Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Multivitamin alınmaya değermi

Bana 2 3 yıl Önce doktor D3 Vitamın Hapı vermisti 20k ünite Haftada 1 iciliyormus. Onun haricinde bu yılda Kilo verme sürecindeydim ve Doktor Multivitamin Tavsiye etmisti. Çoklu olanı kullandım 12 13 çesit vitamin vardı. Ben 3 4 Günden sonra Belkide placebo etkisiyle faydasını gördüm.
  2. shotpoter

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

@Gri Caner ?
  3. shotpoter

Fitness'a üst üste gitmek zararlı mıdır?

Off Günlerinde Kosu yapabilirsin David Gogginsten özendim adam ne sevkle kosu yapıyor goat adam <3 Rota verirdim ama Adana icin bilemiyorum en az 10 15 dk güzel bir yürüyus/kosu off gün icin bana göre iyi bir secenek.
  4. shotpoter

Vücut Geliştirme Hakkında Detaylı Yemek

Yemek yemeden kilo vermeye calısan bne:
  5. shotpoter

Bcaa antrenman sırasında alınır mı?

@Ensar Bey
  6. shotpoter

Kickboks Mu Yoksa Fitness Mı?

Ben Kickboks yapıyordum ama ikisine de gidebilirsin fitness yardımcı olur
  7. shotpoter

fitness a kaç günde bir gidilmeli yeni başladım

Ben 3 Gün gidiyordum
  8. shotpoter

Bir anda çok fazla ağırlık kaldırmanın riskleri nelerdir

Beli zedelersin Allah Muhafaza. Bel Güçlü olması lazım Muhakkak riske girmemek icin.
  9. shotpoter

17 Yaşında birine dumbell önerisi

Alışması vaabında dedim. Kendi bilir hamsa 3 4 iyidir fazlası hamı zorlar ben hamım 4.5 gibi komik ( :( ) bir kilo beni zorluyor biraz
  10. shotpoter

17 Yaşında birine dumbell önerisi

19um ben 1 2 yıl önce aldım sanırsam 4.5 kilo biraz ağır geliyor( dumbell cok kaldırmıyorum hamım biraz) sana bi 3 tam olur gibi
  11. shotpoter

Ayağa kalkamıyorum İMDAT!

Birkaç Doktor Yada Sağlık sektörüyle bağlantılı arkadaşlarımız var, Genede peşin hüküm verme Konuya gelince neyimvar.gov.tr u kullanınız.
  12. shotpoter

Spor salonuna yazılmalımıyım

Ezilmezsin Hoca önemli benim hocam cok iyi bir insandı 2 oğluda hoca mesela. Biraz yorulabilirsin bide Hocan ne derse yap dediğim gibi yorulacaksın ama hocana kızma icten ice (Ben yasadığım icin söylüyorum) zamanla güçlenirsin. Kilo almaya ve kas yapmaya bak 1638478280 Bide yıkanmayı ayarlaman...
  13. shotpoter

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 Full Nerden İzleyebilirim?

Tyson Fury Macı kazandı :love:
  14. shotpoter

3 ay 400 tl spor salonuna mı gitmeliyim yoksa 30 kg dambıl seti mi alayım

1 kere kapandı evet oda kapanma oldugu zaman pandemi döneminde en az kapanan yerdir. Müsterimizin yeri var ordan biliyorum.
  15. shotpoter

yüzme havuzları açık mıdır?

1 Temmuzda açılacak acılırsa daha erken değil ama suanki sartlarda acılabilir zira plajlar acık? (Değil mi?) 1624184340 Öte yandan kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları, nargile salonu/kafeleri ile gazino, taverna, birahane gibi iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir...
  16. shotpoter

Fitness Salonları Ne Zaman Açılacak?

Pandemi Süresince İlk defa Kapandı diye biliyorum. Müsterimiz var Baba Oğul İsletiyorlar İlk defa kapattıklarını gördüm.
  17. shotpoter

Formula 1 Türkiye GP İptal Edildi!

Formula 1 (@F1) / Twitter Böyle bir Haber bulabilen var mı?
  18. shotpoter

Formula 1 Tekrardan TÜRKİYE'de / Ve Yine Tekrardan TÜRKİYE'de!!

Seyirci olması tahmininde bulunuyorum Rez Alınız.(Yüzde yüz kısmını veremem o tahmini zor) Toplumsal bağısıklık diye bir mesele var er yada geç elbetteki sağlanacak hatta bendeniz Büyük oranda sağlanmış olması lazım. Onun Dısında Formula Keyfi bambaşka tabi bende tanıdıklara gereği araba ile iç...
  19. shotpoter

Devletin basketbol kursuna giden var mı ?

Spor salonları acık hocam Müsterimiz var sen sor her an o konuda acıkmı değilmi bilgi vereyim (Hee tabi duş kapalı falan.)
  20. shotpoter

13 yaşımdayım fitness yapabilirmiyim?

Değil, Bizim Hocamız Kick Boks yaptıroydu cocuklara, Herhalde yasak olurdu?
Top Bottom