Arama sonuçları: *

1. Mithril

Her Sabah Mide Bulantısı

Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum bendede aynı durum var. Benim tarafta doktorlar vitamin vermekten ileri gidemedi maalesef.
  2. Mithril

Her Sabah Mide Bulantısı

Hocam bu problemlerin tamamen aynısı bendede var ve muhtemelen psikolojik sorunlar. Stres artıkça mide bulantısı artıyor bende mesela. Sorunu çözersen banada haber ver.
  3. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Aynen 7 iyi olur. 1654103061 Hocam onlar çok pahalı ya. 1654103102 Bakacağım hocam teşekkürler şimdi yemeğe gitmek zorundayım.
  4. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Hocam sanırım 7-8 kglik bir şey daha iyi olur hem az değil hem fazla değil. Tabi ucuzunu bulursam. Açıkcası en ucuz hangisiyse onu alacağım zaten çok kalite farkı olacağını sanmıyorum.
  5. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

1 ay sonra falan hafif gelmesinmi hocam?
  6. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Sanırım birşekilde kilo anlamında deneme yanılma yapmam lazım.
  7. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Link varmı?
  8. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Sonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?
  9. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Not edildi tavsiye için teşekkürler.
  10. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim. 1654102011 Kaç ay oldu hocam?
  11. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Beslenme sıkıntı sadece. 1654101849 5 diyorsunuz yani. önerisi olan varmı acaba?
  12. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

10 fazla olur gibime geliyor.
  13. Mithril

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
  14. Mithril

Kahvaltı için mısır gevreği tüketmek?

11 TL'ye denk geldi 40 30 indirimim vardı ama bitmişti mecbur 60 a 30 ile aldım.
  15. Mithril

Evet dün gidip bakmıştım. Her şekilde getir daha ucuza geliyordu. Bundan aldım denemek için aldım bunu ama sadesininde gideri varmış birdahakine sade alırım artık.
  16. Mithril

Nerede satılıyor?
  17. Mithril

Zaten getirden indirimli alacağım için meyvelinin pek farkı olmuyor fiyat olarak. 1642246938 Aslında sade olanın küçük bir paketi olsa test etmek amaçlı güzel olurdu ama artık test ede ede öğreneceğim
  18. Mithril

Kahvaltıda bunu hazırlamak için zamanım yok.
  19. Mithril

İlk seçeneğim aslında meyveli yulaftı ama tadını beğenmem diye korkuyorum ama öyle diyorsanız yulafta alabilirim. 1642245897 Evet çok zayıfım ve yavaştan rahatsız etmeye başladı. 1642245934 Kahvaltı işini çözeyim direk ona başlayacağım zaten.
  20. Mithril

Kilo almak ben için çok hayati bir şey değil zaten hastaneden randevu almak çok zor bu işi kendi çapımda halletmek istiyorum
Top Bottom