lateral reise kablo ile 20 kg yapabiliyorum dambıl ile 12 maksimum oluyor onu da yapmıyorum hareket bozulduğu için bu sebeple hissederek ve ara ara statik bekleme yaparak ilerlemek bence daha etkili
Lateralim sabit 12.5-15 kg arasıydı statik hareketler evet çok güzel oluyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bazı hareketlerde 30 görüyordum da genelde 20 kg çalışıyordum makinaları fly,Chest,Shoulder vs fullüyordum fly da 70,Chest ve shoulderde 90 falandı
Shoulder Press 90kg yapmak çok zordur çıkıyorsa helal olsun

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Shoulder Press 90kg yapmak çok zordur çıkıyorsa helal olsun
en son çıkıyordu ilk alırken sadece az bi destek alıyordum sonrası geliyordu zaten 70 kg de kendi başıma desteksiz alabiliyordum aleti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
en son çıkıyordu ilk alırken sadece az bi destek alıyordum sonrası geliyordu zaten 70 kg de kendi başıma desteksiz alabiliyordum aleti
Çok iyiymiş ben şuan maksimum 55 görüyorum sakatlık olduğu için de fazla zorlamamam gerekiyor

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
Yaklaşık 9.5 ay önce fitness a başladım ve aktif devam ediyorum 2/3 defa sakatlık geçirdim lif yırtılması oldu sinir zedelenmesi oldu omuzumda sakatlıklar oldu vs şimdi şükür toparlanmaya başladım güncel durumum bu şekilde sizce nasıl
Omuz genetiğiniz güzelmiş hocam. İlk başladığınızdaki formunuzu bilmiyorum ama 9.5 ayda sıfırdan yaptıysanız on numara. Hem yağ oranınız da gayet iyi görünüyor. Fark ettiğim kadarıyla boyunuz da uzun o yüzden doldurmak zordur kasları. Ona rağmen tebrikler.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çok iyiymiş ben şuan maksimum 55 görüyorum sakatlık olduğu için de fazla zorlamamam gerekiyor
çok şükür büyük bi sakatlık yaşamadım ben (düz taban ve kronik bel ağrısı haricinde)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kendime eleştiri yapacak olsam keşke daha erken başlasaydim diyorum 26 yaşında başlamak biraz geç oldu gibi geliyor 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omuz genetiğiniz güzelmiş hocam. İlk başladığınızdaki formunuzu bilmiyorum ama 9.5 ayda sıfırdan yaptıysanız on numara. Hem yağ oranınız da gayet iyi görünüyor. Fark ettiğim kadarıyla boyunuz da uzun o yüzden doldurmak zordur kasları. Ona rağmen tebrikler.
185/186 arası boy ilk baş atsam gülersin askerlik fotoğrafim var askerden geldikten 1/2 ay sonra başladım

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kendime eleştiri yapacak olsam keşke daha erken başlasaydim diyorum 26 yaşında başlamak biraz geç oldu gibi geliyor 😄
ben parça parça birçok spor yaptım küçüklüğümden beri Jimnastikten Basketbola ordan futbola kadar Jimnastik sağolsun vücudum diğer yaşıtlarıma göre oldukça esnek (1.80 100 kg ayı oldum orası ayrı konu) sakatlanma durumum pek olmuyordu ailem spora göndersede özellikle body building yaparken beslenme kısmı hep sıkıntı oldu ekonomik sebeplerden supplement falanda alacak param yoktu öğrenciydim şuanda da çalışıyorum ama borç harca gidiyor para 18 yaşında bataktan kurtulamadık nası iş bu

a1907

80+
Peki 1 2 sene spor yapıp sonra bırakırsak vücut nasıl bi görünüme kavuşur yıllar sonra sarkma vb durum olur mu?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Peki 1 2 sene spor yapıp sonra bırakırsak vücut nasıl bi görünüme kavuşur yıllar sonra sarkma vb durum olur mu?
Sarkma neden olsun Steroid kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sarkma olmaz ama kaslarda geri çekilme meydana gelir tabi kas hafızası olduğu için hızlıca toparlanırsin önemli olan beslenme düzeni diğer her şey oluyor bir şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00