Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Annem de ben de en son intihara yenik düşeceğiz ya

Böyle konular bence forumda olmamalı zaten
  2. Oneomous

burada o kadar insanlar senin için bir şeyler yazarken senin böyle şeyler yazman ya gerçekten depresyondasın veya türk depresyonu yani depresyon ile insanlara kendini acındırmak hoşuna gidiyor umarım her bu 2side değildir anlık gelen bir şeydir.
  3. Oneomous

bir insan 12 saat çalışsa 8 saat uyusa bile eline 4 saat kalıyor 3 saat başka bir şey ile ilgilense 1 saat zamanı olmaz mı ? olur bende sosyal ortamı pek sevmiyorum bunu bahane olarak kullanmıyorum şahsen.
  4. Oneomous

Bu saydıkların zaten bahaneden ibaret
  5. Oneomous

Pc depresyon sebebi değil fakat sosyal hayat depresyondan çıkarma ihtimali var Neden ?
  6. Oneomous

İntihar etmeyi lafta kullanan bir çok insan var su içmek gibi basit bir eylem değil Benim düşüncem Annenin yaşadığı şey seni etkiliyor yaşın kaç ?
  7. Oneomous

Boğazdaki şişlik sebebi

"Lenf kanseri olma riski varmış şişlik oluncada 17 yıldır kanser değilimdir sanırım :D" Yaşadığım sorunu googleda aratınca benim haller
  8. Oneomous

Hobby Life marka kahve bardağı zararlı mıdır?

Ben alırken tanesini 20tl gibi gelmişti ucuzdu ondan arkadaşa onu önerdim. Turkish economy
  9. Oneomous

Ya ben trendyoldan kahve alırken almıştım https://www.trendyol.com/nescafe/classic-1-kg-coffee-mate-kahve-kremasi-2-kg-2-adet-thermomug-hediye-p-43812928 Bu fiyatı görünce bayıldım ajsgjhkajg 357e almıştım ben kahve bardağı bedavaya geliyordu veya tanesi 20ye felan baya uygundu yani.
  10. Oneomous

Ben aldım ama beğenmedim araç için almıştım ama sıcak bir şey koyunca çok sıcak oluyor nescafenin aldım daha iyi geldi.
  11. Oneomous

Vücutta Bir Sorun Olduğu Nasıl Anlaşılır Yardım

Az çok anlıyorlar ayrıca düzelme ihtimali varsa yardımcı olacaktır.
  12. Oneomous

Vücutta Bir Sorun Olduğu Nasıl Anlaşılır Yardım

fizik tedavi bölümü ilgilenir.
  13. Oneomous

Hangi Hair Wax'ı tercih etmeliyim?

Kalitesiz ise hızlandırabilmesi mümkün olabileceğini düşünüyorum fakat normal bir kullanımda bunun ihtimal bile olduğunu sanmıyorum çünkü hayatımda neredeyse hiç kullanmama rağmen devasa bir saç dökülme problemim var genetik olduğunu düşünüyorum.Aynı şey babamdada var
  14. Oneomous

Bileklerim çok ince.

Ya dostum spor yapmadığından diyorsun spor yapmayıp bileği büyük olan insan yok mu varsa nasıl oluyor bu ayrıca spor yapmıyorum fakat metal fabrikasında çalışıyorum ona rağmen bileklerim küçükse bu genetiktir. Ayrıca özellikle bilek için spor yaparsam gelişeceğinin farkındayım fakat normal bir...
  15. Oneomous

Bileklerim çok ince.

Bu ne alaka 186 95 kiloyum bileklerim ince 150 kilo mu olmam lazım bileklerim için Genetik diyemem bilgim yok fakat genetik olabilir.
  16. Oneomous

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

Yani aslında demek istediğim şey uzun vade içindi sonuç olarak dünya geneline kaç milyon vuruldu bilmiyorum ama tahminimce ortalama %20sine felan vurmuşlardır böyle olunca dünyada bulunan %20 insana yan etki bırakması demek büyük sorun umarım böyle bir şey olmaz bakalım,göreceğiz.
  17. Oneomous

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

yan etki gösterdi 12 saat sonra ateşim çıktı yorgunluk yaptı baş ağrısı yaptı. 1 2 gün civarı sürdü 3 4 gün kol ağrısı arada bir şeklinde oldu. Biontech oldum Olmayanların kendi hakkı fakat olmayıp ilerisini düşünen arkadaşlar için milyonlarca kişiye vurdular yarın büyük bir yan etkisi çıkma...
  18. Oneomous

Baş Dönme Problemi !

Hee ben doktor ilgilenmiyor sandım çünkü genel olarak yaşanıyor bu tip durumlar.
  19. Oneomous

Baş Dönme Problemi !

Yani başka doktora gidin doktora güvenmeyip benim dediklerime mi güveneceksin ?
  20. Oneomous

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Aşı Oldu!

Yanlış bilmiyorsam şöyle Aşı dediğimiz şey zaten hasta olmamak için oluruz bir nevi bariyer gibi düşünebiliriz. Yersen... 1-2 yerlerde ilk aşı olan kişi felan yazmışlar doğrulu nedir bilmiyorum ama umarım doğru değildir çünkü en son 2 3 gün önce felan alişan oldu demişlerdi. Halka güven...
Top Bottom