Neler Yeni

Spor salonu ile vücut geliştirme

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Herkese merhabalar arkadaşlar. Ben 183 boyunda 74 kilo 17 yaşındayım ve yağ oranımda biraz fazla. Ekim ayından aralık ayına kadar 3 ay spor salonuna gitmiştim ve 91 kilodan 78 kiloya falan düşmüştüm. İlk ay biraz bilinçsizdi ama diğer iki ay iyi gitmişti.

Şimdi tekrardan spor salonuna gitmeyi planlıyorum fakat bu sefer amacım vücut geliştirmek. 6 aylık yazılacağım ve bu süreçte en iyi nasıl vücut geliştiririm yardımlarınızı bekliyorum.

Aklıma takılan bi kaç şey var: Beslenme, harici tozlar tüketme, en verimli antrenman hareketleri ve antrenmam için bilinmesi gereken püf noktalar...

Hareketleri artırmak istiyorum salondaki aletlerin bazılarını kullanıyodum yani. Bizim salondaki hoca biraz ilgisiz hareketleri doğru düzgün nereden öğrenirim var mıdır öyle youtube kanalları?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
vardır hocam, hareketleri hem youtubedaki onerilere bakarak hem de salondaki tecrübe sahibi(vücut sahibi) insanlara soru sorarak kendine bir program hazirlayabilirsin. beslenme konusu bana göre cok basit, karbonhidratı fulle protein de minimum 120-130 gr almaya calis günlük. maddi acidan sorun olcaksa da evde ne varsa ne bulursan ye. Tabi ne bulursandan kastım şeker ve sagliksiz yaglar degil. Fakat onları da yiyebilirsin bence profesyonel degiliz sonuçta. bu şekil beslenmeyle iyi vucut yaptim.ben 5 ayda.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vardır hocam, hareketleri hem youtubedaki onerilere bakarak hem de salondaki tecrübe sahibi(vücut sahibi) insanlara soru sorarak kendine bir program hazirlayabilirsin. beslenme konusu bana göre cok basit, karbonhidratı fulle protein de minimum 120-130 gr almaya calis günlük. maddi acidan sorun olcaksa da evde ne varsa ne bulursan ye. Tabi ne bulursandan kastım şeker ve sagliksiz yaglar degil. Fakat onları da yiyebilirsin bence profesyonel degiliz sonuçta. bu şekil beslenmeyle iyi vucut yaptim.ben 5 ayda.
Eyvallah önerdiğiniz youtube kanalları var mı? Bir de proteini günde ne kadar aldığımı nereden bilicem pek anlamam öyle de : )

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Beslenme için fityemek.com ve fityemek yt kanalını önerebilirim
onun dışında protein tozudur creatindir preworkouttur hepsinin amacına bak, karar ver ona göre al ek olarak şahsi tavsiyem hemen bu tarz tozlar kullanma derim
hareketler içinse yt ye hareket adını yazınca çıkıyor doğrusu

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Beslenme için fityemek.com ve fityemek yt kanalını önerebilirim
onun dışında protein tozudur creatindir preworkouttur hepsinin amacına bak, karar ver ona göre al ek olarak şahsi tavsiyem hemen bu tarz tozlar kullanma derim
hareketler içinse yt ye hareket adını yazınca çıkıyor doğrusu
Hocam işte adını falan bilsem uygularım zaten :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Eyvallah önerdiğiniz youtube kanalları var mı? Bir de proteini günde ne kadar aldığımı nereden bilicem pek anlamam öyle de : )
uygulama marketlerinde besin değerleri hesaplayan uygulamalar var bi tanesi güzel çalışıyordu da adını unuttum baya popüler zaten görsen anlarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işte adını falan bilsem uygularım zaten :D
isimler kolay internette bir sürü var -dır bence

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
protein, kalori tskibi için ben Fatsecret isimli uygulamayi kullaniyorum. Program için de youtube'a yeni başlayanlar için antrenman programi yazarsan bir suru liste cikar diye düşünüyorum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
bende spora yeni başladım yeni başlayanlar için protein tozu kullanmak uygun mudur bilen var mı

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
protein, kalori tskibi için ben Fatsecret isimli uygulamayi kullaniyorum. Program için de youtube'a yeni başlayanlar için antrenman programi yazarsan bir suru liste cikar diye düşünüyorum
Tamamdır teşekkürler

Top Bottom