Neler Yeni

13 yaşımdayım fitness yapabilirmiyim?

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Yazım kurallarına dikkat etmek harika bir şey. Şu an burası yazım açısından hiç hoşuma gitmiyor. Ayrıca tp daha büyük kitleye sahip sorular hemen yanıtlanıyor bu yüzden.
Ben sadece kuralların çok ağır olduğuna dikkat çekmek istedim yazım kurallarına dikkat etmek güzel ama uyarı vermenin ve süreli vermenin ne anlamı var konu sahibi soru soruyor sorusuna rahat rahat anlıyoruz cevap veriyoruz adam 1 saat sonra teşekkür edebiliyor ne için cümlenin baş harfini küçük yazmış. Tp büyük bir kitleye sahip biliyorum ama bazen bazı konuları görüyorum konu batıyor cevap veren yok bazı konular sayfalarca mesaj var. Bu arkadaşın tp deki profiline bakın sonra siz de anlarsınız burda hayla niye soru soruyor. Böyle konuları saçmasapan bir şekilde onaylamıyorlar bu yüzden burda sormuş sorusunu galiba arkadaş. Tabi haklı her şey burda serbest rahat (özgür forum).

Ariseks

80+ Gold
Bence normal sporları yapman daha iyi olur
Basket yüzme futbol gibi
Ama ben 14 yaşındayken 5-10 kilo ağırlıklarla yüzmeye ek olarak fitness gibi bir şeyler yaptırıyorlardı benim boyum hala uzuyor ama kişiden kişiye değişir

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sadece kuralların çok ağır olduğuna dikkat çekmek istedim yazım kurallarına dikkat etmek güzel ama uyarı vermenin ve süreli vermenin ne anlamı var konu sahibi soru soruyor sorusuna rahat rahat anlıyoruz cevap veriyoruz adam 1 saat sonra teşekkür edebiliyor ne için cümlenin baş harfini küçük yazmış. Tp büyük bir kitleye sahip biliyorum ama bazen bazı konuları görüyorum konu batıyor cevap veren yok bazı konular sayfalarca mesaj var. Bu arkadaşın tp deki profiline bakın sonra siz de anlarsınız burda hayla niye soru soruyor. Böyle konuları saçmasapan bir şekilde onaylamıyorlar bu yüzden burda sormuş sorusunu galiba arkadaş. Tabi haklı her şey burda serbest rahat (özgür forum).
60 civarı uyarım var.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Gym açık fakat dövüş sporları tahminimce yakın mesafe olduğundan dolayı kapalı olabilir, gittiğin salon antrenörü ile iletişime geçmen daha sağlıklı olacaktır
Değil, Bizim Hocamız Kick Boks yaptıroydu cocuklara, Herhalde yasak olurdu?

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar boyum 1.68
Kilom 69.
Kas kütlemi arttırmak için ve yağlarımı eritmek için fitness düşündüm ama yaş sınırı var mı yada sağlığıma zararı var mı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
13 yaşındayım su içiyorum fittnese gidiyorum ? hayırdır lan (!)

şaka bi yana 13 yaşında fitness zor ama düzenli kardiyo/açma germe yapabilirsin liflerin yırtılabilir

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Son düzenleme:

Besim Tibuk

80+ Gold
Evet, bazı saçma kurallar var. Ama bir yandan baktığında ise, bir süre sonra yazım kurallarına alıştığını görüyorsun. (kendimden örnek :D).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,683
Son üye
Aliyev0
Top Bottom