Neler Yeni

200tl Protei̇n Tozu Öneri̇si̇

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sütlerin nasıl ve günde kaç kere içelmesi gerektiğini söyler misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fazla tüketilince bağırsaklar proteini ememiyor ve ishal yapıyor diye biliyordum. O kadarını bilmiyordum.
Öyle bir şey yok sallamış.Çok tavuk yiyince süt içince damarımız mı patlıyor.Yok öyle bir şey.

123kral14

80+ Silver
İnanmıyorsan araştırabilirsin, internette bazı yerlerde gördüm ve bazı biyoloji hocalarına da sordum doğruladılar.
Bizim beden hocasıda kahvaltı önemli diyor ege fitness ve savaş cebeci o kadar da önemli değil diyorlar.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnanmıyorsan araştırabilirsin, internette bazı yerlerde gördüm ve bazı biyoloji hocalarına da sordum doğruladılar.
İddiayı atan sensin kanıtlaması da sana düşer.Damar patlarmış yok artık.Dediğin gerçek olsa kutuya yazarlar.Eczaneden falan alabilirsin anca ilaç değil bu SÜT.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Getir'den İçim'in proteinli sütlerinden al onun yerine. Kampanyalarla baya uyguna geliyor.

123kral14

80+ Silver
İyiki önerdiniz şu sütleri. Protein tozlarına bakıyorum abi adam 150 liraya koymuş yanına 2 tane havlu 2 tane bar 1 tane shake falan filen cezbettiriyor adamı.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
İyiki önerdiniz şu sütleri. Protein tozlarına bakıyorum abi adam 150 liraya koymuş yanına 2 tane havlu 2 tane bar 1 tane shake falan filen cezbettiriyor adamı.
Yulaf ezmesini ne kadar yiyorsunuz ve nasıl yiyorsunuz spora başlamayı düşünüyorum sormak istedim

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yulaf ezmesini ne kadar yiyorsunuz ve nasıl yiyorsunuz spora başlamayı düşünüyorum sormak istedim
Senin günlük kalori ihtiyacına göre değişir.Başlarda çok yiyemezsin.Azdan başla zamanla artır,kendin ne kadar yettiğini hissedersin.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Senin günlük kalori ihtiyacına göre değişir.Başlarda çok yiyemezsin.Azdan başla zamanla artır,kendin ne kadar yettiğini hissedersin.
Büyük ihtimalle sütle yerim direk süte koyup yenilebiliyor değil mi?

123kral14

80+ Silver
Göz kararı yapıyorum. Bime 50 tl'ye hassas tartı gelmişti de param yoktu alamadım.

Büyük ihtimalle sütle yerim direk süte koyup yenilebiliyor değil mi?
Ben okulda yediğim ve sabah hazırladığım için şu şekilde yapıyorum;
Göz kararı yulaf kavanoza
Bal kavanoza
Fıstık ezmesi kavanoza
Kaynar süt üstüne

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Göz kararı yapıyorum. Bime 50 TL'ye hassas tartı gelmişti de param yoktu alamadım.

Ben okulda yediğim ve sabah hazırladığım için şu şekilde yapıyorum;
Göz kararı yulaf kavanoza
Bal kavanoza
Fıstık ezmesi kavanoza
Kaynar süt üstüne
Bende okulda yiyorum ancak çeyrek ekmek götürüyorum yulaf ezmesi daha sağlıklı olur diye düşündüm direk bir kabın içinde süt ve Yulaf koysam olur mu yoksa süt kaynatmam lazım mı ve bal gerekli mi?

123kral14

80+ Silver
Bende okulda yiyorum ancak çeyrek ekmek götürüyorum yulaf ezmesi daha sağlıklı olur diye düşündüm direk bir kabın içinde süt ve Yulaf koysam olur mu yoksa süt kaynatmam lazım mı ve bal gerekli mi?
Süt yulaflar yumuşasın diye kaynatılır. Gerek duyuyorsan yapabilirsin. Bal da tadlandırsın diye. Sadece tat meselesi içerdiği değerler için değil. Fıstık ezmesi hariç.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,444