Neler Yeni

200tl Protei̇n Tozu Öneri̇si̇

soul

80+ Silver
Alacağın protein tozu 16 porsiyonluk. 200/16=12.5 TL yapıyor ve 1 porsiyonda 24 gram protein var. Dediğim ürün 10 TL 27 gram protein var ve 200 liraya 20 kez içersin.
Protein tozu ile sütü karıştırmayın
2 side ayrı şeyler
Protein tozunda sadece protein yok , amino asitler de var

O attığın sütte bunlar yok
Sütle gelişemezsin , protein tozu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde yapıyorsun bence toza gerek yok , ne kadar yırtarcaksın ki kaslarını onaracak.
Eğer sporun hakkını vereceksen al toz geç

Ekler

• Screenshot_2022-03-01-08-23-15-515_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-01-08-23-15-515_com.android.chrome.jpg
    454.7 KB · Hit: 33
Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nutrich ecorich var. Trendyol'da 249 TL'ye alabilirsin pokus ile. 2000 gr

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
En ucuz ve kalitelisini atar mısın
Protein tozu pahalı paran varsa et yumurta süt gibi gıda ürünleri alman daha mantıklı olur ilerleyen zamanda spor dengen oturumca neye göre alacağını danışarak alirsin

Nutrich ecorich var. Trendyol'da 249 TL'ye alabilirsin pokus ile. 2000 gr
Pek tavsiye etmiyorum belki katilmayankar oluucak spor biraz kişiden kişiye değişen herkesin profesyonel sandıgi bir dal

Son düzenleme:

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Protein tozu ile sütü karıştırmayın
2 side ayrı şeyler
Protein tozunda sadece protein yok , amino asitler de var

O attığın sütte bunlar yok
Sütle gelişemezsin , protein tozu kadar

Evde yapıyorsun bence toza gerek yok , ne kadar yırtarcaksın ki kaslarını onaracak.
Eğer sporun hakkını vereceksen al toz geç
İkisi ayrı şey mi ne cahilsin sen ya. Protein yapıtaşı amino asit, protein yıkıldığı zaman amino asitlere ayrılır vücudun DNA sına göre vücut tekrar dizer.

Protein tozu dediğin şey zaten süt. Protein tozunun ana maddesi süt zaten. Sütle gelişemezsin mi? Saçmalıyorsunuz artık. İkisi de hayvansal protein ikisi de aynı faydayı. Toz kullanmadığım zamanla süte lor peynirine yoğurta abanırdım protein kaynağı için gelişmemiş miyim o zamanlar ben? Git protein tozu neyden nasıl yapılır onu öğren.

soul

80+ Silver
İkisi ayrı şey mi ne cahilsin sen ya. Protein yapıtaşı amino asit, protein yıkıldığı zaman amino asitlere ayrılır vücudun DNA sına göre vücut tekrar dizer.

Protein tozu dediğin şey zaten süt. Protein tozunun ana maddesi süt zaten. Sütle gelişemezsin mi? Saçmalıyorsunuz artık. İkisi de hayvansal protein ikisi de aynı faydayı. Toz kullanmadığım zamanla süte lor peynirine yoğurta abanırdım protein kaynağı için gelişmemiş miyim o zamanlar ben? Git protein tozu neyden nasıl yapılır onu öğren.
Ben sütle gelişemezsin demedim.. Biraz türkçe öğren kanka , anlama bozukluğu var sende galiba
protein tozu kadar gelişemezsin dedim yukarda iyi oku....

peynir altı suyu olduğunu biliyorum ayrıca , senle şimdi sidik yarıştıramıcam git başka yerde zırzır et , düzgün okumayı öğren ayrıca.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Protein süt al diyenler, içerisindeki karbonhidrat değerinden haberiniz var mı ve ürünün içinde süt proteini olması yani zaten normalde zenginleştirilmemiş 100 ml olan bir sütün içinde 3 gram protein var , 500 ml sütün içinde ise 15 gram protein olmuş oluyor.Yani normalde içtiğimiz sütten zaten 15 gram alıyoruz arkadaşlar , burda ise sadece ekstra 15 gramlık protein gibi değerler ile zenginleştirilmiş bir sütten bahsediyoruz.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Protein süt al diyenler, içerisindeki karbonhidrat değerinden haberiniz var mı ve ürünün içinde süt proteini olması yani zaten normalde zenginleştirilmemiş 100 ml olan bir sütün içinde 3 gram protein var , 500 ml sütün içinde ise 15 gram protein olmuş oluyor.Yani normalde içtiğimiz sütten zaten 15 gram alıyoruz arkadaşlar , burda ise sadece ekstra 15 gramlık protein gibi değerler ile zenginleştirilmiş bir sütten bahsediyoruz.
Çocuğun parası az. Ben de biliyorum 700 liraya toz önermeyi. Birisi 200 liralık toz atmış 40 gramda 12 gram şeker var. Onu alacağına o sütleri önerdik.

123kral14

80+ Silver
pre workout olması lazım bunun.

Birisini yazdığı şey çürütülüp duruyor çok arada kaldım. Bana yakın bütçede protein tozu almak isteyen kişilerin girdiği konu olduğu tıklama sayısından belli. Son bir tur daha döndürelim konuyu ona göre bende konunun en başına özet geçeyim.

Son düzenleme:

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Çocuğun parası az. Ben de biliyorum 700 liraya toz önermeyi. Birisi 200 liralık toz atmış 40 gramda 12 gram şeker var. Onu alacağına o sütleri önerdik.
Hocam haklısın eyvallahta 100-150 daha katıp düzgün bir şey almaktansa 200₺ verip 100 gramda 30 gr şekeri vücuduna almasını hiç istemem.

Top Bottom