Arama sonuçları: *

1. E

Sivilce izi ve akne nasıl geçer?

Doktorların kullandırdığı ürünler iyileşmeme hiç etki içinde bulunmadı. Zaten çok yeşillik yiyordum sağlıklı bir cilt için fazla yeşillik yemek ve fazla su içmek önemlidir, bir ara çok fazla sivilce çıkmıştı bir kaç ay kalıp geçti. Sivilcelerin ilacı benim için çok fazla yeşillik tüketmektir.
  2. E

Göğüste kas ağrısı olur mu ? (Ciddi cevap verirseniz sevinirim)

Bende de çarpıntı oldu geçti, gitmek istersen başka bir doktora tekrar git ama bir şey olduğunu sanmam, olsa muhakkak çıkar diye düşünüyorum, çünkü bir sorun saatler içerisinde geçmez, grip bile günler içerisinde geçiyor. Ama tabi biz mantıkla konuşuyoruz ilmi yanını bilmeyiz
  3. E

Göğüste kas ağrısı olur mu ? (Ciddi cevap verirseniz sevinirim)

Psikolojik gibi gözüküyor kardeşim geçen benimde kalbim sıkıştı bir an ben de aha gidiyoruz dedim ama yaşamaya devam ediyoruz MSÜ'de de sağlıkta baktılar ondan önce de kontrole gitmiştim kalp için bir şey çıkmadı sen de de bir şey çıkmadıysa bu bir şey olmadığına alamettir. Sanıyorum ki kalp...
  4. E

16 yaşında daha ne kadar uzarım

MaşAllah kardeşim belli olmaz, belki 1 CM belki 10 cm belki de hiç
  5. E

Nasıl zayiflayabilirim

Oğlum ne boş yapmışsınız be herkes de bu kilo verme kilo alma işinde usta yok gece yemek yeme yok onu yapma yok bunu yapma suyu şu kadar iç hamur işini kes karbonhidrat alma falan diyetini yap şunu yap bunu yap :d Öğlen yemeğinde 2 tabak pilav yeseniz onu 1.5 tabağa düşürseniz bile...
  6. E

hava harp okuluna girmek istiyorum ama sağlık göz mülakatından korkuyorum

Bildiğim kadarıyla öyle
  7. E

Ben de girdim, sağlıktan da geçtim bu sene böyle oldu evet sağlıktan çok kişi elendi, ama dediğim gibi böyle şeyler de oldu.
  8. E

Ben Polatlı da girdim bir cildiye doktoru vardı kendisi Osmanlı Sultanı gibiydi her şeye takıyordu, diğer doktorlar gayet iyi niyetlilerdi, anlayışlılardı. Doktorlar yardım ediyor kısmına gelirsek duyduğuma göre göz çizdirip geçen arkadaşlar var.
  9. E

Saçlarım Dökülüyor Yaş 17

Babam neredeyse kel annemin başının önü biraz açık amcamın saçı ufak boşluklu dedeler kel dayımın saçı çok ufak boşluklu Benim saçım dökülmüyor saçım dökülüyor demek bile saçı döken bir şey olduğu için yaşam önemli Çok takma olacağı varsa olur.
  10. E

Kanka sağlık öyle korkulacak bir şey değil bu sene çoğu kişi ortapedi de falan kaldı gözünü çizdirenlerin çoğu elendi vs. vs. Ama doktorlar yardım ediyor merak etme sen al bir gözlük gözü bozmamaya bak
  11. E

Nasıl Omuz Genişletirim?

Antreman da 2 tane açış hareketine yer ver. Ben şöyle bir sistem yapıyorum sen de ağırlığı kendine göre ayarlayıp yapabilirsin iyi bir ısınma yaptıktan sonra 5-10-12.5-15 KG ağırlıklar ile lateral raise 8 tekrar sonra (15 kg ile tek 8 tekrar yapılacak) 12.5 kg ile 8 tekrar 10 kg ile 8 tekrar 5...
  12. E

mide bulantısına ne iyi gelir?

Bakarlar
  13. E

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

Aşırı miktar da sebze tüketimi var mı?
  14. E

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

Kilolu musun?
  15. E

.

15-16 yaşında 165 idim 17 yaşında 188 oldum 18 yaşında 190 oldum daha da uzamıyorum Growth ve testo hormonuna bağlı kemiğin kapanmadıysa 20 CM de uzarsın 30 CM de uzarsın Tabii genellikle 20 cm üstü genellikle zor olur
  16. E

Şok Diyetler Zararlı Mı?

Sir'im her şeyi anlatmış. 500-1000 kalori arası almak hem de proteinsiz, su diyetleri falan var sadece su içiyorsun. Saçma
  17. E

Kahvaltıdan önce Kahve icilirmi?

Kalktıktan 1 saat sonra kahve içersen yağ yakımın da daha fazla yardımcı olacaktır.
  18. E

Sporla 1.5 kilo alıp daha sonra 1.5 kilo vermek

Kilona bağlı da 1.5 kilo pek fazla bir oran değil.
  19. E

Kambur durma sorunu yardımm

Omuzların geride belinde kavisli kafan normal insanlardan ön de mi duruyor?
  20. E

Çok Kg Aldım, Ne yapıcam?

Sir, yine çok zekice hamleler ile mükemmel cevap vermişsiniz. Spor yapmadan kilo alırsan aldığın kilo yağ olarak vücuduna girer. Spor yapmadan kilo verirsen verdiğin kilo genellikle kas ve yağ karışık gider. Zayıflamak istiyorsan yediğinin yarısını veya daha azını yiyeceksin oto vücut...
Top Bottom