erencavdarr
80+ Bronze
Dahası
peki bu sütleri tüketmek her zaman daha mı mantıklı yoksa ucuza protein tozu almasın diye mi önerdiniz
Porsiyon olarak daha uyguna geliyor şu an ondan önerdim.İlerde fiyatlar değişir.Protein tozu öneririz.Hem de kötü bir şey almasın diye.peki bu sütleri tüketmek her zaman daha mı karlı yoksa ucuza protein tozu almasın diye mi önerdiniz
Yulafı suyla nasıl yiyorsun ya ben sütle bile muz koymadan yiyemiyorumProteinli süt değilde protein olarak bakmak lazım. Bunları alacağım yulafı sütlü yapıyordum onu da suyla yapacağım. Fiyatları çok çok uygunmuş.
Protein ihtiyacını kapatmak mesele hocam başka bir mesele değil.peki bu protein sütlerin faydası olur mu?
Tadı önemli değil işlevi önemli hadi bakimYulafı suyla nasıl yiyorsun ya ben sütle bile muz koymadan yiyemiyorum
Önerim yok, ama damarlar da kastan oluştuğu için fazla kullanımda damarlar patlayabiliyor ve kalp de kaslardan oluştuğu için sonu ölüm bile olabiliyor...200 TL protein tozu önerisi istiyorum arkadaşlar. Daha önce kullanmadım veya denemedim. Günlerimi neredeyse hiç aksatmadan yapıyorum ve kısa süredir yapmama rağmen kollarım patladı denebilir. Bu da beni gaza getirdi. Önerilerinizi bekliyorum. Yaş 17 kilo 69 boy 167 diye hatırlıyorum. Boydan emin değilim ama 165-175 arası.
AYNEN KANKAAA bu üst düzey bilginin kaynağını da verirsen seviniriz.Önerim yok, ama damarlar da kastan oluştuğu için fazla kullanımda damarlar patlayabiliyor ve kalp de kaslardan oluştuğu için sonu ölüm bile olabiliyor...
Bilgin olsun istedim
Fazla tüketilince bağırsaklar proteini ememiyor ve ishal yapıyor diye biliyordum. O kadarını bilmiyordum.AYNEN KANKAAA bu üst düzey bilginin kaynağını da verirsen seviniriz.
Sütleri her gün içmene gerek yok.Ek besin olarak içeceksin.Gün içi protein tüketimin az ise kullanabilirsin.Spor çıkışı içebilirsin.Off günde ara öğün olarak içebilirsin.Sütlerin nasıl ve günde kaç kere içelmesi gerektiğini söyler misin?
İnanmıyorsan araştırabilirsin, internette bazı yerlerde gördüm ve bazı biyoloji hocalarına da sordum doğruladılar.AYNEN KANKAAA bu üst düzey bilginin kaynağını da verirsen seviniriz.