Arama sonuçları: *

1. erencavdarr

Fitness Yeni Başlayan İçin Protein Tozu Tavsiyesi

Evet ama alman gereken besin sadece protein değil sen yine de tamamını beslenme ile kapatmaya çalış 1652612080 Birde bol su iç
  2. erencavdarr

Yemek programı ayarla ama biraz pahalıya patlar malum ülkenin hali... Sporla desteklersende aldığın kilo kaslara gider acele etme yavaş yavaş gelişirsin başlarda
  3. erencavdarr

Protein tozu şart değil yeterli proteini alabiliyosan diye biliyorum Elinin hatır hutur olmasını istemiyosan eldiven alabilirsin, havlu al yoksa öyle çok bir şeye gerek yok bence
  4. erencavdarr

evde nasıl fitness yapabilirim

Kastettiğin şey annemin her yaptığını yiyorumsa şekerli ve fazla yağlı şeylerden uzak dur. Ben faydasını gördüm şahsen. Yulaf falanda yemiştim denemelisin
  5. erencavdarr

evde nasıl fitness yapabilirim

En önemlisi beslenme, beslenmeni düzenlemeden ağırlığa abanma faydasını göremezsin
  6. erencavdarr

Spor salonu ile vücut geliştirme

Tamamdır teşekkürler
  7. erencavdarr

Hocam işte adını falan bilsem uygularım zaten :D
  8. erencavdarr

Eyvallah önerdiğiniz youtube kanalları var mı? Bir de proteini günde ne kadar aldığımı nereden bilicem pek anlamam öyle de : )
  9. erencavdarr

Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben 183 boyunda 74 kilo 17 yaşındayım ve yağ oranımda biraz fazla. Ekim ayından aralık ayına kadar 3 ay spor salonuna gitmiştim ve 91 kilodan 78 kiloya falan düşmüştüm. İlk ay biraz bilinçsizdi ama diğer iki ay iyi gitmişti. Şimdi tekrardan spor salonuna gitmeyi...
  10. erencavdarr

z bar ve dambıl ile hangi hareketler yapılır

Hangi seti kullanıyorsunuz bende bakıyordum bi ara
  11. erencavdarr

200tl Protei̇n Tozu Öneri̇si̇

Yulafı suyla nasıl yiyorsun ya ben sütle bile muz koymadan yiyemiyorum :D
  12. erencavdarr

200tl Protei̇n Tozu Öneri̇si̇

peki bu sütleri tüketmek her zaman daha mı mantıklı yoksa ucuza protein tozu almasın diye mi önerdiniz
  13. erencavdarr

5 kg lik dambıl önerisi

Yarın işine yaramayacak şeyi aldırıp ertesi günü çöpe attırmamak için söylemiş adam hemen yükselmeyelim
  14. erencavdarr

17 Yaşında birine dumbell önerisi

Set alamayacaksan bütçene göre 5 ve 7,5 kg alabilirsin. Tek dambıl ise 5 al ama dediğim gibi çok geçmeden daha üstünü istersin 1642444732 Bana kalırsa minimum iki ağırlığın olsun düşük olanı omuz ve arka kol antrenmanlarında kullanırsın 7,5 çok ağır gelir
  15. erencavdarr

Anladım fakat çok kısa sürede hafif gelir set olarak alsın bence alırsa. Zamanla arttırır ama ben önermem 4 kilo sadece almanı, bende var kuş tüyü gibi geliyor çalışamıyorum onla
  16. erencavdarr

Hocam 87 kilosun 3-4 az gelir söyleyeyim ben
  17. erencavdarr

Hangi direnç bandı ağırlığını tercih etmeliyim?

Bulabilirseniz değerlendirip bir iki ay içinde alabilirim o süreçte evde kendi vücut ağırlığımla çalışırım zaten sol bileğim sakat bir ay ağırlık çalışmayı düşünmüyorum
  18. erencavdarr

Dumbell için mi direnç bandı için mi? Genel olarak bütçeyi genişletebilirim ama dediğim gibi bütçeyi kısmak istiyorum almam gereken şeyler var şuan parayı buna harcamak istemiyorum. Güzel kaliteli parasına değecek dumbell seti olsa 500-600₺'ye alırım (bir kaç ay içinde) ama yok sanırım...
  19. erencavdarr

Demek istediğim aynı olmuyor bana uygun kiloyla yapmam daha iyi oluyor yani az çok yaptım biliyorum
  20. erencavdarr

Dediğim gibi spor salonunda genelde hareketleri 30kg ile yapıyorum
Top Bottom