Neler Yeni

Cildim Aşırı Yağlı ve parlıyor. Ne Yapmalıyım

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ahmet
cildim çok yağlı ve parlıyor görünümümü etkiliyor. ne yapmalıyım sizce

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Benim de aşırı yağlı, maalesef pek bir çözümü yok. Sık sık duş alıp cilt bakım ürünleri kullanacaksınız. Tiroid bezi vs gibi hastalık kökenli bir sorun da olabilir, cildiyeye görünmeniz gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yunus Emre Sadıkoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, film-dizi, Bilgisayar önerileri, teknoloji
Cildiyeye gidin. Büyük ihtimalle yüz temizleme jeli vs önerecektir. Ben Cyrene'in yüz temizleme jelini kullanıyorum, doktor tavsiye etmişti.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de aşırı yağlı, maalesef pek bir çözümü yok. Sık sık duş alıp cilt bakım ürünleri kullanacaksınız. Tiroid bezi vs gibi hastalık kökenli bir sorun da olabilir, cildiyeye görünmeniz gerek.
2 günde bir duş alıyorum. çok fazla bi yararı olmuyor o günün sonunda gene yağlı parlak görünüm. ve görünümümü çok etkiliyor.
cilt ürünü kullanmıyorum hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde aynı şekilde sabahları yüzünü sadece su ile yıkarsan yağdan kurtulamazsın yüz sabunu ile yıkaman yüzündeki yağı azaltacaktır.
hangi ürünü almalyıım?
Cildiyeye gidin. Büyük ihtimalle yüz temizleme jeli vs önerecektir. Ben Cyrene'in yüz temizleme jelini kullanıyorum, doktor tavsiye etmişti.
cildiyeye gidersem krem ve sabun vericek. onlarda birton masraf ve etkisi kısa. ne yapıcam bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Biraz garipseyebilirsin ama ben hamama gitmeni tavsiye ederim ne kadar çok terlersen vücudunda ki yağı da eritmiş olur, deri hücrelerini yenilemiş olursun ve o sıcaklık içinde duruyor olman deri ve cildine iyi gelecektir. Vücudunda ki tüm kiri dışarı atar. Sık sık ilaca ve kimyasal kişisel bakım ürünlerine başvurmak doğru olmaz.

NespaY

80+ Silver
2 günde bir duş alıyorum. çok fazla bi yararı olmuyor o günün sonunda gene yağlı parlak görünüm. ve görünümümü çok etkiliyor.
cilt ürünü kullanmıyorum hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi ürünü almalyıım?

cildiyeye gidersem krem ve sabun vericek. onlarda birton masraf ve etkisi kısa. ne yapıcam bilmiyorum
Dove yüz sabunu kullanabilirsin hem ucuz hem zararı yok.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Cildiyeye gitmen gerekiyor.O belirli testleri yaptıktan sonra sana ne yapacağını söyler.

ahmetwilliam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ahmet

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379