Neler Yeni

Kassiz Ve Yağli Vücut İçi̇n Ne Yapmaliyim

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Herkese merhaba. 17 yaşıma 4 ay var boyum 183 kilom 83 yağ oranım internetten baktığım kadarı ile 100 de 30 civarı olabilir kemiklerim iri değil omuzlarım falan dar yani vücudumda çok az kas var ve yağlı bir vücuda sahibim fitness yapmayı düşünüyorum ama zargana olabilirim diye çok korkuyorum amacım pek zayıflamak değil yağları yakıp kalıp ve kas kazanmak omzumu falan genişletmek yani kısaca zayıf ince bir vücut değil de kalıplı olmak istiyorum zargana olmak istemiyorum bunun için nasıl spor yapacağımı ve besleneceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz bilgi eksikliğim çok fazla bu konuda. Ayrıca bu konunun yanında çok önemli olan jinekomasti şüphem de var göğüslerim bayağı büyük yağdan da olabilir belki spor yaparken göğüsleri mi küçültmek de bir diğer hedeflerimden biri nasıl yapabilirim? Umarım derdimi güzel anlatmışımdır, şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Dostum ilk olarak kilo vermen lazım uzun süreli cardiolar yapmalısın, minimum %15-20 yağ oranı olana kadar yani. Ondan sonra kas miktarını arttırmanı öneririm.
%30 yağ oranıyla göğüslerinde yağ olması gayet normal bu jinekomasti olduğu anlamına gelmez, ayrıca ergenlik döneminde her 2 insandan 1inde jinekomasti olur geçicidir.

Son düzenleme:

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Dostum ilk olarak ciddi bir şekilde kilo vermen lazım, minimum %20 yağ oranı olana kadar yani. Ondan sonra kas miktarını arttırmanı öneririm.
%83 yağ oranıyla göğüslerinde yağ olması gayet normal bu jinekomasti olduğu anlamına gelmez, ayrıca ergenlik döneminde her 2 insandan 1inde jinekomasti olur geçicidir.
%30 kanka :D %83 olsa yaşayamaz

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Paran yoksa hiç bulaşma bile önceliğin de tavuk göğsü olsun toz sonra

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
%30 kanka :D %83 olsa yaşayamaz
''Herkese merhaba. 17 yaşıma 4 ay var boyum 183 kilom 83 yağ oranım'' tam olarak böyle yazmış arkadaş. Cümle net olarak anlaşılmıyor.
Virgülün önemi işte. Az önce tekrar okuduğumda anladım :D

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
''Herkese merhaba. 17 yaşıma 4 ay var boyum 183 kilom 83 yağ oranım'' tam olarak böyle yazmış arkadaş. Cümle net olarak anlaşılmıyor.
Dikkatle okursan anlarsın. Gayet açıklayıcı olmuş.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

bqrqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
baran
Dikkatle okursan anlarsın. Gayet açıklayıcı olmuş.
Hocam 1-2 ay fitness a gitmeye imkanım yok tüm vücut bilgilerimi, güncel durumu ve amacımı söyledim eğer müsaitseniz çok ayrıntılı haftalık program ve beslenme programı yapabilme şansımız var mıdır sizle bayağı araştırdım ama hala oturtamadım bir şeyleri yağ yakarken aynı anda kas yapıp verilen Free'yi kapatmak amacım yani zargana olmadan kalıbımı korumak ama kas kütlem yok koruyabilecek yağlar gittiği an vücutta kalıp kalmıyor bu durumda ne yapmalıyım bu 2 ay ayrıntılı evde spor programı ve beslenme programı ayarlayabilir miyiz veya kaynak önerebilir misiniz rica etsem şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Hocam 1-2 ay fitness a gitmeye imkanım yok tüm vücut bilgilerimi, güncel durumu ve amacımı söyledim eğer müsaitseniz çok ayrıntılı haftalık program ve beslenme programı yapabilme şansımız var mıdır sizle bayağı araştırdım ama hala oturtamadım bir şeyleri yağ yakarken aynı anda kas yapıp verilen Free'yi kapatmak amacım yani zargana olmadan kalıbımı korumak ama kas kütlem yok koruyabilecek yağlar gittiği an vücutta kalıp kalmıyor bu durumda ne yapmalıyım bu 2 ay ayrıntılı evde spor programı ve beslenme programı ayarlayabilir miyiz veya kaynak önerebilir misiniz rica etsem şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için.
Ev antremanları için hiç yazmama gerek bile yok. Ege Fitness tam senlik. Ayrıca zargana da olmazsın. Bu kadar kafana takma bunu.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

bey10

80+
istesen de zargana olamazsın o zor bi şey. zargana olman için hiçbir şey yemeden spor yapman lazım.
severek yaparsan gerisi gelir zaten. salona gitme amacın her gittiğinde kaldırdığın ağırlığı artırmaya çalışmak olmalı ve su şişesini kolun titreyerek tutmuyorsan bir b*ka yaramamış demektir.
kişileri örnek alarak kendine program oluşturma. her vücudun farklı tepkisi ve kapasitesi vardır. sık sık program değiştirirsen yaramaz.
ben arnold olcam şu olcam bu olcam diye hedef koyma kendine, her vücutta kasların kemiğe tutunduğu yerden tutta kas boyu, kasılma hızı, yenilenme süreci gibi etkenler farklıdır.
2 cümleye sığacak şeyler değildir bunlar. işin özü, bir yerden başlamış ol ve aktif olarak yaparken araştırmaya devam et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom