Neler Yeni

Fitness 'da ki Son Güncel Durumum Sizce Nasıl

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yaklaşık 9.5 ay önce fitness a başladım ve aktif devam ediyorum 2/3 defa sakatlık geçirdim lif yırtılması oldu sinir zedelenmesi oldu omuzumda sakatlıklar oldu vs şimdi şükür toparlanmaya başladım güncel durumum bu şekilde sizce nasıl

Ekler

• IMG_20241005_150015~2.jpg
    IMG_20241005_150015~2.jpg
    1 MB · Hit: 166
  • IMG_20241005_150121~3.jpg
    IMG_20241005_150121~3.jpg
    1.1 MB · Hit: 156
  • IMG_20241005_150715~3.jpg
    IMG_20241005_150715~3.jpg
    1.6 MB · Hit: 164

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu gidişle tüm forumu tavlayacaksın olmaz ki hocam derslere kafamızı veremiyoruz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şaka yapıyorum zaten takdir ediyorum çok iyi ilerliyorsun
Teşekkür ederim çok sıkıntı çektim ama ağrılar oldu hastaneler ile uğraştım ama vazgeçmedim asla Allah izin verdiği müddetçe devam edeceğim inşallah

a1907

80+
Başlangıç fotosu var mı? Haftada kaç gün nasıl bir program yaptın bilgi verebilir misin ben de başlamayı düşünüyorum. Gayet iyi bu ara tebrikler.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Başlangıç fotosu var mı? Haftada kaç gün nasıl bir program yaptın bilgi verebilir misin ben de başlamayı düşünüyorum. Gayet iyi bu ara tebrikler.
Haftanın 5 günü yapıyorum çift bölge uyguluyorum minimum 4 gün gitmek gerekiyor zaten bir kas grubunun haftada iki defa çalışması lazım ona göre plan ve program uygulamak lazım ama bu işin %70/80 ni beslenme bende o yok işte olsaydı şuan çok farklı şeyler olurdu

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 9.5 ay önce fitness a başladım ve aktif devam ediyorum 2/3 defa sakatlık geçirdim lif yırtılması oldu sinir zedelenmesi oldu omuzumda sakatlıklar oldu vs şimdi şükür toparlanmaya başladım güncel durumum bu şekilde sizce nasıl
umarım foto yanıltmıştır skolyoz mu var?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut
Haftanın 5 günü yapıyorum çift bölge uyguluyorum minimum 4 gün gitmek gerekiyor zaten bir kas grubunun haftada iki defa çalışması lazım ona göre plan ve program uygulamak lazım ama bu işin %70/80 ni beslenme bende o yok işte olsaydı şuan çok farklı şeyler olurdu
Hocam bu beslenme olmayan halimi ne diyon sen valla baya iyi vücut maşallah antrenman programı verirmisin bende başlayacağım inşallah 1 haftaya falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu beslenme olmayan halimi ne diyon sen valla baya iyi vücut maşallah antrenman programı verirmisin bende başlayacağım inşallah 1 haftaya falan
1-2 yıl önce 6-7ay yaptım ama kadir hocanın deyimiyle dümenden yaptık bu sefer harbi adam gibi yapmak istiyorum senin vücutta maşallah gaza getirdi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beslenme hiç yok diyebilirim şöyle her sabah 3/4 yumurta mutlaka var öğlen dükkanda ne çıkarsa akşam da evde ne çıkarsa o başka yediğim yok almam gereken kaloriyi alamıyorum keşke onu yapabilsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut
Beslenme hiç yok diyebilirim şöyle her sabah 3/4 yumurta mutlaka var öğlen dükkanda ne çıkarsa akşam da evde ne çıkarsa o başka yediğim yok almam gereken kaloriyi alamıyorum keşke onu yapabilsem
Yapsan zaten ucarsin hocam ben diyim yani supplement kullaniyormusun?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

1-2 yıl önce 6-7ay yaptım ama kadir hocanın deyimiyle dümenden yaptık bu sefer harbi adam gibi yapmak istiyorum senin vücutta maşallah gaza getirdi
Bende bunu istedim ilham olmak ne mutlu bana inanmak başarmanın yarısıdır inanıyorum ki sende en güzel şekilde yaparsın yeter ki vazgeçme ve çok çalış

Yapsan zaten ucarsin hocam ben diyim yani supplement kullaniyormusun?
Kreatin kullanıyorum bu olmazsa olmaz birde antrenman esnasında alınan güç veren bcaa onun dışında ekstra yaptığım bişey yok kreatin de herkesin kullanması gereken bir ürün zaten

Top Bottom