baranakpnr35
80+
Dahası
Herkese iyi akşamlar öncelikle. Direk konuya gireceğim uzatmadan 16 yaşındayım 125-126kg 1.85 boyundayım ve Fitness'a gidiyorum 1 aydır. Oldum olası bacak ve kalça tarafında sıkıntı çekiyorum. Bacaklarım kalın yağlı ve kalçam vücüduma göre biraz büyük duruyor. Ben bundan bayağı bir rahatsız oluyorum. Fitness antrenmanımdan bahsedeceğim ve ricam sizden hareketleri yorumlamanız (bir sıkıntı var mı, bunu yap, bunu yapma) vs.
Haftanın 6 günü spora gidiyorum;
4 gün.
-15dk yürüyüş.
-10dk bisiklet.
-10dk eliptik bisiklet.
-3 set 60, 65kg leg press yapıyorum sadece bacaklar ve kalça için.
-3 set 59, 63kg pec deck fly.
-3 set 22kg shoulder press.
-3 set 41kg chest press.
-6 set 32, 36kg ön kol.
-3 set 50kg arka kol çalışıyorum rutinim bu.
-30 mekik.
2 gün ise.
-30dk yürüyüş.
-20dk bisiklet.
-10dk eliptik bisiklet yapıyorum sadece kardiyo bisiklet vs. arttırıyorum diğer güne farkla.
- Üstteki belirttiğim ağırlık çalışmalarını da yapıyorum 2 gün daha yoğun oluyor.
Evet her şey üstte belirttiğim gibi bacak ve kalça erimesi için neleri değiştirmem lazım?
Not: İlk başladığımda Fitness'a 130.5 kiloydum mekik 20 tane zor çekiyordum. Şu an 125-126kg oldum göğüslerimde çok fark gördüm bayağı küçüldüler kilomdan dolayı birazcık vardı sıkıntı değildi fakat kalça ve bacaklar fena canımı sıkıyor. Daha devam edeceğim spora vücüdum biraz sıkılaştı, 40 mekik vs çekebiliyorum artık 2'ye katlandı 1 ayda, şimdiden cevap veren arkadaşlara vaktinizi bana harcadığınız için teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler herkese.
Haftanın 6 günü spora gidiyorum;
4 gün.
-15dk yürüyüş.
-10dk bisiklet.
-10dk eliptik bisiklet.
-3 set 60, 65kg leg press yapıyorum sadece bacaklar ve kalça için.
-3 set 59, 63kg pec deck fly.
-3 set 22kg shoulder press.
-3 set 41kg chest press.
-6 set 32, 36kg ön kol.
-3 set 50kg arka kol çalışıyorum rutinim bu.
-30 mekik.
2 gün ise.
-30dk yürüyüş.
-20dk bisiklet.
-10dk eliptik bisiklet yapıyorum sadece kardiyo bisiklet vs. arttırıyorum diğer güne farkla.
- Üstteki belirttiğim ağırlık çalışmalarını da yapıyorum 2 gün daha yoğun oluyor.
Evet her şey üstte belirttiğim gibi bacak ve kalça erimesi için neleri değiştirmem lazım?
Not: İlk başladığımda Fitness'a 130.5 kiloydum mekik 20 tane zor çekiyordum. Şu an 125-126kg oldum göğüslerimde çok fark gördüm bayağı küçüldüler kilomdan dolayı birazcık vardı sıkıntı değildi fakat kalça ve bacaklar fena canımı sıkıyor. Daha devam edeceğim spora vücüdum biraz sıkılaştı, 40 mekik vs çekebiliyorum artık 2'ye katlandı 1 ayda, şimdiden cevap veren arkadaşlara vaktinizi bana harcadığınız için teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler herkese.