Sir, yine çok zekice hamleler ile mükemmel cevap vermişsiniz.Karbonhidrat ve yağ yeme kalori hesabı yap.
Sporu eksik etme.
7-8 kilo versen daha yrine gelirsin.
Tabii işin uzmanı olan Sir, @Ensar Bey 'e bırakalım sözü.
Bende kiloluydum tarıtlmadım ve psikolojim hep yerinde oldu 1 saat kardiyo ve sıkı bi diyetle çok rahat verirsin.Belli bir süreden kilo vermen durabilir sorun yapma sonradan açılır yine14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
Benim derdim de kilo alamamak Allah kolaylık versin bize14 yaşında 171, 50-55 kg arasıydım. Zayıf olduğumdan cicibebeli tariften günde tüm öğünlerde normal yemek olarak yemeye başladım. 2,5 ay sonunda 82 kilo şişko olmuşum. Yağlandığımı anlamıştım fakat bana öyle geliyor sandım. Şu an aşırı yağlandım. Göğüsüm sarkıyor. Bacaklarım ve popom da epey şişti. Nasıl vericem, onu da bilmiyorum.
kaçsındır kiBende kiloluydum tarıtlmadım ve psikolojim hep yerinde oldu 1 saat kardiyo ve sıkı bi diyetle çok rahat verirsin.Belli bir süreden kilo vermen durabilir sorun yapma sonradan açılır yine
bende zayıftım alamıyordum.Benim derdim de kilo alamamak Allah kolaylık versin bize
anladım. Ayıptır demesi mast kg verdirir mi?Dostum yapman gereken yemeyi kısmak yağlı tuzlu yiyeceklerden uzak durmak kalori hesabını iyi yapmak ayrıca günlük bisiklet sürmeni şiddetle tavsiye ederim cardiyo açısından yüzme ve bisiklet ciddi şekilde işe yaramakta inan sözümü dinle erkenden başla şu yaşlarda metabolizman çok hızlı fazlada kafana takma bu konularda bilgiliyimdir