Arama sonuçları: *

1. H

Saçımı nasıl yumuşatabilirim

her gün duş alıp bakım kremi kullan şampuan yerine
  2. H

Sizce kilo verdim mi aldım mı?

7-8 kilo falandır bence.
  3. H

Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Kilo almışsın, karnın daha yağlı ve bariz şekilde göğüs yanları ve altları yağlanmış. Diyete girmeni öneririm.
  4. H

Diş Macunu ÖnerisiLütfen

Whitening Mint pardon
  5. H

Diş Macunu ÖnerisiLütfen

cool mint
  6. H

Creatin ve L Citrulline önerisi?

İndirim bitmiş. Daha önce kullandım verdiği pump, damarlanma güzeldi. 8 gram kullanmıştım.
  7. H

Creatin ve L Citrulline önerisi?

Bigjoy Citrulline Malate öneririm. Kreatin olarak Kingsize aromasız şuan indirimde 1179TL 1kg'si. Kaçırma.
  8. H

Spor öncesi preworkout

Erkek kız farketmez kilona, günlük hareketlerine göre kalori ihtiyacını hesapla ona göre dengele. O karbonhidrat ile bayılmadığına şükret 0 carb yapıyosun.
  9. H

Spor öncesi preworkout

Karbonhidrat tüket biraz hiç yok. 100 gram pirinç ekleyebilirsin kaloriyi de dengele, çok düşük alıyosun.
  10. H

Spor öncesi preworkout

Genelde kahve içmeyen biri olarak kafein toleransım çok düşük ama ona rağmen Hiq Smash'in etkisini gram göremedim daha, kutu bitmek üzere. Aşırı derecede topaklanıyor kare oldu toz artık bıçakla ezmem gerekiyor içebilmek için. Asla önermem. 1- Pre-Workoutlar Kalorisiz takviyelerdir kilo...
  11. H

Sinema için kaç doz aşı gerekiyor?

Sinemaya giriş yapabilmek için kaç doz aşı gerekiyor? Kapıda gümlemeyelim.
  12. H

Boy-Kilo Uyumu Fikir Dayanışması

Bulk. tdeecalculator.net'ten günlük kalori ihtiyacını hesapla, sonra 200 kalori üstüne çıkarak kilo almaya başla. (Ağırlık antremanı yaparak tabii ki)
  13. H

Bacak ve kalça nasıl küçültülür?

Kalori açığı yaparken istesen de kütle ekleyemezsin kendine o yüzden büyümez alt vücudun. Aldığın kalori karar veriyor derken bunu kastetiyorum. Sen ihtiyacın olan kaloriyi yahut daha fazlasını alırsan o zaman o kas grubu büyümeye başlar. Kısacası, kalori açığı yaratıp ağırlık çalışıyorsun...
  14. H

Bacak ve kalça nasıl küçültülür?

Alt vücut niye çalışmamalı? Büyültmek isteyen de küçültmek isteyen de bacak çalışmalı. Büyümesine ve küçülmesine aldığın kalori karar veriyor.
  15. H

Kilom ve Boyum normal mi ?

Sadece boy ve kilo ile ideal kilo hesaplanmaz. Yaş, yağ oranı, günlük kalori ihtiyacı, günlük haraket miktarı vs vs. gereklidir.
  16. H

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

İmzalattıkları şey.
  17. H

Kilo Verme Uygulamaları İşe Yarar mı?

Amacın kilo vermek mi yağ yakmak mı? Yağ yakmak ise, kalori açığı oluştur. Google'a TDEE Calculator yazıp günlük kalori ihtiyacını buluyorsun. Yaklaşık 700-1000 kalori altını alarak yağ yakmaya başlıyorsun. Sporsuz yaparsan kas kaybı yaşarsın, iyi günler.
  18. H

16 Yaş fitness bulk döneminden çıkma

Kötü etkilemez hatta iyi etkiler diyebilirim. Galiba yanlış anladın veya ben anlatamadım benim değindiğim nokta dondurmayı gördükten hemen sonra canının çekip ağzına atması. Tatlı ihtiyacı için bal veya az süt ile tarçını karıştırarak içebilir.
  19. H

16 Yaş fitness bulk döneminden çıkma

off-day illa ki olacak ama her canı istediğinde ağzına bir şey atamaz. 2 haftada veya 10 günde 1 off-day yapabilir.
Geri