Allah aşkına yediğiniz çikolata şekerin içinde ne var bir bakın.Zarar diyorsan patates kızartması da zararlı yemiyor musun ?O sütlerde çok fazla katkı maddesi oluyor diye biliyorum.
Allah aşkına yediğiniz çikolata şekerin içinde ne var bir bakın.Zarar diyorsan patates kızartması da zararlı yemiyor musun ?O sütlerde çok fazla katkı maddesi oluyor diye biliyorum.
Sunu alacagıma karaciğeri direk çöpe atayım daha iyi.180'e kadar iniyor, kullanıyorum memnunum. Kilo vermek gibi bir derdin yoksa alabilirsin.BPN Eco Tactical Whey Protein Tozu 2000 g Çikolatalı Yorumları, Fiyatı - Trendyol
BPN Best Plus Nutrition Eco Tactical Whey 2000 gr (ÇİKOLATA) Protein Tozu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İçeriği de kötü 40 gramda 23 gram protein var.Bir de kreatinle şişirilmiş.5 gram da oradan çık 18 kalıyor.Protein oranı çok düşük.Protein kalitesi de ayrı olay.gerçekten kaliteli bir şey arıyorsan tavsiye ederim.Scitec Whey Professional Whey Protein 500 Gr - Whey Protein
Scitec Whey Professional Whey Protein 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Türk markalarına çok güvenme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sunu alacagıma karaciğeri direk çöpe atayım daha iyi.
Yada sadece mideyi bozar geçer.
Kardeşim denememişsin bilmiyorsun boşuna mesaj atma. Konuyu kirletme.gerçekten kaliteli bir şey arıyorsan tavsiye ederim.Scitec Whey Professional Whey Protein 500 Gr - Whey Protein
Scitec Whey Professional Whey Protein 500 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsinizwww.supplementler.com
Türk markalarına çok güvenme.
Sunu alacagıma karaciğeri direk çöpe atayım daha iyi.
Yada sadece mideyi bozar geçer.
Çikolata, şeker vs. tüketmiyorum cheat day vs. haricinde. Patatesi de kızartma olarak tüketmiyorum. Ayrıca olay burda benim ne tükettiğim veya tüketmediğim değil. O sütlerde çok katkı maddesi olduğunu belirttim. Konu sahibi ister kullanır ister kullanmaz. Birine laf atmadan önce 2 defa düşün dostum. Ayrıca savunman da çok saçma. O sütlerin çok katkı maddesi içerdiğini söylüyorum, senin yediğin çikolata çeker içermiyor mu diyorsun Sakın ilerde avukat falan olmaya kalkma valla işsiz kalırsın.Allah aşkına yediğiniz çikolata şekerin içinde ne var bir bakın.Zarar diyorsan patates kızartması da zararlı yemiyor musun ?
https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-tactical-whey-2000-gr-cilekli-strawberry-gourmet200 TL protein tozu önerisi istiyorum arkadaşlar. Daha önce kullanmadım veya denemedim. Günlerimi neredeyse hiç aksatmadan yapıyorum ve kısa süredir yapmama rağmen kollarım patladı denebilir. Bu da beni gaza getirdi. Önerilerinizi bekliyorum. Yaş 17 kilo 69 boy 167 diye hatırlıyorum. Boydan emin değilim ama 165-175 arası.
Her paketli gıdada katkı maddesi var.Marketten çikolata almayın diye gezmen lazım o zaman.Çikolata, şeker vs. tüketmiyorum cheat day vs. haricinde. Patatesi de kızartma olarak tüketmiyorum. Ayrıca olay burda benim ne tükettiğim veya tüketmediğim değil. O sütlerde çok katkı maddesi olduğunu belirttim. Konu sahibi ister kullanır ister kullanmaz. Birine laf atmadan önce 2 defa düşün dostum. Ayrıca savunman da çok saçma. O sütlerin çok katkı maddesi içerdiğini söylüyorum, senin yediğin çikolata çeker içermiyor mu diyorsun Sakın ilerde avukat falan olmaya kalkma valla işsiz kalırsın.
İyi bir toz değil dostum.Protein oranı çok düşük porsiyonda ve kreatinle içerik şişirilmiş.İyi bir ürün değil.Ben kullanmam.https://www.bestplusnutrition.com/bpn-eco-tactical-whey-2000-gr-cilekli-strawberry-gourmet
tam 190 TL. bilindik bir marka değil fakat uzun uzun araştırdım müşteri hizmetleri ile görüştüm güvenilir bir marka. Gainer'ını aldım gerçekten tadı çok güzel, whey proteinde çileklisini tavsiye ederim şeker oranı daha az, şeker laktoz şekeri bu arada. ekstra bir şeker yok
Ürün f/p. Kreatinle şişirilmiş demeniz çok garip. Vücudun kreatine de ihtiyacı var. Porsiyona bakarsak her porsiyon 40 gr. 2000 gr toz yolluyorlar yani 50 ölçek yapıyor diğer markalardan çok daha karlı oluyor ayrıca içeriğinde taurin olması enerji vermesi bakımından da güzel bir özellik. Tozun tek sıkıntısı porsiyon başı 12 gr şeker içermesi ama şekeri de sorunsuz bir şeker. Koruyucu maddeleri de sorunsuz. Tadı da güzel. Parası olana önerir miyim bilmem ama bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar protein ihtiyacını karşılamak için gönül rahatlığıyla alabilir. Bu arada yanlış anlaşılmasın hem sporla uğraşıyorum hem de tıp öğrenicisiyim o yüzden çok fazla araştırdım daha önce farklı markalar da kullandım o yüzden bunları yazarken gönül rahatlığıyla yazıyorum.Her paketli gıdada katkı maddesi var.Marketten çikolata almayın diye gezmen lazım o zaman.
İyi bir toz değil dostum.Protein oranı çok düşük porsiyonda ve kreatinle içerik şişirilmiş.İyi bir ürün değil.Ben kullanmam.
Poziyon 40 gram da içinde 24 gram protein var oran düşük.Vücudun evet kreatine ihtiyacı var.Kreatin kullanmak için kreatin alıyorum zaten.2.5 gram koymuşlar.Testlerde yapısından dolayı 5 gram gibi gözüküyor.24 ten 5 daha çık kaldı 19.Taurin vs bunları da çıkınca protein oranı iyice düşüyor.İyi bir toz değil.12 gram şeker bu şeker de laktozsa eğer sindirim sıkıntısı da ayrı sorun.Almam içmem,önerene de karşı çıkarım.TOZ KÖTÜ.Ben de 5 yıldır kullanırım protein tozu.Bu fiyatlara mümkün değil,ürün kalitesinden kaynaklı ucuz.Ürün f/p. Kreatinle şişirilmiş demeniz çok garip. Vücudun kreatine de ihtiyacı var. Porsiyona bakarsak her porsiyon 40 gr. 2000 gr toz yolluyorlar yani 50 ölçek yapıyor diğer markalardan çok daha karlı oluyor ayrıca içeriğinde taurin olması enerji vermesi bakımından da güzel bir özellik. Tozun tek sıkıntısı porsiyon başı 12 gr şeker içermesi ama şekeri de sorunsuz bir şeker. Koruyucu maddeleri de sorunsuz. Tadı da güzel. Parası olana önerir miyim bilmem ama bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar protein ihtiyacını karşılamak için gönül rahatlığıyla alabilir. Bu arada yanlış anlaşılmasın hem sporla uğraşıyorum hem de tıp öğrenicisiyim o yüzden çok fazla araştırdım daha önce farklı markalar da kullandım o yüzden bunları yazarken gönül rahatlığıyla yazıyorum.
Arkadaşlar öneri verdi mi bilmiyorum tüm yorumları okuyamadım vakit olmadığından. Lakin o paraya anca leblebi tozu verirler artık. En uygun proteın tozuna gelecek olursak proteinocean en uygunu. ilk alışverişe %10 indirimi var. Alışveriş tamamlandıktan sonra yorum yaparsanda %10 yada 15 yine indirim kodu veriyorlar. kalite/fiyat/performans 3 ü bir arada olan nadir ürünlerden olmuş oluyor. bu arada ben düzgün yemek yiyorsan proteın tozu önermem. onun yerıne creatıne bcaa performans istiyorsan pre workout daha mantıklı. ve bunların dışında olmazsa olmaz kışın kullanmak için balık yağı ve her zaman kullanmak için zma200 TL protein tozu önerisi istiyorum arkadaşlar. Daha önce kullanmadım veya denemedim. Günlerimi neredeyse hiç aksatmadan yapıyorum ve kısa süredir yapmama rağmen kollarım patladı denebilir. Bu da beni gaza getirdi. Önerilerinizi bekliyorum. Yaş 17 kilo 69 boy 167 diye hatırlıyorum. Boydan emin değilim ama 165-175 arası.
protein oranı düşük falan değiş %60, fiyat performans amaçları zaten ucuz ürün olması, gidipte weider whey ile karşılaştırmayacaksın herhaldeHer paketli gıdada katkı maddesi var.Marketten çikolata almayın diye gezmen lazım o zaman.
İyi bir toz değil dostum.Protein oranı çok düşük porsiyonda ve kreatinle içerik şişirilmiş.İyi bir ürün değil.Ben kullanmam.
örneğin whey 3 matrix sevis başı fiyatı 8tlHer paketli gıdada katkı maddesi var.Marketten çikolata almayın diye gezmen lazım o zaman.
200 TL protein tozu önerisi istiyorum arkadaşlar. Daha önce kullanmadım veya denemedim. Günlerimi neredeyse hiç aksatmadan yapıyorum ve kısa süredir yapmama rağmen kollarım patladı denebilir. Bu da beni gaza getirdi. Önerilerinizi bekliyorum. Yaş 17 kilo 69 boy 167 diye hatırlıyorum. Boydan emin değilim ama 165-175 arası.